שרשור פרק יומי!

XDDD

נראה לי אנחנו הבנות היחידות בפורום שלא ממש אוהבות את שיפו
אני אישית חושבת שהוא סתם דמות מיותרת. אה כן, והוא גם קרצייה. בע ><

לי Li

New member
נו מה? אנחנו מיוחדות ../images/Emo9.gif

ומה לעשות, הוא באמת מעצבן. יש לו קול שאומר "תרביצו לי" ולכן אני ממש צוחקת כשאינויאשה מרביץ לו ^_^" זה נדרש. אה, והוא גם מיותר כמו שאת ציינת ^_^"

Buyo H

New member
הוו^_^ קיקיו היתה כל כך מאגניבה^__^

אין מה לעשות, היא פשוט נסגדת
ושמתם לב עד כמה פקאצית היתה הצורה שבה הפקצה חבטה בשיקיגאמי?
מחר 63!^_^ וביום ראשון 65^_^

Fay Wood

New member
ההורים שלי חזרו מאיטליה ^___^

סוף סוף לראות אינויאשה בשקט..
איזה פרק שולט היה היום!!! אהבתי את החלום/מה שזה לא יהיה הזה של קגומה..!! חח "בסתא תקני לי שרשרת של השיקון נו טאמה!!" חחחחח!!!! והכי קורע- עם מירוקו וסאנגו!! XDDDD "אני רוצה הרבה ילדים!" חחחח!!!!! הרגו אותי!!! פרק יפה... קגומה המסכנה שלי... הכוהנת האפלה הזאת.. שכחתי את השם
... קיצר, היא מתחילה לעלות לי על העצבים
כמה שהיא יפה... או לפחות, יש רגעים שבהם היא יפה (והיה לה יותר יפה עם שיער שחור...) היא פשוט... מעצבנת... אהבתי את הסוף!!!! שאינו אומר לקגומה כזה "הכל בגלל שאת איתי" כאילו שהיא לא שומעת אותו והיא אומרת שהיא בחרה בלהיות איתו...
זה היה קטע כל כך יפה!!! עד שהוא תקע חיוך מעפן כזה..
חחחחח טוב, הלכתי לישון, לא יודעת מה איתכם.. לא ישנתי כבר כמה לילות בגלל שהרדמתי את אח שלי הקטן... והוא לא בדיוק נרדם
וקנו לי את הדיוידי של אונסנס!!!!!!!!!!!!!! ^_______^ מחר אני רואה אותו!!!! ^___^ איימי המהממתתתתתת!!!!!!!!!!!!!
אני חולה עליה!!! >< שתקתי

Fay Wood

New member
יש לי תמונה מהפרק!!

רק אחת.. נראה לי... קטע מהמםםם!!
אני מקווה שלא טעיתי בתמונה..

../images/Emo107.gifלא טעית..../images/Emo3.gif

וכאן יש ערמות של תמונות באיכות טובה מהפרקים, אפילו שלא מכולם.. X_X

Yoley

New member
נחמד...

חחח... איזה מצחיק שראו את מירוקו וסאנגו בהווה... (הוא נראה יותר טוב עם גלימה...
) החתול של קאגומה השמיע קירקורים של צפרדע...
זאת רק אני, או שהקטע עם החלום של קאגומה דומה לקטע בקארד קאפטור סאקורה שהיא חלמה שהיא חיה בעולם בלי רגשות וכל מה שקרה לא באמת קרה...? איזה יפה שהקול של החץ "העיר" אותה וגרם לה להיזכר... מחר סוף-סוף אני אבין למה כולם כל-כך מתלהבים מפרק 63... XP

טבו לשי

New member
הפרק היה ממש דומה לפרק

מסאקורה, ז"א ממש אותו הדבר! שהן פתאום מתעוררות בבית שלהן והכל לא אותו הדבר וכאלה

Fay Wood

New member
טחחח XDDD ../images/Emo168.gif

זוכרים את זה? XDDDDDD אני תמיד שוכחת את הגיטרה!!!

למעלה