*סגידההה!!!* יווו אתם כאלה מוכשרות!!!! אבל לא הבנתי- למי היה bad hair day?
F Fay Wood New member 29/5/05 #130 ../images/Emo99.gif *סגידההה!!!* ../images/Emo168.gif יווו אתם כאלה מוכשרות!!!! אבל לא הבנתי- למי היה bad hair day?
../images/Emo99.gif *סגידההה!!!* ../images/Emo168.gif יווו אתם כאלה מוכשרות!!!! אבל לא הבנתי- למי היה bad hair day?
S S O R A New member 29/5/05 #138 זוהר את פשוט... מוכשרת בטרוף...... די הלוואי שהיה לי עשירית ממך אבל אני כותבת יורת טוף (במיוחד סלאשים של הארי\דראקו) ופבל יותר מוכשר ממך
זוהר את פשוט... מוכשרת בטרוף...... די הלוואי שהיה לי עשירית ממך אבל אני כותבת יורת טוף (במיוחד סלאשים של הארי\דראקו) ופבל יותר מוכשר ממך
ס סנוביש מיאוו New member 29/5/05 #142 XDDDDDDDDD יווו זוהר מופרעת! נראקו כבול באזיקים, כולו קשור!!!! אההההה!!! זה מדהיםםםםםםם חסר שם משהו.... אני, את... שוט, מיטת מסמרים, אזיקים פרוותיים, לא חושבת? ^_____________^ ארררר פאנארט מהמם תודה
XDDDDDDDDD יווו זוהר מופרעת! נראקו כבול באזיקים, כולו קשור!!!! אההההה!!! זה מדהיםםםםםםם חסר שם משהו.... אני, את... שוט, מיטת מסמרים, אזיקים פרוותיים, לא חושבת? ^_____________^ ארררר פאנארט מהמם תודה
ס סנוביש מיאוו New member 29/5/05 #143 אעעעע! אני רואה אותי שם! אני החתולה נכון? ^^ XDDDDDDDDDD חמודה.
N Naraku SeXy New member 29/5/05 #146 כה !!!! זאת אני ואת !! ^_____^ ותודה.. זה היה מתוך רגע של "אני רוצה נאראקו, עכשיו, ערום, מדמם.." אז ציירתי להנאתי ^^
כה !!!! זאת אני ואת !! ^_____^ ותודה.. זה היה מתוך רגע של "אני רוצה נאראקו, עכשיו, ערום, מדמם.." אז ציירתי להנאתי ^^
א אווה15 New member 29/5/05 #137 ענק! חחחח אבל זה בקישור בפנים גדול מידי להעלאה... בכלל...עיינו בכל האתר הזה של deviantart התמונה http://www.deviantart.com/view/11235847/
ענק! חחחח אבל זה בקישור בפנים גדול מידי להעלאה... בכלל...עיינו בכל האתר הזה של deviantart התמונה http://www.deviantart.com/view/11235847/
א אווה15 New member 29/5/05 #144 אה...חחח יו דיברתי על פנאראט שלא הצלחתי להעלאות אז שמתי קישור בהודעה שלי אבל ראיתי את הפנארט שלך סווווו בישייייייי... אהבתי את הצ'יבי עם היום שיער רע
אה...חחח יו דיברתי על פנאראט שלא הצלחתי להעלאות אז שמתי קישור בהודעה שלי אבל ראיתי את הפנארט שלך סווווו בישייייייי... אהבתי את הצ'יבי עם היום שיער רע
א אבן ארבעת הנשמות New member 30/5/05 #151 ציור שלי../images/Emo140.gif לא ידעתי בדיוק איפה אפשר להראות אותו.. אבל ציירתי את זה היום בצייר, יפה?
ציור שלי../images/Emo140.gif לא ידעתי בדיוק איפה אפשר להראות אותו.. אבל ציירתי את זה היום בצייר, יפה?
D De-Panther New member 30/5/05 #152 אני עדיין לא מבין..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif למה אתם מעדיפים לשים פאנארטים בשירשור שיורד אחרי כמה ימים ולא בגלריות
אני עדיין לא מבין..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif למה אתם מעדיפים לשים פאנארטים בשירשור שיורד אחרי כמה ימים ולא בגלריות
מ מלפפון ים 1 New member 30/5/05 #154 משעמם...../images/Emo107.gif ולכן, אתעלל בכם, ואשים דולי שלי *חיוךמרושע* בייס מאפיצ'ו.