שרשור פאנארטים^.^

GalBatz

New member
אמ, זה משהו כמו:

הוא היה לבד כי הוא בחר בכך... היא הייתה לבד כי לא הייתה לה ברירה... הגורל החליט שהם צריכים להפגש. מכיוון שהיא לא רצתה להיות לבד שוב, היא הלכה אחריו... וכל עוד היא עושה זאת, הוא לעולם לא יהיה לבד... זה נשמע מעפן בעברית.

לי Li

New member
אוווו *.*

הציור לא מיוחד XD אבל הקטע הקצרצר הזה כל כך יפה
אהבתי מאוד ; ;

Naraku SeXy

New member
איזה תמונות מדהימות !!! ../images/Emo99.gif

אבל ציפיתי ליותר נאראקו ממך P: אז, יש לי הצעה בשבילך .. תעשי תמונה אינויאשה קגומה .. אינויאשה סאשי כשי שזה יהייה מאוזן ! אחרת כואב לי בעיניים, במיוחד עם היא מחשפנת לי עם התחת שלה... >_> אז בשבילי בבקשה להבא פחות אינו קאגומה יותר סאשי אינו ... והתמונות של נאראקו אינויאשה וסאשי כאלה חמודות !!! ^^ וכמובן של אינו סאשי, וגם סאשי רין ><

זוהר, אני בדיכאון

פשוט אין תמונות של נראקו. אין! כמה שאני לא אחפש, אני לא אמצא תמונות איכותיות בשבילך. [וגם בשבילי ^^] ארר...

Naraku SeXy

New member
זה בסר.. גם אני מתיאשת לאט..

לאט .. אבל אל יאוש !! אני אערוך מבצע חיפוש בשבילך ! ^^ ובשבילי.. אבל עדיין יש לך יותר תמונות ממני >_>... איזה חמודה את !!! ^___________^

Naraku SeXy

New member
ציור שציירתי ברגע של סדיסטיות ^^

מוקדש לעדןןן !! מיי לאב ! ולנאראקו ^________^ טוב, אז עוזרי הנאמנים .. אני לא אקפח אתכם אז.. באקי ציירה את האזניים ואת הצ'יבים למעלה ופבל צייר את היד הקשורה ..מוהאהאהא!! אז , תהנו ואני רוצה תגובות ><

Bakura

New member
הי ><*

ציירתי גם את החבלים ואת האוזניים! >< ושיפרתי קצת :p .... ולקחת לי את המחברת עם פיק הנאראקו קוהאקו שתכננתי לפרסם היום ;; בנות, סיקלו אותה >_>; ובמציאות זה הרבה יותר יפה ;; ... ואני היצור עם האפרו על הראש, זה פארודיה עצמית :p והרעיון בא מתמונה נסגדת במיוחד.... אמרתי כזה שאני וזוהר דיבנרו במסנג'ר "אני רוצה שנצייר נאראקו קשור ופצוע ומסכן" במקום קוהאקו, וזה נתן לה השראה >_>; ואנחנו נהנות מההשראה *-* כל כך... ארג. שוס בטריוף.

למעלה