שרשור פרק יומי! *נסקלת*

Fay Wood

New member
אני מפסידה היום את הפרק!!!! ../images/Emo168.gif

אבל מקליטים לי... אבל אני עדיין צריכה לחכות עד יום שבת!!!!!!
חזרות ריקוד מסריחות להופעה מסריחה שעומדת להיות כישלון אחד ענק.... בעעעע!! יהיה היום פרק טוב שכולם פה אומרים "פרק 63!!!!!!!" ?

Fay Wood

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

חחח תודה.... יהיה היום משהו מיוחד? אוף לא רוצה חזרות!!! זה גם ככה סיוט מתמשך בזמן האחרון!!!
צ"ש מתחילים לאכזב אותי...

פולי3

New member
איזה פרק מצחיק !^_^

הילדות הקטנות האלה מעצבנות תחת ! אוף.. \= אבל קאגורה
! הבובות האלה כ"כ מצחיקות !! XDDDDDDDDD

GalBatz

New member
פרק גאוני.^_^

הקולות שה"אינויאשה" וה"קאגומה" עושים מצחיקים אותי כל פעם מחדש.

yaeluv

New member
חחחח "טוב, את נגד אינויאשה?"

"זה לא אנייייייייייייי" "המ! ואתה נגד קאגומה?" "היי! זאת לא אני!!!" "המ!" חחחח "רגע! אם זה אינויאשה...אז זה....אההההההה....זה לא דומה לי בכלל!!!....היא עושה אותי שמנמנה!!!!!!!!" לאאאאאאאאא...אני חשבתי שהם חמודים...
....וגם הבנות...חחח

Buyo H

New member
פרק שולט^_^

וואו.. הפקצה היתה ממש מעוותת בתחילת הפרק#_# והיא ממש ממש רעה.. מה לעשות שקאדה היא זקנה טיפשה
לא צריך להגיד אוסווארי לאינויאשה>< העע... ואז היא גם רוצה שהוא ירכיב אותה על הגב שלו... היא כל כך פקצה>< שיפו מצחיק^^ וגם בוטאן ומומיג'י^__^ הן אוהבות את שיפו וקירארה^^ קאדה היא יוקאיXD "היד שלי נשלטת בידי שד"
מירוקו די משעשע.. אבל הוא רשע
>< הקטע עם אנשי הנייר הקטנים היה כל כך מצחיקXD ומה הפקצה בועטת מהם?! רק לסאנגו מותר לבעוט מהם!
והבובה של הפקצה באמת דומה לה^_____^ והיא גם מקפצצת בצורה פקאצית כמו הפקצה
ולמה היא חושבת שאם היא תגיד לאינויאשה אוסווארי זה ישפיע גם על הבובה?>_> באקה
ולאינויאשה הבובה יש בננה במקום חרבXD "זאת אמורה להיות חרב?" *הבובה של איניאשה נעלבת* -"קדימה!" -"אנחנו מתקדמים"XD גם בוטאן ומומיג'י קצת פקצות^^" אבל פקצות במובן המשעשע של המילה^_^ אינויאשה חמוד^_^ ממ.. גם פרק 65 נחמד^^

Naraku SeXy

New member
XDDD

אני צריכה לספור כמה פעמים רשמת פאקצה בסיכום פרק ... אבל לא כועסים עלייך !! ^________________________^ ווי לאב יוו !

harar8

New member
איזה פרק מצחיק

שתי הבנות האלו מצחיקות וגם קצת מעצבנות. חחחחחחחח והבובות האלו מנייר זה היה ממש מצחיק

b t t y b o o p

New member
פרק חמוד,../images/Emo15.gif

במיוחד אהבתי את שתי הבובות הענקיות האלו....זה היה טוב.

Kiku

New member
איזה פרק חמוד!!!

הכוהנות האלה מצחיקות.... הן נראות כל כך צעירות... ואיך שהן לא הבינו כלום... חחח מצחיק אותי שהן חשבו שקאדה היא שד
ואיך שהן פחדו לעשות משהו שלא יפגעו בשיפו.... חחחחח הן כל כך חסרות ניסיון!! אבל דווקא חמודות... וגם איך שקגומה ואינויאשה התעצבנו... "אל תקרא לדבר הזה בשמי!" "זה לא אני!"
הפרק של מחר נראה מפחיד

חחחחחח איזה פרק חחחחח לא הפסקתי לצח

לצחוק פשוט פרק מצחיק חחחחחח לא יודע מאיפה להתחיל חחח סוף הפרק כאבה לי הבטן והגרון חיחי ****הצעה***** שפותחים שרשור יומי כתבו ""שרשור יומי יום חמישי"" "שרשור יומי יום שלישי""" מממ בעצם לא משנה כל כך חח פרק מצחיק

PakoLina

New member
הו, איזה פרק נסגד../images/Emo99.gif../images/Emo187.gif

אוו אני אוהבת את בוטאן
מירוקו, רצה לשמור עליהם.. איך הוא התאכזב כששמע ששיפו צריך להישאר "לשמור עליו" XD קגומה: "אני לא כזאת נפוחה!!" אינו: "זה לא אני!!!!!" קגו ואינו: "תפסיקו לקרוא להם בשמות שלנו!!!!!" פחח וכשה"אינויאשה" הוציא את החרב, התפוצצתי מצחוק... XDDDDDD מזה.. זה נראה כמו חרב צעצוע של ילדים, רק קצת יותק כמו מחבט

BaBy AnImE

New member
חביב =]

הכוהנות נחמדות =] טסובאקי כה שולטת *.* טסובאקיטסובאקיטסובאקיטסובאקיטסובאקי אהההה היא נסגדת *.* ואפלה

לי Li

New member
איזה פרק חמוד ^________^

וקורע XDDDDDDDD לא צחקתי כל כך הרבה כבר המון זמן XDDD אין, זה היה פרק שולט וקורע מההתחלה עד הסוף. הכוההנות האלה חמודות (אבל פאקאצות >_>) ומצחיקות
בכלל, כל הקטע עם הבובות הגדולות ואינויאשה ("זה לא אני!! >.<" ) וקאגומה ("אל תקראו לדבר הזה בשמי!") היה קורע לחלוטין XD והקטע עם הקמעות היה מצחיק גם כן *אינויאשה רץ* *נתקע בקמע סורר* *מתחשמל* *נופל* *שיפו מחליט לבדוק את זה* (טיפש >_>) *שולח אצבע* *מתחשמל* XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אוי וואי, האינטילגנציה... XD אה והקטע עם הבובות הקטנות היה קורע. איך ששיפו שרף אותן, מירוקו העיף אותן בעדינות עם השרביט ושאנגו בעטה בהן בשעמוםXDDD וקירארה גם כן XDD אוי, אני עדיין צוחקת
פרק יפה *.*

למעלה