גם אני רוצה להצטרף
למרות שעדיין לא בהריון,אבל מנסה בכל כוחי כבר חצי שנה,מקווה שהחודש זה יקרה. אני בת 37,יש לי שני ילדים בני 10 ו6,הקטן שלי עלה לכיתה א' וכל-כך קשה לו ולי. האובדן הראשון שלי התרחש בינואר 2003 כאשר הגיע הטלפון המסוייט מפרופ' שוחט שאמר כי בדיקת מי השפיר אינה תקינה,הדרך אליו וקבלת הבשורה שלתינוק שלי יש מוזאיקה לתסמונת דאוןוהוא ממליץ על הפסקת הריון (שבוע23)הוא היום השחור בחיי,לאחר חודשיים וחצי נקלטתי שוב ובשבוע 18 בעודי שוכבת וומתינה שהרופא ימצא את המקום הנכון לדיקור מי השפיר,אני רואה את מבטו ומסתכלת על המסך ומבינה שלתינוק שלי אין דופק. קרובה להתמוטטות מוחלטת ,אני מחליטה לקחת פסק זמן ולטפל בעצמי,ברפואה אלטרנטיבית,בשיחות,להתחזק ולנסות שוב,אני לא יכולה להיעצר בכישלוןוכל כולי כמהה לתינוק נוסף,למשפחה גדולה ורעשנית ולהיות עייפה מלילות ללא שינה בשל בכיו של תינוקי ולא בגלל המחשבות האינסופיות על אשמה בגלל הפסקת ההריון בשבוע23 והאם אזכה שוב לחבוק את תינוקי בידי, כבר חצי שנה שאני מנסה וזה עוד לא קורה, מיום שהפורום נפתח ועוד בימי הקומונה הייתי איתכם אבל לא יכולתי לכתוב היום אני מרגישה שאני יכולה לכתוב לכן תודה על ההקשבה אוהבת