שרשור פרק יומי! *נסקלת*

DarkBrownLynx

New member
שתי אלה הם שילוב מוזר

פקצות וכוהנות. והכי אהבתי את הקטע שאינו וקגומה נעלבים שקוראים לבובות בשמות שלהם, אבל בעיקרון הפרק לא היה משהו, אבל נירא לי שרק בגלל שפעם ראיתי תמונה שלו אז זה הרס לי

היום היה הרבה קאגורה ^^

אוף, כל הנושא של הכוהנת האפלה נטחן כבר עד העצם. הבנות את הקטע האובססיבי שלה לגבי הנעורים הנצחיים האלה, והיופי שישאר לעד (תאכלס, היא לא יפה, חוץ מהפלאשבקים שהיו לה - כשהיא היתה קטנטונת ויפה). עם כל הכבוד שלי לקגומה, ועם כל אהבתי אליה, היא עיצבנה עם האסווארי. וקאדה הזאת זקנה!!!!!!!!!!!!! למה היא לא מתחפלצת!? למה למה למה!? אררררג! אני שונאת אותה, היא מקומטת כזאת, ויש לה קול מעצבן. הקטעים המצחיקים היו בעיקר עם שתי הכוהנות האלה XD הן כאלה מתוקות. איך שהן מתלחששות בסודי סודות לגבי כל אחד מהחבורה. התפרצויות הזעם של אינו נגד הקמעות היו קורעות
וקגומה עם הצרחות שלה: "אני זאת לא היא! תפסיקו לקרוא לה קגומההה" {או משהו כזה...} ומירוקו, פשוט לא יכול לשלוט בידיים הזדוניות והתאוותניות האלה. זייהו ^_^

DarkBrownLynx

New member
שלא תעזי להעליב לי את טסובאקי שלי!!

היא מגניבה ביותר! ויפה! חבל שהיא לא תישאר עם הרעים הקבועים!

אבל היא מעצבנת

באקה אובססיבית שחשה את עצמה מהממת. תראי את השיער שיבה שלה! היא כולה זיוף וזדוניות. גועל נפש.

DarkBrownLynx

New member
כן, חבל שיש לה שיער שיבה, אבל היא

עדיין יפה! היא הכי יפה בסידרה, ואם היא תחיה לנצח היא בטח תחיה עד התקופה שימציאו צבע לשיער ותוכל לצבוע שוב לשחור!! אוקיי, אני מתחילה להתחרפן..

yaeluv

New member
חשבתי בהתחלה שכשהן אמרו משו כמו

"הה! הרעיון שלנו היה לתפוס מכם שערה..." חשבתי או או....אבל בסוף הם עשו תבובות האלה!!! XDDDDDDDDDD נקרעתי!!!!!!!!! איזה טויסט! גם חשבתי שכשקגומה גילת.."רגע, זה אינויאשה..אוסווארי!" חשבתי שהיא גילת משהוא חשוב וגדול...הקיצר היה נחמט לראות משו מחוץ לשגרה...במקום משו גדול (כמו מחר בטח) משו מצחיק וקצת פגום בשכל...חמוד!!

לי Li

New member
כם, הקטע עם הכוהנת באמת נטחן

>_> LOL והתפרצויות הזעם של אינו באמת היו קורעות. בכלל, כל הפרק הוא היה קורע
ררר, בישי
כולם היו קורעים היום. אה, ושמתם לב שהבובה של קאגומה דילגה בצורה פאקצתית? XDDD

GalaxyAngel

New member
איזה פרק דגול XD

כבר מהתמונות של הפרק ראיתי שזה יהיה מצחיק, אבל לא ידעתי עד כמה XD איך מומאג'י ובוטאן חשבו שקאדה היא שדה XDDD ואיך הן התייעצו בקשר לבגדים של קאגומה XD אני כבר חשבתי שהן יגידו "ואת..... ****" והמבין יבין XD איך מירוקו מישש לשתיהן את התחת ואחרי זה חטף שתי כאפות XD וסאנגו גם גררה אותו באוזן בפעם השנייה, וזה הזכיר לי משום מה את מיסטי וברוק מפוקימון O__O" אבל הם לא זוג או משהו.. או שלא הבנתי את הכוונות הנסתרות? נו ניחא -.- בפרק הבא עוד טסובאקי >___> נמאס ממנה כבר.. אבל איזו חמודה היא הייתה כשהיא הייתה ילדה קטנה ^-^ ושוב מומאג'י ובוטאן: איך הן אמרו ששיפו צ'אן כזה חמודדדדד וגם קירארה "מה נעשה???" XD ואיך הן שיתקו את השדים באזור: "אוי! השד הזקן הזה לא מושפע" "בואי ננסה חזק יותר" "אוי, גם לקטנצ'יק כואב!" :( XDXDXD וכמובן "חשבתי שכוהנות אמורות להיות צעירות <___<" "קאגומה.." "שב!" **קאדה ממלמלת שטויות על זה שזו בושה ובלה בלה בלה** איזה דגולות היו הבובות האלה!! XD "אני אתקוף גם את אינויאשה" אינויאשה: אל תקראו לו אינואישה!! >< מירוקו וסאנגו: אל תיקח את זה אישית "^^ XD פרק דגול בהחלט

יווווו נכון

ברוק כל כך מזכיר את מירוקו, או הפוך ^^ אבל XDDD יש דמיון
רק שברוק לא היה שולח ידיים, זאת היתה הלשון שמצאה לה דרך החוצה נוטפת ריר ><

אכן, הקטע מעורר זכרונות על ברוק

אכן.. גררת האוזן מזכירה את ברוק ומיסטי ובאופי מירוקו הוא גרסה בישית יותר וחזקה יותר ופחות מצונזרת של ברוק

Stinki Winki

New member
פרק יפה אבל לא כזה היסטרי..

איך כולכם התלהבתם ממנו איי איי איי... ה"אינויאשה" ו"קגומה" ממש חמודים^___^ חחחח ה"טסאיגה" קורעתXD פחחח קאדה שדה
הכוהנות האלה ממש פוצות (למרות שהן יפייפיות
). מירוקו... חרמן חמוד שכמותוXD חחח שיפו צריך להשגיח עליו!
כשסאנגו משכה לו באזניים הוא עשה כזה "טהטהטהטהטה" שקט ואני נשפכתי מצחוק.... מעניין מה יהיה מחר!^_______^

yaeluv

New member
נ.ב. - מצחיק היה כשהבומרנג הענק

של סאנגו נראה כמו מיני בומרנג על יד המנופחים האלה!! XDD

Stinki Winki

New member
חחחחחחחחח נכון../images/Emo6.gif

בכלל, הם כולם הראו כמו ננסים ליד הבובות
חחחחח ואיך קגומה: "אני נראית כ"כ נפוחההההההההה!!!!!!!"XDDDDDDDDDDD

Naraku SeXy

New member
כל הפרק כוסיות !!!

הם היו כאלה מצחיקות וחמודות, אני וסורה לא הפסקנו לצחוק .. והפאקצה המטומטת כל הזמן צעקה... היא עשתה לי חור בראש... בעעעע אבל אינויאשה היה מצחיק ... כנ"ל מירוקו ! הוא ישמור עליהם .. כן בטח ! מאמינים לך מירוקו .. שיפו שמור עליו ! סורה----- זוב פעם העיפו אותי מהבית (הם פשוט לא אוהבים אותי) אז התנחלתי אצל היקארי*האינטרנט שלי מת* (>_> שמענו עלייך היא סתם רוצה להפשיט אותי...) אז אני באה אליה אחריי אימון דחייה ואמא שלה כזה:"מה איך את מעזה להפסיד אינויאשה!!" ואז נחנו על הרצפה מתפקעות מצחוק וגם כי המכוערת לא נתנה לי כיסא (^_^) אני לא יודעת מה איתכם ..אבל אני כבר נוחרת מהשטויות שהיא כותבת ... לא מכירה אותה ... בעעע @_@ * ובכל זאת היא תישן איתי באותה מיטה הלילה (יש!!!!!^_^) איכככ... הצילו !!

S O R A

New member
סוף סוף

נתנו יל לחזור הבייתה..... זוהר אם אני אשמע שוב את השיר של get backers אני אתחרפן

למעלה