אמממ הנה אני וחברה.
B B a m b o o o k New member 12/3/06 #22 אבא צילם אותי בבוקר במצלמה רגילה... ועד שהוא יפתח את התמונות... ואני לא אוהבת את התמונות שיוצאות לי במצלמה של המחשב...
אבא צילם אותי בבוקר במצלמה רגילה... ועד שהוא יפתח את התמונות... ואני לא אוהבת את התמונות שיוצאות לי במצלמה של המחשב...
A AvtipuS New member 12/3/06 #23 אני לא התחפשתי. אבל שהסתובבתי עם חברים שלי ברחוב מצאתי חתיכת תחרה ורודה, אז למה לא?! בתמונה- שותים דושס דובדבנים!
אני לא התחפשתי. אבל שהסתובבתי עם חברים שלי ברחוב מצאתי חתיכת תחרה ורודה, אז למה לא?! בתמונה- שותים דושס דובדבנים!
A AvtipuS New member 12/3/06 #26 כל התמונות צולמו מהטלפון שלי עכשיו תמונות של חברים שלא התחפשו אבל נראים מצחיק! בתמונה-אמיר,איש גבוה-רומני בזמנו הפנוי.
כל התמונות צולמו מהטלפון שלי עכשיו תמונות של חברים שלא התחפשו אבל נראים מצחיק! בתמונה-אמיר,איש גבוה-רומני בזמנו הפנוי.
מ מכשפהקטנהזונה New member 12/3/06 #34 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif זה רק אני.. או שכל מי שהסתכל על התמונה עיקם את הראש? לא אמרתי לי שיש לך חברים רוסים!
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif זה רק אני.. או שכל מי שהסתכל על התמונה עיקם את הראש? לא אמרתי לי שיש לך חברים רוסים!
מ מכשפהקטנהזונה New member 12/3/06 #42 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif אני ראיתי אותו קודם!!!!!!!@#%@#^!#$&@$ XD
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif אני ראיתי אותו קודם!!!!!!!@#%@#^!#$&@$ XD
מ מכשפהקטנהזונה New member 12/3/06 #44 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif והוא קטן בשבילך.
A Another Perfect Day New member 12/3/06 #46 ../images/Emo204.gifחחח ידעתי שזה יגיע.. ולא, אינלי מה להגיד עלזה