שרשור ערב.....

meytula

New member
כן,הם בטח בשיא הליהוק עכשיו

הפעם הם צריכים להביא דיירים ממש שונים ומאתגרים מתוכניות עברו.נראה לי המאסטר שף ורמזור זה התוכניות היחידות שעקפו את הרייטינג של האח

meytula

New member
הישראלי היה גם מצויין

במיוחד החיוך של רז מאירמן.אימאא איזה הורססס

andy181

New member
אני לא רוצה לבאס אותך אבל המנחה העונה הוא

רון שחר :)

יופי, אז אני פטורה מלראות

ממה שהספקתי להכיר אותו ברוקדים עם כוכבים, הוא לא בחור כריזמטי במיוחד..

meytula

New member
גם את רון אקבל בזרועות פתוחות../images/Emo6.gif

אבל החיוך של רז יהיה חסר

adiyon2

New member
הוא באמת מקסים

פגש אותי לפני כמה שנים ברחוב עם הבת שלי. הסתכל ואמר שהיא מאוד יפה. התרגשתי כמובן.

meytula

New member
מי לא הייתה מתרגשת...../images/Emo178.gif

הוא אחד הגברים ההורסים,הוא לא חתיך יש לו מראה של ילד טוב אבל מאידך הוא סקסי ושרמנטי והחיוך..החיוך בכלל...

meytula

New member
אולי תפסת אותו ביום לא משהו..

או שאת יודעת עניין של טעם,למשל אחותי בכלל לא מתה על המראה שלו

goodpink

New member
לא באופן כללי הוא נאה באופן אובייקטיבי אבל יש

לו פשוט מראה משעמם. לא יודעת למה לא אהבתי אבל לא אהבתי רוב המפורסמים לא משהו במציאות

meytula

New member
ברור ואני אגיד לך למה לדעתי

כי אנחנו רגילים לראות אותם במגזינים שמלאים פוטושופ או באירועים שהם מלאים איפור או בתוכניות כאלה ואחרות שגם שם מאפרים אותם ודואגים להם לסטיילינג ולשיער וכו ואז כשאתה נתקל בהם במציאות בלי כל הגלמור של הכוכבות הם נראים לנו משמ מוזנחים ולא יפים

goodpink

New member
זה גם תורם אבל לא העיקר מודעת לכל זה וראיתי

מפורסמים גם מושקעים ועם איפור והכל אבל הם פשוט לא משהו במציאות. יש הבדל בין המציאות לבין מישהו עובר מסך זה התאורה והרבה דברים שתורמים. יש אנשים שנראים טוב במציאות ולא מצטלמים טוב-תמונות לא פוטוגנים ויש כאלה שנראים טוב במציאות ולא מצטלבים טוב-טלויזיה ויש מצבים כאלה שלא נראים טוב במציאות ומצטלמים מדהים ונראים טוב בטלויזיה ויש כאלה שנראים טוב במציאות ומצטלמים ונראים טוב בטלויזיה הרבה מהמורסמים שראיתי לא נראים משהו במציאות

meytula

New member
../images/Emo45.gifיש הרבה אנשים יפים שנראים לא משהו

כי הם לא פוטוגנים.בגלל זה כדי להיות דוגמנית או דוגמן לאו דווקא אתה חייב להיות יפה או משהו מיוחד,מספיק שאתה מצטלם טוב ומספיק ארוך.יש לך את זה מבחינתם

למעלה