אני גם הצבעתי עינב, הדחה של עינב זה עוד סיפוק לערס צעצוע והנגרר שלו.חברים אני מזכיר לכם למען הסיפוק הגדול של כולנו ואם אתם רוצים תחושה חמימה נעימה בבטן - הצביעו לעינבי החמודה ונשלח את בן וקורלי הביתה. זה יהיה כל כך נעים!
היום שומרים על עינב.
אני גם הצבעתי עינב, הדחה של עינב זה עוד סיפוק לערס צעצוע והנגרר שלו.חברים אני מזכיר לכם למען הסיפוק הגדול של כולנו ואם אתם רוצים תחושה חמימה נעימה בבטן - הצביעו לעינבי החמודה ונשלח את בן וקורלי הביתה. זה יהיה כל כך נעים!
היום שומרים על עינב.
סייבר יקר, יש מצב שבסוף העונה תחשוף ותגלה לנו מה סוד הקרבה שלך לעינבי?חברים אני מזכיר לכם למען הסיפוק הגדול של כולנו ואם אתם רוצים תחושה חמימה נעימה בבטן - הצביעו לעינבי החמודה ונשלח את בן וקורלי הביתה. זה יהיה כל כך נעים!
היום שומרים על עינב.
סייבר יקר, יש מצב שבסוף העונה תחשוף ותגלה לנו מה סוד הקרבה שלך לעינבי?
היא לא תודח הערב. לא חסר אופציות להדחה. היא שרדה הרבה הדחות, אשמח אם תחזיק מעמד גם הפעם.אין לי שום קרבה לעינבי. אוהב אותה יותר מהדיירים שבסכנת הדחה כרגע.
בחורה חמודה וחכמה, עדיפה על קורלי, בן ודומיהם.
בואי לא ניקח ריזיקה ופשוט נעשה הכל כדי לשמור עליההיא לא תודח הערב. לא חסר אופציות להדחה. היא שרדה הרבה הדחות, אשמח אם תחזיק מעמד גם הפעם.
לא כפרהזה אומר שנקבל את בן בחדר האח מאשים את פרידה בעזיבה שלה?
רק לא עוד שיעור אנגלית עם הדר כמו אתמול זה היה סבל גדול מאודהיחיד שלא מלקק, לא מתחנף, לא נגרר ולא יודע אנגלית.
אור לניצחון
זה היה חמוד.. מי צריך אנגלית, העיקר לקלל בעברית הוא יודערק לא עוד שיעור אנגלית עם הדר כמו אתמול זה היה סבל גדול מאוד
שום דבר שקשור בגברת שפתיים של שואב אבק הוא לא חמוד בעיני אור לבד יותר טובזה היה חמוד.. מי צריך אנגלית, העיקר לקלל בעברית הוא יודע
צחוק צחוק אבל אם הוא מול פרידה לחלוטין מצביעה לוהיחיד שלא מלקק, לא מתחנף, לא נגרר ולא יודע אנגלית.
אור לניצחון
גם אני מול פרידה מצביעה לאורצחוק צחוק אבל אם הוא מול פרידה לחלוטין מצביעה לו
במילה אחתמה היה בין פרידב לבן ועל מה קיטר כל היום?
לא הייתי בבית מישהו יכול להסביר לי בבקשה
גם אם החותים ישגרו עכשיו 100 כטבמים הם יגיעו רק ב3-5 בבוקר בפועלהם לא יודעים מה החותים יעשו
מעניין האם החוט"ים יכולים לראות לאיזור נווה אילן?גם אם החותים ישגרו עכשיו 100 כטבמים הם יגיעו רק ב3-5 בבוקר בפועל
אז אפשר לעשות הדחה בנחת
ברור. הם צופים באח.מעניין האם החוט"ים יכולים לראות לאיזור נווה אילן?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.