עוד פעם הוא מכין לה קרפ???בא לי קרפ
מכין משהועוד פעם הוא מכין לה קרפ???
מבלי להיכנס ללייב היא בטח צמודה אליו מסתכלת במראה ומדי פעם משחקת לעצמה בשיערעוד פעם הוא מכין לה קרפ???
חחחחמבלי להיכנס ללייב היא בטח צמודה אליו מסתכלת במראה ומדי פעם משחקת לעצמה בשיער
מקווה שהאבא לא בג'ננהמבלי להיכנס ללייב היא בטח צמודה אליו מסתכלת במראה ומדי פעם משחקת לעצמה בשיער
שליש/חצי?מה ג'וזי מכין שם שמצריך לטגן חבילת חמאה שלמההה
קרפמה ג'וזי מכין שם שמצריך לטגן חבילת חמאה שלמההה
כן, לחלוטין כן.אישה לאישה לאישה לאישה מלכה?
אישה לאישה לאישה לאישה כלבה?
הקלישאה חסרת העומק של נטלי דדון סוחפת את עונת האח הגדול הנוכחית... לינור וגל הוכיחו היום את המשפט השני.
ההתנפלות הברברית שלהן על קארין הראתה לי את הצד המכוער של הקנאה,ללא קשר למגדריות.
אבל תמיד מהדהד לי בתת מודע של הראש המשפט החלול של דדון.
קארין היום התקדמת ממקום 5 בגמר למקום 4. מי יודע אולי תצליחי לעקוף את מקום 3 אם עוז יארגן לך עוד ביקור פרודקטיבי כמו של היום.
רק על זה? ומה על כך שאמרה שמקומו מאחורי סורג ובריח? השנאה שטפה אותה מכל פרופורציה.ניכנסתי לדף האח הגדול בפייסבוק כי לא האמנתי למה שכתבו כאן לגבי מה שגל אמרה. פשוט לא ראיתי את הקטע. עד כה חשבתי שאלו שמאחלים לאחרים שכספם ילך על תרופות הם טוקבקים ערסים חסרי חינוך ובושה. אני מזועזעת שזו אושיית האיסטגרם שביכולתה להשפיע על הנוער. היא חייבת התנצלות ליהודה.
לגבי האמירה שלה אני חושבת שהבעיה שלה שהיא לא חושבת הרבה לפני שמדברת למה שמי שיזכה יהיה צריך או חייב את זה אולי כי הגיע לו.... ולמה שיהיה צריך לתרופות . חוסר מחשבה ואם עם מחשבה בעייתי מאוד . יש לה פליטות לא במקום מחוסר מחשבה לדעתי וגם ההתלהבות לחזור ולהקיא מידערק על זה? ומה על כך שאמרה שמקומו מאחורי סורג ובריח? השנאה שטפה אותה מכל פרופרציה. היא כל כך חרדה שיהודה יזכה במיליון שהיא מוכנה לרדת לתהומות של התחתית בשביל למנוע זאת.
אני לא מבין את הפאניקה שלה. יהודה מבחינת עוז הוא רק מנוף סמסים עבור נצחון ברור ומובהק של זהבה.
אני בכלל בקטע של ג׳וזי לכן לא שמתי לב להיסטוריה בינה לבין יהודה אבל לאחל למישהו שכספו ילך על תרופות זה עבורי חציית קוים אדומים כשזה בא לידי ביטוי בלייב בו צופים אלפי חולים ומשועבדים לתרופותרק על זה? ומה על כך שאמרה שמקומו מאחורי סורג ובריח? השנאה שטפה אותה מכל פרופרציה.
היא כל כך חרדה שיהודה יזכה במיליון שהיא מוכנה לרדת לתהומות של התחתית בשביל למנוע זאת.
והכי מצחיק שנציג המוסריות ליאור איתה בשיחה שם,שומע זאת ולא מגנה,להיפך הוא רק אומר לה שהיה שמח אם דרור היה זוכה או היא גל... אותה גל שהטיף לה על חינוך קלוקל של הנוער. הצביעות במיטבה.
אני לא מבין את הפאניקה שלה. יהודה מבחינת עוז הוא רק מנוף סמסים עבור נצחון ברור ומובהק של זהבה.
המחראה הזו היא לא בדיוק המקום לדעת מי אמר מה.ניכנסתי לדף האח הגדול בפייסבוק כי לא האמנתי למה שכתבו כאן לגבי מה שגל אמרה. פשוט לא ראיתי את הקטע. עד כה חשבתי שאלו שמאחלים לאחרים שכספם ילך על תרופות הם טוקבקים ערסים חסרי חינוך ובושה. אני מזועזעת שזו אושיית האיסטגרם שביכולתה להשפיע על הנוער. היא חייבת התנצלות ליהודה.
צודקת לגבי הפייסבוק אבל לא הבנתי, כשלמעלה מעשרים איש אומרים שהיא אמרה את זה אז היא אמרה או לא אמרה? כולה רציתי לקבל אישור שהיא אמרההמחראה הזו היא לא בדיוק המקום לדעת מי אמר מה.
צפיתי לאורך היום.צודקת לגבי הפייסבוק אבל לא הבנתי, כשלמעלה מעשרים איש אומרים שהיא אמרה את זה אז היא אמרה או לא אמרה? כולה רציתי לקבל אישור שהיא אמרה
שקר וכזב אמרה ועשתה את ההשוואה .שוב פעם המסך לא משקר היום שעה 16.50. סרגל הזמן ברשת. צפו ותווכחו מהו שקר ומהו לא.אני איתך, לא
צפיתי לאורך היום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.