היה פרק כזה דפוק ..
דפוק זאת לא מילה, אי אפשר לתאר את ההנאה שעברה בי בכל שנייה שבה קגומה סבלה יותר ויותר ..פשוט עינוי משמיים.. מי צריך צריך יותר בפרק .. אבל הם יכלו לגמור את הפרר בצורה הרבה יותר טובה .. וללללללללללהההההההההרררררררררררווווווווווגגגגגגגגג אותה למשל .. ההיא עצבנה אותי כמו שאף אחד לא עיצבן אותי באף סדרה שראיתי עד היום .. ואינויאשה הדפקט ... כאילו מה הוא מוצא בזנזונת הזאת ... וטסובאקי הכוסית שלי !!! היא אמרה דבר כזה נכון .. שקגומה כזה זיוף של קיקיו ... והדבר שהכי עצבן אותי זה שהיא צעקה אני קגומה ..כמו פאקצה מעצבנת .. תעשי את זה במיטה עם הוג'י! תעזבי את אינו שלי ! (ושל סאשי) עזבי אותו , חפשי לך מישהו אחר להתעלק עליו !! מטומטמת, רק קיקיו שלי וטסבוקאי שלי עשו את הפרק הדיסלקט הזה.. וגם קטע השונן אי היחיד שאינויאשה הציל את מירוקו באהבה. ואיזה מסכנה טסבואקי .. שקרה לה בדיוק אותו דבר, כמו מה שקיקיו עשתה לה, והיא אהבה אותה. אבל היא יודעת שזאת לא קיקיו, בגלל זה זה פחות כואב לה. אז לסיכום ! קגומה צריכה למות, וכמה שיותר מהר, כי היא תופסת לי יותר מדי מקום על המסך. והאמת שהמסך שלי רק 21 אינצ' ואין לי מספיק מקום לאחסן בו גם פרות !