מיק83
Well-known member
מה עם ג’וז היום? רגוע יותר?נראה לי דניאל לקח ברצינות את הטוקבק מסתכל על קארין אחרת
מה עם ג’וז היום? רגוע יותר?נראה לי דניאל לקח ברצינות את הטוקבק מסתכל על קארין אחרת
בקושי מראים אותימה עם ג’וז היום? רגוע יותר?
איזה טוקבק היה?נראה לי דניאל לקח ברצינות את הטוקבק מסתכל על קארין אחרת
משהו על דניאל וקארין שהם זוג או מהממים יחד משהו כזהאיזה טוקבק היה?
שקארין תתכונן.. הערב ניסיון שני של נשיקהנראה לי דניאל לקח ברצינות את הטוקבק מסתכל על קארין אחרת
לפני או אחרי סגירת קווי ההצבעה?שקארין תתכונן.. הערב ניסיון שני של נשיקה
שינצל מהר את הזמן כי הוא מודח הערב..לפני או אחרי סגירת קווי ההצבעה?
עכשיו ברגע זה אני בקניות ,מחכה בתור,יש פה אנשים פי אלף יותר מעניינים ואטרקטיביםכרגע אחרי כמה דקות בלתי נסבלות כל הפריים בהשתק אצלי על תקן שומר מסך
ניצבים סה"כ, השכנים שלי היו יכולים להיות יותר מעניינים
התפוח לא נופל רחוק מהעץאתם חושבים שהיום יעבור כרגיל עד שאתם שומעים שאמא של יהודה פנתה לתומכים על מנת לגייס כסף בשביל לרכוש דירה ליהודה
לא אמיתי נכון מה זה הבולשיט הזהאתם חושבים שהיום יעבור כרגיל עד שאתם שומעים שאמא של יהודה פנתה לתומכים על מנת לגייס כסף בשביל לרכוש דירה ליהודה
מסכן, יש לו רק את המיליון מאמזונס, משכורת בהייטק ודירה בניו יורקלא אמיתי נכון מה זה הבולשיט הזה
רציני?אתם חושבים שהיום יעבור כרגיל עד שאתם שומעים שאמא של יהודה פנתה לתומכים על מנת לגייס כסף בשביל לרכוש דירה ליהודה
כן, ערן סוויסה פרסם פוסט של אימו בקבוצה של האריות..רציני?
לא יודעת איך אבל עד עכשיו הצלחתי לאפק את תחושת הגועל מכל הקשור בו אבל הזיה כזו לא דמיינתיכן, ערן סוויסה פרסם פוסט של אימו בקבוצה של האריות..
במסגרת ההתנהגות המביכה של סביבתו של יהודה
עכשיו אמו יוצאת בהודעה לתומכים ומבקשת לתרום ליהודה כסף שיוכל לקנות בית.
מביך ברמות.
לא מאמינה מאיפה לאנשים יש את התעוזה בכלל
לבחור יש דודה עשירה שאמרה שיכולה לקנות לו בית
ובלי שום קשר, הבן אדם עובד בהייטק ויוכל להשיג את זה גם לבד ובעבודה קשה כמו כל אדם אחר.
מזה הדבר הזה?! אני בהלם מהשיאים שהיא שוברת.
ועוד שהבן שלה מודע לזה זה בכלל מזעזע בעיניי
חחחח האיש חפר כל כך הרבה על עצמו, על אחרים ועל מה לא, שאפשר להוציא בוק שלם רק מאמרות שלו וכתגובת ממים על כל עניין
מהרגע הראשון שראיתי את יהודה אמרתי שיש לו עיניים של שועל ערמומי ונוכל לא קטן..מסתבר שמזה צדקתי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.