לה ולבן הכי קשה בבית
הדר ממש קלאסה של בחורה. אחלה הדר.. עד הגמר
הדר ממש קלאסה של בחורה. אחלה הדר.. עד הגמר
זה משילמה פרידה צריכה לגהץ לאורית
להבינותי חזר לגור עם אמא שלו אחרי שנפרד מהאמא של הבן שלו.אז אור עובד עם איתי לוי ועדיין גר עם אמא שלו?
לא מתפרנסים מעבודה עם איתי לוי?
הוא הסביר בת.ז. שהוא קשור אליה בעבותות, היא עושה בשבילו הכל וכל בת זוג חדשה הוא מגיש אליה כדי שתבחר בפינצטה מי הנסיכה המושלמת עבור בנה.אז אור עובד עם איתי לוי ועדיין גר עם אמא שלו?
לא מתפרנסים מעבודה עם איתי לוי?
וגם, שכל מי שתהיה בת זוג תצטרך לקבל שאמא שלו איתו וגם תעבור לגור איתםהוא הסביר בת.ז. שהוא קשור אליה בעבותות, היא עושה בשבילו הכל וכל בת זוג חדשה הוא מגיש אליה כדי שתבחר בפינצטה מי הנסיכה המושלמת עבור בנה.
בקיצור - מבשלים לו מנקים לו מכבסים לו מסדרים לו, אז למה שיעזוב?
נכון! איך שכחתי!וגם, שכל מי שתהיה בת זוג תצטרך לקבל שאמא שלו איתו וגם תעבור לגור איתם
ומה עם הסבתאוגם, שכל מי שתהיה בת זוג תצטרך לקבל שאמא שלו איתו וגם תעבור לגור איתם
אם הייתי 40 שנה יותר צעירה ולא גרה בפריפריהרק לידעתכם.... אני רואה בשידור חי מקפלן....מפוצץ מאנשים...מלא לגמרי.. משפחות החטופים נמצאות על גשר עזריאלי והמונים זורמים לשם. רק מליון איש ברחובות יעזרו לעשות את השינוי במדינה.
עוד 985,000 מפגינים ואנחנו שםרק מליון איש ברחובות יעזרו לעשות את השינוי במדינה.
הרגתעוד 985,000 מפגינים ואנחנו שם
שלחתי לך הודעה בפרטירק לידעתכם.... אני רואה בשידור חי מקפלן....מפוצץ מאנשים...מלא לגמרי.. משפחות החטופים נמצאות על גשר עזריאלי והמונים זורמים לשם. רק מליון איש ברחובות יעזרו לעשות את השינוי במדינה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.