אוקה, המשך שלי (תודה לאל)
לקח לי זמן לכתוב אותו כי השקעתי בו נורא, ולדעתי יצא יפה
אוקי- חלק א' של חלק ד': (אני מתנצלת מראש על בלבול השמות- קוראים לה באמת מויאגה...
) מויאגה נשענה לאחור והסתכלה בדמות שהפחידה אותה- היא בחנה אותה בעיניה ונשמה לרווחה. הדמות הביטה בה בחשש מה ולא הבינה מדוע נבהלה ממנה- היא מצמצה. "למה הפחדת אותי ילדה קטנה?!" נזפה מויאגה בה, למרות שהילדה הייתה קטנה ממנה רק בערך ב-3 שנים... היה לה שיער שחור חלק שמתנופף ברוח- מבטה עליז ואוהב והיא נראתה ילדה מאושרת- מה שגרם לליבה של מויאגה להיצבט בקנאה. "אני..." התחילה לומר אבל אז שמעה קול מקרקר מאחורי השיחים אומר: "רין... רין... היכן את? את יודעת שסשומארו סאמה לא אוהב שאת מתרחקת הרבה..." הילדה נאנחה ואמרה: "אני כאן ג'אקן! ויש כאן ילדה שהיא לגמרי לבדה..." רין הסתכלה עליה במבט בוחן ואמרה לעצמה שהיא חושבת לידה שהיא הכי יפה בעולם. ג'אקן הופיע מאחורי השיחים והיא הסתכלה עליו. "אולי אני יפה לידה" חשבה רין "אבל היא נראית כמו מלכת יופי ליד ג'אקן..." וצחקה בקול. מויאגה נבהלה למראה ה... ה... לא הייתה לה הגדרה לג'אקן. הוא נראה לה כמו... כמו... כמו מין חייזר קטן, קמטים גדולים במצחו, מחזיק כמו מקל או שרביט גדול ומוזר, עיניו כמו עיניי נחש- גדולות ואישוניו נראו כמו חריצים קטנים וצרים. היא נרתעה אבל כששמעה את הצחוק של רין נרגעה. "הוא כנראה חבר שלה..." חשבה וג'אקן כאילו התנצל: "יש לה התקפי צחוק... דרך אגב- אני ג'אקן, העבד של סשומארו סאמה!" אמר בגאווה. ומויאגה לחצה את ידו החייזרית. "מי זה סשומארו?" שאלה ורין פערה אליה זוג עיניים גדולות וג'אקן הרחיק את ידו מידה כאילו הייתה מורעלת. רין שאלה בשקט- כאילו היא מסבירה משהו לילד קטן שלא מבין: "את לא מכירה את סשומארו סאמה?" והיא ענתה: "לא... מי זה? שד?" ג'אקן נראה שוב גאה ומלמל: "אהה סשומארו...." *משתעל* "אז ככה, סשומארו הוא שד כלב רב עוצמה- אביו היה שד הכלב החזק ביותר ואימו הייתה שדה..." באמצע דבריו רין לחשה אל מויאגה: "כדאי לך ללכת כי הוא יתחיל עם הסיפורים שלו..." וצחקקה. מויאגה הנהנה בראשה והלכה אחרי רין. אבל פתאום שמעה: "יש לו גם אח קטן... שמו-" אבל מויאגה לא שמעה מה היה שמו. כי רין והיא כבר היו מאחורי השיחים- צוחקת בלחש. "בואי" החזיקה רין בידה "אני אכיר לך את אה-און, הם אוהבים ילדים כמוני..." והיא הבליטה את חזה הקטן בגאווה. מויאגה לא ידעה מה זה אה-און- אבל הלכה אחרי רין כי ראתה שהיא והחייזר המשונה- ג'אקן לא היו מזיקים... הן הלכו אל מעבר לשיחים, כשהן היו באמצע מויאגה שמעה צעקה מיוסרת וטפיפות רגליים וראתה את ג'אקן מציץ מהשיחים- נעלב. "רין!" צעק הוא "למה שוב הלכת?!" הוא כמעט בכה "בדיוק עמדתי לומר ש..." "אויש ג'אקן..." צחקה רין וליטפה את ראשו הקירח "אל תיעלב- רק רציתי להראות לה את אה-און..." הוא נראה פחות נעלב ואמר: "אני אוביל!" וצעד גאה בראש החבורה. מויאגה פסקה בליבה שהם יצורים חביבים לגמרי: רין החמודה והמצחיקה וג'אקן החמוד והמצחיק... הם הובילו אותה למרעה ירוק, פתוח ויפה. היא פערה פה והייתה מוקסמת, זה הרבה יותר יפה מהעמק של אינויאשה ו
קגומה... שוב קגומה! היא ניערה את ראשה ואמרה: "המקום הזה יפה רין..." "תודה לך... אמממ מה שמך?" שאלה היא בתמימות. מויאגה דפקה קלות בראשה- דבר שהצחיק את רין. "שכחתי להציג את עצמי" אמרה בחשיבות וקדה קידה "לי קוראים לורה אהה..." אמרה בבלבול "בעצם- מויאגה. לורה זה השם האנגלי שלי- אני מאנגליה..." רין הנהנה בהבנה ומויאגה שמעה קול מוזר- מאין נחרה כמו של סוס אבל מצליפה כמו... "יש כאן דרקון?!" הסתכלה לצדדים בחשש, לעומתה- רין חייכה וצעקה: "אה! און! בואו הנה!" אחרי הצעקה היא חייכה בשמחה למויאגה וקיפצה במקום. פתאום מויאגה הרגישה את האדמה רועדת תחת רגליה, רין אמרה בסיפוק: "אה-און באים!" מויאגה החלה לפחד, היא השפילה מבט וראתה אבנים קטנטנות רוקדות באדמה החשופה והיבשה- היא הסתכלה על סנדליה. זה היה מוזר, הם כאילו רקדו ריקוד משלהם, מויאגה רצתה להפוך לאבן ולהיבלע או להיעלם באדמה הבטוחה מכל דרקון... היא שמה
שהיא הייתה היחידה עם סנדלים- חוץ מקגומה. היא ידעה שהיא באה מהזמן שלה אבל היא התביישה למראה רגליה הלבושות בסנדלים, לקחה אותם בידיה וזרקה אותם רחוק. הם כמעט פגעו בג'אקן והוא זעם עליה: "מה עשית?!" אבל לפני שיכלה לענות היא ראתה את אה-און ונפלטה צעקה מפיה. היא נפלה אחורה, ידיה תומכות בה שלא תיחבט באדמה והיא הסתכלה- מבועתת מפחד ביצורים שלדברי רין נקראו "אה-און". הם היו כמו דרקונים- ממש כמו דרקונים. עם קשקשים יפהפיים שעיטרו את גופם הגדול, היו להם שני ראשים גדולים ורחבים ועיניים מפחידות- כמו לנחש, עם אישונים כמו חריצים ארוכים. היו להם מחסומים גדולים לפיהם, מויאגה לא ידעה למה- אבל לא רצתה לשאול יותר מידיי שאלות על ההתחלה, רין מצאה חן בעיניה והיא לא רצתה לקלקל. הייתה להם רעמה זקופה כמו של סוסים ואוזניים גדולות שהתנופפו אנה ואנה, ממש כמו סוסים... היה להם זנב ארוך וגדול- ממש כמו דרקון. מויאגה רעדה וזחלה לאחור בשקט. היא שמעה את רין ממלמלת: "סוסים טובים... סוסים טובים..." מה שהפליא את מויאגה עוד יותר, שהם התחילו לחכך את ראשם בידה ולריב מי ישען על כתפותיה הצנומות. הם התחילו לריב, מנסים לפתוח את המחסומים הגדולים. רין צחקה אבל כשראתה שזה מתפתח אמרה בקול תקיף וקטן: "אה-און! דיי כבר!" למרבה הפלא הם הפסיקו וג'אקן מלמל: "איפה סשומארו סאמה?! אני מתחיל לדאוג..." רין מלמלה: "הוא עוד מעט בא- הוא הבטיח לי..." רין הסתובבה וראתה את מויאגה- במצבה. היא חייכה אליה בחמימות ואמרה: "הם אוהבים ילדים... בואי!" מויאגה לא רצתה להיראות פחדנית ליד ילדה קטנה ממנה וניגשה באומץ ליצור המוזר. רין התרחקה קצת ומויאגה שלחה יד. "עצרי!" אמרה רין "עכשיו תתני להם לבוא לידיים שלך!" היא עצרה במקומה והיצור ניתר בעליצות לצידה, רחרח את כפות ידיה והתחכך בהם- וזה היה נעים. "טוב... טוב..." היא לא ממש ידעה איך לקרוא לו, או להם, אבל היא ליטפה אותם. "עכשיו" צהלה רין "בואי נרכב עליהם עד שסשומארו סאמה יגיע!" מויאגה נראתה מבולבלת "לרכב?!" שאלה ורק עכשיו הבינה במושכות על פיהם ואוכף על גבם. "כן!" צהלה רין ומויאגה אמרה בחשש: "זה לא מסוכן?!" ג'אקן אמר: "לא, זה לא מסוכן..." רין חייכה אבל אז ג'אקן אמר בכעס: "אבל סשומארו סאמה לא מרשה!" רין נחרה נחרת בוז קטנה. "אל תדאג" אמרה "הוא לא יהרוג אותי או משהו..." רין הראתה למויאגה איך לעלות על אה-און ושתיהן עלו- המרחק מהאדמה לא היה רב- אך מויאגה חשבה והחליטה לתפוס פיקוד, היא תפסה את המושכות ונגעה קלות בעקביה על צד החיה הגדולה. "דיו!" צעקה ואה-און התחיל לרוץ. "זה ממש כמו סוסים..." חשבה מויאגה.