* שרשור צהריים היום ה28 בבית עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

פאף פה

Well-known member
היית נכנסת כדיירת?
לא
אבל לו הייתי שם הייתי פשוט מתעלמת גם אם היו עוברים סנטימטר לידי. ולו היה צורך הייתי גם עונה להם, אבל עונה פעם פעמיים וממשיכה ללכת, לא משנה מה היו צועקים לי מאחורי הגב.

יונתנסקי

Well-known member
לא
אבל לו הייתי שם הייתי פשוט מתעלמת גם אם היו עוברים סנטימטר לידי. ולו היה צורך הייתי גם עונה להם, אבל עונה פעם פעמיים וממשיכה ללכת, לא משנה מה היו צועקים לי מאחורי הגב.
תמול שלשום גבר כתבתי זאת, גם אם במלים קצת אחרות.

yalian

Well-known member
למרות הכל, מה הבעיה להכניס לשני התת רמה האלה ולרדת עליהם בחזרה? מה הבעיה להשפיל אותם בחזרה כמו שהם משפילים אחרים? מה הבעיה לשהות איתם בבית ופשוט להתעלם מקיומם? מזה כולם פוחדים?
פשוט דופקים להם נאום רומס מסובבים את הגב והולכים! לא בעיה להתחמק גם בבית סגור ולא בעיה להתסכל עליהם כמו על מקקי המטבח שחוצים לחצר ובחזרה.
זה די מה שאמילי עושה
לא להיט
גם לא כזה עובד עם אנשים כמו אור ואורית, רק מייצר להם עוד משפטים ללרלור בלופ הלא נגמר

Psy Bear

Well-known member
זה די מה שאמילי עושה
לא להיט
גם לא כזה עובד עם אנשים כמו אור ואורית, רק מייצר להם עוד משפטים ללרלור בלופ הלא נגמר
בגלל זה הם גם נמנעים מלדבר עם אמילי. רק מאחורי הגב.
זה עובד טוב מאוד.
אם כל דייר בבית יעשה ככה, הם ישארו לדבר עם עצמם בפינת עישון כל היום.

אזרחית שקופה

Well-known member
למרות הכל, מה הבעיה להכניס לשני התת רמה האלה ולרדת עליהם בחזרה? מה הבעיה להשפיל אותם בחזרה כמו שהם משפילים אחרים? מה הבעיה לשהות איתם בבית ופשוט להתעלם מקיומם? מזה כולם פוחדים?
פשוט דופקים להם נאום רומס מסובבים את הגב והולכים! לא בעיה להתחמק גם בבית סגור ולא בעיה להתסכל עליהם כמו על מקקי המטבח שחוצים לחצר ובחזרה.
אמילי היא היחידה שמעזה לדבר אל אורית בקול רם מול כולם.

ziniozi

Well-known member
יהיה מעניין לראות איך מלאני מסתדרת בבית בלי חיים.
היא דבוקה אליו כל היום.
היא בקושי יוצרת אינטראקציה עם מישהו אחר.
אם עוז רוצה לנער את הדינמיקה בבית - שידיח את חיים הערב.

8LIBI8

Well-known member
אבל מי ינענע?;-(
היא מדברת גם עם בן...האמת מבינה אותה, גם אני הייתי נצמדת בעיקר אליהם ולפרידה ומדי פעם צחוקים עם אורית. לא יודעת עדיין איך מתנהלת עם אחרים , לא שחייבת להיות חברה אבל חייבת בבית כזה להיות דיפלומטית ולהתייחס, בטח לא להתנשא. נראה לי שהיא כן חמודונת אבל הרבה יותר עמוקה מקובץ הסתומים שם אז בגלל שלא יכולה באמת לפתח שיחה עם מי שלא מעניין אותה היא נתפסת בעיניהם אנטיפטית. בוא נראה איך יתפתח כי אם זה מתחיל ככה האח מוביל אותה להיות סוג של מוחרמת כמו שעושים בכל עונה

GALxp

Well-known member
היא מדברת גם עם בן...האמת מבינה אותה, גם אני הייתי נצמדת בעיקר אליהם ולפרידה ומדי פעם צחוקים עם אורית. לא יודעת עדיין איך מתנהלת עם אחרים , לא שחייבת להיות חברה אבל חייבת בבית כזה להיות דיפלומטית ולהתייחס, בטח לא להתנשא. נראה לי שהיא כן חמודונת אבל הרבה יותר עמוקה מקובץ הסתומים שם אז בגלל שלא יכולה באמת לפתח שיחה עם מי שלא מעניין אותה היא נתפסת בעיניהם אנטיפטית. בוא נראה איך יתפתח כי אם זה מתחיל ככה האח מוביל אותה להיות סוג של מוחרמת כמו שעושים בכל עונה
התכוונתי שאם חיים יודח, אף אחד לא ינענע את הישבן כמוהו. הרקדן האוטומטי.

yalian

Well-known member
יהיה מעניין לראות איך מלאני מסתדרת בבית בלי חיים.
היא דבוקה אליו כל היום.
היא בקושי יוצרת אינטראקציה עם מישהו אחר.
אם עוז רוצה לנער את הדינמיקה בבית - שידיח את חיים הערב.
אתמול היא בילתה את רוב הערב בשיחה במיטה עם אורית ועוד כמה שבאו והלכו סביבן
אז אם כבר להדיח את אורית/אור
הדחה של חיים לא ממש תשנה משהו לדעתי

ziniozi

Well-known member
אתמול היא בילתה את רוב הערב בשיחה במיטה עם אורית ועוד כמה שבאו והלכו סביבן
אז אם כבר להדיח את אורית/אור
הדחה של חיים לא ממש תשנה משהו לדעתי
מלאני תאלץ לתקשר עם עוד אנשים חוץ ממנו.
השיחות שלהם משעממות.
חיים משעמם טילים, יש לו נסיון חיים של גליל נייר טואלט לעומתה...
וגם לא משדרים את השיחות שלהם בלייב...

yalian

Well-known member
צועקים כנראה לאמילי בחוץ
אמילי אומרת לאור ש"תמשיכי ככה" זה "הקוד הרע" שלה
יפה שהם באו מוכנים עם קודים :ROFLMAO:

מצב
הנושא נעול.
למעלה