שרשור פרק יומי!

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif שיפו שולת ../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

והשירים.. של הפתיחה והסיום. איזה יופי

Stinki Winki

New member
נעמה מה את עושה פה?../images/Emo12.gif

המ טוב. פרק מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
פשוט מהמם. פרק השנה. ההזיה של קגומה הייתה עשויה ממש יפה- היה כל הזמן מין אור מעורפל כזה וזה נתן תחושה של חלום, וראו את סאנגו ומירוקו נשואים!^___^ ושיפו הנכד של קאדה! גדולללללללללל הכוהנת הזאתי גם כן... בת ****.... שונאת אותה!
קגומה כזאת חמודה עם ה"הניצחון הוא שלי!!" ואז היא כיסחה לה את הצורה! גו גו קגומה! לצערי היא לא מתה החראית הזו>< שיפו המאמי בפריוויו!!
איזה יופייייייייי!! חחח ה"אני צריך לשמור על המוניטין שלי" שלו קרע אותי
איזה מס' פרק זה?

עוריט

New member
פרק יפע../images/Emo9.gif

אחח היה פרק שולט! היה יפה כשמירוקו סאנגו הלכו בעולם של קגומה והוא אמר לה "אני רוצה הרבה ילדים!"
הייתי מופתעת כשהיא לא נתנה לו סטירה אלא ציחקקה
נו טוב. אהבתי ת"אני קגומה ולא מישי אחרת!" ואיך אינו' הגן עליה^^ הוו ובסוף הפרק התחלתי להשמיע קולות לא ברורים של "חמודיםםם" כשאחי היה בטוח שאיזשהו יצור לא מזוהה הסתנן לו לחדר. אקיצר-פרק מדהיםמדהיםמדהים. "קיקיו" מותי כבררר
בלאט איזה נחירה היא השמיעה בסוף הפרק. ל-מ-ה אנשים מתים תמיד חייבים לחזור לחיים באנימות?! למה?! למה?!?!

באם קלטתי קללה ברוסית????

יצאתו המפורסמת של החנן הכיתתי שלי רייכמן (אנדרי, אבל יש שניים אז אחד הוא פשוט רייכמן) למען האמת, ידיעותי ביפנית טובות יותר מאשר ידעותי ברוסית! וכל הכיתה שלי כמעט רוסית! אבל קיקיו היא בלאט דוראק סוקה!!!! באאאקה! תפסיקי להשתחצן בפוקורי ובטבי הדפוקות שלך!

MichelleLev

New member
SSSOOOTTTCCCHHHKKKAAA DDDOOOTTTAAA

hach hamaniak sheli kara li paam SUCHLE sheze zona berusit maze DOTA? ki yesh klala kazo.. SOCHKE DOTA

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo2.gif הם היו כאלו חמוד

יממממממממממממממ P: "הכל באשמתי שזה קרה לקגומה. שהיא כאן." [טוב, אז אני לא זוכרת את השורה שלו. שוט מי.
] "אני כאן מתוך בחירה." *מופתע* *מחייך* "קגומה.." בקול השקסי שלו ואווווווווו!!!11
היום יש פרק! היוםםם יששש פרקקקקקקקקקקקקק D: הו, נעה. אני אוהבת אינויאשה XD

yaeluv

New member
../images/Emo3.gif פרק נחמד... נרעיון טוב (חלום בת

וך חלום..) ובאמת...כמה זמן אפפשר עם המכשפה המכוערת הזו שחושבת שהיא יפה?!?! חחח שמעתם מה מירוקו אמר לסאנגו בעולם שלה?? חחח "אני רוצה הרבה ילדים!" ואז היא ציחקקה!! XDDDDDD הרג אותי! באמת הפרקים הראשונים היו מצחיקים יותר בגלל ההבעות המטומטמות שלהם כשהם לא מבינים כלום...עכשיו הם מבינים הרבה...צריך לבלבל אותם...
...חחח...*בחירפון*.. לילה טוב וחלומות פז (לא כמו של קגומה שחולמת על כולם חוץ מאינויאשה "אני מרגישה שאני שוחכת משהו שאני אמורה לזכור!" הלוווווו...אינו אינו אינו אינו!!!!! איך אפשר לשכוח את ה"חבר" האגואיסט והאלים והסקסי MAMA
!!! נו...הזה עם האוזני כלב!! *מצביעה על הראש כמו מטומטמת* חחחח...)

Stinki Winki

New member
אההההההההההה

כל הפרק ניסיתי להבין למה היא מתכוונת ב"שכחתי משהו" ולא הבנתי שזה אינו>< |נעהטיפשה|

קאגומה חזקה!!

וואו טסובאקי יפה!! יש לה יופי שאני אוהבת :) "אני רוצה הרבה ילדים!!" "די כבר!" ואז שיפו וקאדה!! איזה קטע יפה היה שהיא הייתה בעולם האמיתי!!

Naraku SeXy

New member
היה פרק כזה דפוק ..

דפוק זאת לא מילה, אי אפשר לתאר את ההנאה שעברה בי בכל שנייה שבה קגומה סבלה יותר ויותר ..פשוט עינוי משמיים.. מי צריך צריך יותר בפרק .. אבל הם יכלו לגמור את הפרר בצורה הרבה יותר טובה .. וללללללללללהההההההההרררררררררררווווווווווגגגגגגגגג אותה למשל .. ההיא עצבנה אותי כמו שאף אחד לא עיצבן אותי באף סדרה שראיתי עד היום .. ואינויאשה הדפקט ... כאילו מה הוא מוצא בזנזונת הזאת ... וטסובאקי הכוסית שלי !!! היא אמרה דבר כזה נכון .. שקגומה כזה זיוף של קיקיו ... והדבר שהכי עצבן אותי זה שהיא צעקה אני קגומה ..כמו פאקצה מעצבנת .. תעשי את זה במיטה עם הוג'י! תעזבי את אינו שלי ! (ושל סאשי) עזבי אותו , חפשי לך מישהו אחר להתעלק עליו !! מטומטמת, רק קיקיו שלי וטסבוקאי שלי עשו את הפרק הדיסלקט הזה.. וגם קטע השונן אי היחיד שאינויאשה הציל את מירוקו באהבה. ואיזה מסכנה טסבואקי .. שקרה לה בדיוק אותו דבר, כמו מה שקיקיו עשתה לה, והיא אהבה אותה. אבל היא יודעת שזאת לא קיקיו, בגלל זה זה פחות כואב לה. אז לסיכום ! קגומה צריכה למות, וכמה שיותר מהר, כי היא תופסת לי יותר מדי מקום על המסך. והאמת שהמסך שלי רק 21 אינצ' ואין לי מספיק מקום לאחסן בו גם פרות !

sintesis

New member
אני הייתי מוכנה פשוט

"לא לחבב אותה" (את קגומה), אם היא לא היתה כזאת זונה אל אינו עם ה"שב" שלה, אבל בגלל זה אני שונאת אותה!!! זה כזה מגעיל מתידה!!! אבל דבר אחד.. מה לעשות, היא לא פרה..

Naraku SeXy

New member
נכון ! היא ממש מגעילה עם האוסווארי

זה ממש מעצבן ! והיא לא פרה .. היא סתם מפגרת ..

לי Li

New member
הקטע של ה"שב" באמת דבילי

במיוחד כאשר היא אומרת את זה לאינויאשה כשהוא גוסס (עם חור בבטן/דם/פצעים מוגלתיים/כל פציעה אחרת). כאילו, אם את לא עוזרת לו... לפחות אל תפגעי בו עוד יותר >_>;

yaeluv

New member
ככה היא שמרה עליו מפציעות יתר!!

הוא תמיד בא להתחיל עם מישו אחר (מילחמה...לא להתחיל עם בת - הוא שומר על נשים) ..... אז זהו!...

לי Li

New member
לא לא תמיד ככה >_>;

למשל בפרק שהם נלחמו בעץ העץ ואינויאשה היה פצוע. אחרי שהוא ניצח היא והוא התווכחו והיא אמרה לו שב (וזה לא שהוא הלך להלחם בעוד מישהו כי כבר לא נשאר במי) אז היא לא הגנה עליו מפציעת יתר >_>;

לי Li

New member
פרק חמוד

עבר מהר מידי ; ; אין יותר מידי מה להגיד עליו. אינויאשה חמוד
מירוקו וסאנגו גם כן *.* שיפו מעצבן כשהוא קורא את הכתוביות בסוף >< והמממ... פרק הבא נראה יפה *.*

למעלה