ב'מת חמוד מאודדד
ס ס ט י י ק New member 12/3/06 #33 >.< *בורחת* זכיתי מקום ראשון!!!!!! 11בדיסק של שרית חדד!!!!!! מקנאים נכון? אבל אני אחליף אותו יאללה התעופפתי מפה.
>.< *בורחת* זכיתי מקום ראשון!!!!!! 11בדיסק של שרית חדד!!!!!! מקנאים נכון? אבל אני אחליף אותו יאללה התעופפתי מפה.
מ מכשפהקטנהזונה New member 12/3/06 #35 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif יאאאאא../images/Emo99.gif איזה כוסית את .
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif יאאאאא../images/Emo99.gif איזה כוסית את .
A AvtipuS New member 12/3/06 #36 ../images/Emo6.gif חח כפרעליך אצלנו התחפשו שלישיה ל- XL,רדבול וחלב ריויון (זה עוד קיים?!)
D dsol New member 12/3/06 #39 חעחחח דיסק של שרית חדד_../images/Emo189.gif אצלנו מקום ראשון היה טלויזיה 24'' שני מדפסת משולבת שלישי DVD קורא הכל.... רביעי/חמישי/שישי נגן MP4 ובא לי עוגיה עכשיו...... עשית לי חשק עם החלב שלך
חעחחח דיסק של שרית חדד_../images/Emo189.gif אצלנו מקום ראשון היה טלויזיה 24'' שני מדפסת משולבת שלישי DVD קורא הכל.... רביעי/חמישי/שישי נגן MP4 ובא לי עוגיה עכשיו...... עשית לי חשק עם החלב שלך
A AvtipuS New member 12/3/06 #40 טחונים אצלנו מקום ראשון קיבל 500 ש"ח, ככה אמרו... לא יודע מה קיבלו המקומות אחרי...
Y yardenbm New member 12/3/06 #47 אני מבקשת ריספקט רעיון שליייי!!!! התחפושת שלי יצאה יפה אבל אפחד לא זיהה אותי כאילו רק אנשים ספורים שמכירים את המשחק (3 אנשים) ביינתים אין לי תמונות כי חברה שלי לא יודעת להעביר תמונות למחשב יותר מאוחר יהיה
אני מבקשת ריספקט רעיון שליייי!!!! התחפושת שלי יצאה יפה אבל אפחד לא זיהה אותי כאילו רק אנשים ספורים שמכירים את המשחק (3 אנשים) ביינתים אין לי תמונות כי חברה שלי לא יודעת להעביר תמונות למחשב יותר מאוחר יהיה
Y yardenbm New member 12/3/06 #49 חחחח על הרעיון שלי התכוונתי לדודי ואני התחפשתי לאליס (הגרסה הרעה של עליסה בארץ הפלאות מהמשחק מחשב)
D dsol New member 13/3/06 #52 ../images/Emo140.gif+../images/Emo24.gif+../images/Emo23.gif_../images/Emo189.gif
E Extraordinary Girl 8 New member 12/3/06 #50 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח דודי ובנצי הרגתם אותי!!!!!!!!! אני לא התחפשתי ;[
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח דודי ובנצי הרגתם אותי!!!!!!!!! אני לא התחפשתי ;[
ו וואחאד ראש New member 13/3/06 #51 ס'אמק התמונות שצילמתי כבדות מדי בשביל להעלות אותן לפורום תצתרכו להתאפק לשלישי......למרות שחזי ממש התחנן שאני לא אבוא עם התחפושת הזאת אה חזי ?! חחחחחחחחח
ס'אמק התמונות שצילמתי כבדות מדי בשביל להעלות אותן לפורום תצתרכו להתאפק לשלישי......למרות שחזי ממש התחנן שאני לא אבוא עם התחפושת הזאת אה חזי ?! חחחחחחחחח
מ מכשפהקטנהזונה New member 13/3/06 #54 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif ני התחפשתי אבל לא צילמו אותי . והמסיבה בבי"ס הייתה בסדר.. חוצמהסוף .
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif ני התחפשתי אבל לא צילמו אותי . והמסיבה בבי"ס הייתה בסדר.. חוצמהסוף .
A Another Perfect Day New member 13/3/06 #57 ../images/Emo204.gifנממ... אני ל התחפשתי.. עשיתי טובה ושמתי גרבי רשת אחת שחורה ואחת ורודה