יאי^_^ אני אפרסם את שלי שוב!
שם: הלילה היה מחוסר ירח פאנדום: אינויאשה שיפ: אינויאשה/קאגומה אורך: קצרצר דירוג: G אני מסתכל באגם, והורס את ההשתקפות שלי. אני לא אשכח את מה שהיא אמרה לי: "אינויאשה, אני שונאת אותך!" אני זוכר את זה כאילו זה היה אתמול. בעצם זה היה לפני שנה. ישבנו תחת עץ על גבול יער. הלילה היה מחוסר ירח. סאנגו הלכה לראות את שרידי הכפר שלה, שהיה לא רחוק משם. מירוקו ושיפו הצטרפו אליה, ואנחנו נשארנו לבד, מכינים את האוכל. "למה צריך לבשל כשיש אוכל מוכן מקופסא?" רטנתי לעבר קאגומה, "זה יותר טעים מהבישולים שלך." המבט שקאגומה נעצה בי נתן לי את התחושה שלא הייתי צריך לומר את זה... קאגומה צעקה בכעס, "מה אמרת?! שב שב שב שבשבשבשבשבשבשבשב!" הוטחתי לאדמה בכוח שוב ושוב. "למה עשית את זה?!" צעקתי, משפשף את ראשי. קאגומה החלה לצחוק בקול רם. היה משהו נעים בצחוק שלה, משהו שהרגיע אותי. היא הפסיקה לצחוק ונעצה מבט בשמיים, ואז קראה "תראה! כוכב נופל!" הרמתי את מבטי למעלה. השמיים היו כהים וזרועי כוכבים, שמיכה מנצנצת שעוטפת את העולם. "תביע משאלה," אמרה קאגומה, "אולי היא תתגשם." "להביע משאלה? למה?" שאלתי בפקפוק. קאגומה חייכה, "אומרים שאם מבקשים משאלה מכוכב נופל, היא תתגשם." "טיפשי," עניתי בקצרה. לפתע הגיח חץ מהיער, ונתקע בעץ סנטימטרים ספורים מראשה של קאגומה. קאגומה קפצה בבהלה, ופלטה קריאה. לא הספקנו להגיב, וחץ נוסף טס מתוך היער וננעץ בכתפה השמאלית של קאגומה, משפד אותה לעץ. היא צרחה, וצנחה לאדמה. זינקתי על רגליי, ותפסתי את קאגומה לפני שפגעה בקרקע. "קאגומה!" נשמתי כמעט נעתקה, כשראיתי את הצבע אוזל מפניה. דם שטף מכתפה בזרם חזק, מכתים את חולצתה הלבנה. "אינויאשה..." לחשה, וידה נשלחה לעבר פניי, ואז נשמטה לצידה ועיניה נעצמו. "קאגומה..." הצמדתי אותה אליי בחוזקה. דמעות ערפלו את ראייתי. קאגומה... מתה? לפני רגעים ספורים היא ישבה כאן וצחקה, ועכשיו... חשתי משהו מתעורר בתוכי... זעם בלתי נשלט, וכעס ומרירות. "אתה מספיק אמיץ להרוג נערה אבל מפחד להראות את עצמך?! צא החוצה!" צעקתי לעבר היער. שמעתי קול רשרוש מן השיחים ואז יצאה דמות. לא יכולתי להריח כי הלילה היה מחוסר ירח. "מי אתה? הזדהה!" צעקתי בקול חנוק, מנסה לעצור את הדמעות. הדמות התקדמה לעברי לאט. הבחנתי בבגדים מוכרים, ואז הבנתי. זו הייתה... "קיקיו! למה?" שאלתי, נחנק מדמעות. "אני רוצה את מה שהיא לקחה לי," אמרה בקול אדיש. "היא לא לקחה לך כלום, הניחי לנו!" צעקתי. הדמעות הפסיקו, כעס היה בקולי. "אני רוצה את נשמתי, אינויאשה, כדי שנחיה יחד אתה ואני." אמרה בחיוך מתקתק למראה. "קיקיו..." איכשהו, הצלחתי לגחך. קולי היה רגוע, "לא תפילי אותי בפח הפעם. את חיה יפה מאוד בלי החצי השני שלך!" "כן, אבל הייתי חיה יותר טוב עם נשמה שלמה!" מבטה התמקד בקאגומה. לפתע, הזוחלים של קיקיו הופיעו משום מקום. הם התקרבו לקאגומה וניסו לקחת אותה ממני, אבל לא נתתי להם. קיקיו ירתה לעברי חץ אחד, שהבהיל אותי, אך החטיאה. הבהלה גרמה לי להפיל את קאגומה. הזוחלים הרימו את קאגומה, והצמידו אותה לעץ. היא נראתה כמוני, לפני 50 שנה, צמוד לעץ. בלי שום אזהרה קיקיו הטיחה אותי, מרחיקה אותי משם. היא התקדמה לעבר קאגומה. קמתי, רצתי מהר ככל שיכולתי, אבל לא הייתי מהיר כמו תמיד. הרי הלילה היה מחוסר ירח. קיקיו נגעה בליבה של קאגומה. התהליך התחיל! רצתי לעברן, אך משהו הדף אותי והפיל אותי אחורה. 'מגן! היא הקימה סביבה מגן!' "קאגומה!" צעקתי, ודמעות נזלו מעיניי. רצתי שוב לעבור המגן, הטחתי את עצמי עליו, נשענתי עליו והכיתי בו באגרופיי, בעטתי ברגליי. הדמעות זלגו מעיניי. להפתעתי הרבה המגן החל נמס. רצתי לעבר קאגומה, ומצאתי עצמי עומד מול קיקיו. "זוז מפה אינויאשה!" קראה, קולה משונה, מפחיד מהרגיל. שלפתי את הטסאייגה מהנדן שלה. "אם לא תעזבי את קאגומה, אני אנעץ את החרב בליבך!" אמרתי בקול שהיה שליו, למרות שבכיתי. קיקיו לא נעה ממקומה. היא נשארה עומדת מולי, לא זזה ממקומה. בלי לחשוב פעמיים הנפתי את הטסאייגה ותקעתי אותה בליבה. קיקיו התמוטטה. "אינויאשה..." לחשה, ומפיה נטף דם, "אני שונאת אותך." היא מתה. נשמות בקעו מגופה, מתפזרות לכל כיוון. היו כל כך הרבה נשמות. אז שמעתי מאחוריי קול נשימות חרישי. "קאגומה..." עיניי שוב התמלאו בדמעות, אבל הפעם דמעות של שימחה. לחצתי אותה בחזקה אליי, לא רציתי לעזוב את גופה אשר החל להתחמם שוב. "אינויאשה..." לחשה בקול כה חרישי עד שבקושי שמעתי אותה. "אינויאשה... אני לא יכולה לנשום..." אמרה, הפעם בקול רם יותר. הנחתי אותה על האדמה, מותיר לה להירגע. השמש החלה לעלות, והפכתי שוב לשד, אך לא היה לי אכפת. נשקתי לקאגומה על שפתיה העדינות. "קאגומה..." אמרתי לה, בקול רגוע מן הרגיל. אותו קול מהפעם בה חיבקתי את קיקיו. כל כך מזמן. "מה קרה?" שאלה, בקולה הרגיל והעליז. " אני... אני-אני אוהב אותך!" המילים האלו העלו חיוך על פניה של קאגומה. "ואני אותך. אני אוהבת אותך, אינויאשה!" אני חושב שאני יכול לדבר בשמי ובשם קאגומה, כשאני אומר ששנינו שמחנו על אותו רגע. ובכל זאת, קיקיו... יש לזה המשך P: אבל זה החלק החאורן מה שאני עושה עכשיו._.