20:08 עידן אומר לאמילי שהוא שמע שאומרים לה להתרחק ממנו, וזה ''חודר אותו''
Z ziniozi Well-known member 29/6/24 #293 20:08 עידן אומר לאמילי שהוא שמע שאומרים לה להתרחק ממנו, וזה ''חודר אותו''
מיק83 Well-known member 29/6/24 #301 אני מבינה שצועקים לאור מסרים מבחוץ איך עדיין לא צעקו לו שאורית זו סכנה עבורו?
פאף פה Well-known member 29/6/24 #303 נכתב ע"י מיק83: אני מבינה שצועקים לאור מסרים מבחוץ איך עדיין לא צעקו לו שאורית זו סכנה עבורו? לחץ כדי להרחיב... אולי הם פוחדים משמעון ולירון
נכתב ע"י מיק83: אני מבינה שצועקים לאור מסרים מבחוץ איך עדיין לא צעקו לו שאורית זו סכנה עבורו? לחץ כדי להרחיב... אולי הם פוחדים משמעון ולירון
מיק83 Well-known member 29/6/24 #305 נכתב ע"י פאף פה: אולי הם פוחדים משמעון ולירון לחץ כדי להרחיב... צעקו לו על פרידה עדיין לא צעקו לו על אורית, הגאון לא קלט?
נכתב ע"י פאף פה: אולי הם פוחדים משמעון ולירון לחץ כדי להרחיב... צעקו לו על פרידה עדיין לא צעקו לו על אורית, הגאון לא קלט?
W wellcome2 Well-known member 29/6/24 #304 נכתב ע"י מיק83: אני מבינה שצועקים לאור מסרים מבחוץ איך עדיין לא צעקו לו שאורית זו סכנה עבורו? לחץ כדי להרחיב... אם אור בסדר בשבילם אולי גם אורית בסדר בעיניהם
נכתב ע"י מיק83: אני מבינה שצועקים לאור מסרים מבחוץ איך עדיין לא צעקו לו שאורית זו סכנה עבורו? לחץ כדי להרחיב... אם אור בסדר בשבילם אולי גם אורית בסדר בעיניהם
מיק83 Well-known member 29/6/24 #306 נכתב ע"י wellcome2: אם אור בסדר בשבילם אולי גם אורית בסדר בעיניהם לחץ כדי להרחיב... מצד שני עדיין לא צעקו לו שאורית חברה
נכתב ע"י wellcome2: אם אור בסדר בשבילם אולי גם אורית בסדר בעיניהם לחץ כדי להרחיב... מצד שני עדיין לא צעקו לו שאורית חברה