פאף פה
Well-known member
לאהיית נכנסת כדיירת?
אבל לו הייתי שם הייתי פשוט מתעלמת גם אם היו עוברים סנטימטר לידי. ולו היה צורך הייתי גם עונה להם, אבל עונה פעם פעמיים וממשיכה ללכת, לא משנה מה היו צועקים לי מאחורי הגב.
לאהיית נכנסת כדיירת?
תמול שלשום גבר כתבתי זאת, גם אם במלים קצת אחרות.לא
אבל לו הייתי שם הייתי פשוט מתעלמת גם אם היו עוברים סנטימטר לידי. ולו היה צורך הייתי גם עונה להם, אבל עונה פעם פעמיים וממשיכה ללכת, לא משנה מה היו צועקים לי מאחורי הגב.
זה די מה שאמילי עושהלמרות הכל, מה הבעיה להכניס לשני התת רמה האלה ולרדת עליהם בחזרה? מה הבעיה להשפיל אותם בחזרה כמו שהם משפילים אחרים? מה הבעיה לשהות איתם בבית ופשוט להתעלם מקיומם? מזה כולם פוחדים?
פשוט דופקים להם נאום רומס מסובבים את הגב והולכים! לא בעיה להתחמק גם בבית סגור ולא בעיה להתסכל עליהם כמו על מקקי המטבח שחוצים לחצר ובחזרה.
לא בדיוקזה די מה שאמילי עושה
לא להיט
גם לא כזה עובד עם אנשים כמו אור ואורית, רק מייצר להם עוד משפטים ללרלור בלופ הלא נגמר
בגלל זה הם גם נמנעים מלדבר עם אמילי. רק מאחורי הגב.זה די מה שאמילי עושה
לא להיט
גם לא כזה עובד עם אנשים כמו אור ואורית, רק מייצר להם עוד משפטים ללרלור בלופ הלא נגמר
אמילי היא היחידה שמעזה לדבר אל אורית בקול רם מול כולם.למרות הכל, מה הבעיה להכניס לשני התת רמה האלה ולרדת עליהם בחזרה? מה הבעיה להשפיל אותם בחזרה כמו שהם משפילים אחרים? מה הבעיה לשהות איתם בבית ופשוט להתעלם מקיומם? מזה כולם פוחדים?
פשוט דופקים להם נאום רומס מסובבים את הגב והולכים! לא בעיה להתחמק גם בבית סגור ולא בעיה להתסכל עליהם כמו על מקקי המטבח שחוצים לחצר ובחזרה.
אבל מי ינענע?יהיה מעניין לראות איך מלאני מסתדרת בבית בלי חיים.
היא דבוקה אליו כל היום.
היא בקושי יוצרת אינטראקציה עם מישהו אחר.
אם עוז רוצה לנער את הדינמיקה בבית - שידיח את חיים הערב.
היא מדברת גם עם בן...האמת מבינה אותה, גם אני הייתי נצמדת בעיקר אליהם ולפרידה ומדי פעם צחוקים עם אורית. לא יודעת עדיין איך מתנהלת עם אחרים , לא שחייבת להיות חברה אבל חייבת בבית כזה להיות דיפלומטית ולהתייחס, בטח לא להתנשא. נראה לי שהיא כן חמודונת אבל הרבה יותר עמוקה מקובץ הסתומים שם אז בגלל שלא יכולה באמת לפתח שיחה עם מי שלא מעניין אותה היא נתפסת בעיניהם אנטיפטית. בוא נראה איך יתפתח כי אם זה מתחיל ככה האח מוביל אותה להיות סוג של מוחרמת כמו שעושים בכל עונהאבל מי ינענע?
התכוונתי שאם חיים יודח, אף אחד לא ינענע את הישבן כמוהו. הרקדן האוטומטי.היא מדברת גם עם בן...האמת מבינה אותה, גם אני הייתי נצמדת בעיקר אליהם ולפרידה ומדי פעם צחוקים עם אורית. לא יודעת עדיין איך מתנהלת עם אחרים , לא שחייבת להיות חברה אבל חייבת בבית כזה להיות דיפלומטית ולהתייחס, בטח לא להתנשא. נראה לי שהיא כן חמודונת אבל הרבה יותר עמוקה מקובץ הסתומים שם אז בגלל שלא יכולה באמת לפתח שיחה עם מי שלא מעניין אותה היא נתפסת בעיניהם אנטיפטית. בוא נראה איך יתפתח כי אם זה מתחיל ככה האח מוביל אותה להיות סוג של מוחרמת כמו שעושים בכל עונה
אתמול היא בילתה את רוב הערב בשיחה במיטה עם אורית ועוד כמה שבאו והלכו סביבןיהיה מעניין לראות איך מלאני מסתדרת בבית בלי חיים.
היא דבוקה אליו כל היום.
היא בקושי יוצרת אינטראקציה עם מישהו אחר.
אם עוז רוצה לנער את הדינמיקה בבית - שידיח את חיים הערב.
מלאני תאלץ לתקשר עם עוד אנשים חוץ ממנו.אתמול היא בילתה את רוב הערב בשיחה במיטה עם אורית ועוד כמה שבאו והלכו סביבן
אז אם כבר להדיח את אורית/אור
הדחה של חיים לא ממש תשנה משהו לדעתי
אמן תודח היוםאני מבינה שגם קורלי התגייסה להיות חיילת של אור
אנחנו גורמים לזה לקרות, פאף!אמן תודח היום
בחורה מגעילה
הלוואי!אנחנו גורמים לזה לקרות, פאף!
מה זה אומר ״הקוד הרע״?צועקים כנראה לאמילי בחוץ
אמילי אומרת לאור ש"תמשיכי ככה" זה "הקוד הרע" שלה
יפה שהם באו מוכנים עם קודים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.