דוחהבנתה על להרוויח את הכסף הזה מלתבוע את גל עד שהבן שלה הרס לה כשהראה לכולם שהיא צודקת בכל מילה עליו. עברה לקבץ נדבות בשבילו... מביך ביותר.
בדיוק מה שאני חשבתי, אמא שלו מחפשת את מי לעקוץ בכסף...את מי לתבוע. אולי יש לה איזה מחלת נפש. אחרי הכל היא אמא של יהודה...עפ"י יהודה לאויב לא תאחל אמא כזאת.בנתה על להרוויח את הכסף הזה מלתבוע את גל עד שהבן שלה הרס לה כשהראה לכולם שהיא צודקת בכל מילה עליו. עברה לקבץ נדבות בשבילו... מביך ביותר.
אממ נראה לי שמאמא חיימי קצת התנערה מיהודה בזמן האחרון. מעודדת בכל הכח את ג'וזי.בעקבות הבקשה של אמא של יהודה, מאמא חיימי החלה בהליכים למכירת ביתה כדי לממן לתכשיט דירת פאר.
לגמריאממ נראה לי שמאמא חיימי קצת התנערה מיהודה בזמן האחרון. מעודדת בכל הכח את ג'וזי.
לא נראתה בקרבתו, לא הצטלמה איתו, הזכירה בבית משפט שהיא מגנה כל אלימות תמיד והעירה גם ליהודה כשראתה לנכון
ראיתי את הפוסט שלה שכולו פאסיב אגרסיב, מצד אחד אומרת שהוא לא בסדר ומצד שני מצדיקה אותו.אממ נראה לי שמאמא חיימי קצת התנערה מיהודה בזמן האחרון. מעודדת בכל הכח את ג'וזי.
לא נראתה בקרבתו, לא הצטלמה איתו, הזכירה בבית משפט שהיא מגנה כל אלימות תמיד והעירה גם ליהודה כשראתה לנכון
במצבו כרגע אני אתפלא אם עדיין מעסיקים אותו...שם רע לחברה כשיש עובד כזהנציין שהבחור בעל השכלה גבוהה, סיפר שהוא משתכר יפה מאוד,אמר לא פעם שהוא קונה טישירטים במחירים מאוד גבוהים ובקיצור איפה תורמים?!
חנוכה ישר מחזיר אותי לחנוכייה של גוזי ותום אז הפסקתי שמהקנו אותי, נתראה בחנוכת בית
צפה בקובץ המצורף 18921
הייתי שמה לו בקופסא יפה שולחת הישר לכתובת החדשה,מתנת חנוכת בית.קנו אותי, נתראה בחנוכת בית
צפה בקובץ המצורף 18921
בשביל להיות בחנוכת בית עם הוד גועליותו פנים אל פנים שווה לתרום 10,000 שקל מינימום מחסכונכם הדל (צריך להתקדם מהר וזה אפשרי עם 6000 אוהדים)...לגיטימי ביותר ובכיף שיהיה לכםקנו אותי, נתראה בחנוכת בית
צפה בקובץ המצורף 18921
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.