עוד תמונה יפה
ו ווילו רוזנברג New member 29/5/05 #28 טוף.. הייתי חייבת :X לבושים בקימונו, נשענים גב אל גב. הוא שולח מבט, היא משפילה. רוצה הוא לגעת, אך היא, בשלה. אחח.. הפדופיליה ^__^
טוף.. הייתי חייבת :X לבושים בקימונו, נשענים גב אל גב. הוא שולח מבט, היא משפילה. רוצה הוא לגעת, אך היא, בשלה. אחח.. הפדופיליה ^__^
B Bakura New member 29/5/05 #30 >_>;;;; חו-פי-תוש-קההההה........... כדאי לך לברוח. מהר. >< *גראווווווווווווווווווווווווווור* *שולפת מטאטא*
>_>;;;; חו-פי-תוש-קההההה........... כדאי לך לברוח. מהר. >< *גראווווווווווווווווווווווווווור* *שולפת מטאטא*
ו ווילו רוזנברג New member 29/5/05 #32 מה?! ;_; אני גם שונאת אותם ביחד, אבל הייתי חייבת XP חוצמזה, "יחי הפדופיליה" זה היה בציניות גמורה ובהומור! >O<;
מה?! ;_; אני גם שונאת אותם ביחד, אבל הייתי חייבת XP חוצמזה, "יחי הפדופיליה" זה היה בציניות גמורה ובהומור! >O<;
K ketty the sheep New member 29/5/05 #39 אח, הפדופיליה, בהחלט. :x {אני סתם מתוסכלת כי עוד לא יצא Loveless שמונה}.
G GalaxyAngel New member 29/5/05 #27 סתם משהו שציירתי.. לא ממש קשור לאינויאשה (כי הדמות הראשית בציור היא לא משם) אבל עדיין.. מוקדש לבאקי צ'אן! *חיבוק*
סתם משהו שציירתי.. לא ממש קשור לאינויאשה (כי הדמות הראשית בציור היא לא משם) אבל עדיין.. מוקדש לבאקי צ'אן! *חיבוק*
B Bakura New member 29/5/05 #29 *חיבוקי* אני כל כך גאה *-* *סניף סניף* נכון שהיא פשוט אחד מהייצורים המצתוקים בעולם? *-*
S Stinki Winki New member 29/5/05 #31 כמה שאני עשיתי^__^ 2 במחשב ואחד ביד (וכולם מכוערים] נתחיל בקגומה... בייס מאנג'י
S Stinki Winki New member 29/5/05 #33 מירוקו../images/Emo99.gif עפ"י תמונה שאני אצרף בהודעה הבאה ועוד כמה תמונות. אני עוד צריכה לתקן אותו... הוא לא כ"כ דומה;;
מירוקו../images/Emo99.gif עפ"י תמונה שאני אצרף בהודעה הבאה ועוד כמה תמונות. אני עוד צריכה לתקן אותו... הוא לא כ"כ דומה;;