רגע ברצינות, אני תל אביבית ואם תהיה תגובה זה דיי מלחיץ. התעוררתי בבהלה לקול הבום הגדול שהיה לא רחוק מהדירה שלי. לחשוב שכל הצפון חוטף יום יום מזעזע ומדאיג כאחד. .סורי, לא אעכיר את האווירה.למה אתם אומרים שמשעמם ????
סיסו ופיסו
רגע ברצינות, אני תל אביבית ואם תהיה תגובה זה דיי מלחיץ. התעוררתי בבהלה לקול הבום הגדול שהיה לא רחוק מהדירה שלי. לחשוב שכל הצפון חוטף יום יום מזעזע ומדאיג כאחד. .סורי, לא אעכיר את האווירה.למה אתם אומרים שמשעמם ????
סיסו ופיסו
לא צריך להיות תל אביבי כדי לדאוג מהחות'ים.רגע ברצינות, אני תל אביבית ואם תהיה תגובה זה דיי מלחיץ. התעוררתי בבהלה לקול הבום הגדול שהיה לא רחוק מהדירה שלי. לחשוב שכל הצפון חוטף יום יום מזעזע ומדאיג כאחד. .סורי, לא אעכיר את האווירה.
לגמרי מסכימה. הדגשתי את מיקום מגוריי כדי לציין שחצי עיר רעדה (גם מפחד) מפגיעת הכטב"ם. ומה זה לעומת מה שהצפון ממשיך לחטוף קשה יומיום. אין כל קשר בין חשש לתגובת הזבלים שכנראה תגיע לבין כאב לב ודאגה לכל החטופים המופקרים ובני משפחותיהם האמיצים.לא צריך להיות תל אביבי כדי לדאוג מהחות'ים.
ה"סיסו ופיסו" שלי היה בהחלט אירוני.
אנחנו תקועים ב-7 זירות
וקרן אור לשיחרור החטופים לא נראית באופק.
אפילו "האח הגדול" כבר לא מצליח לְאַסְקֵייפּ אותי.
בתי גרה 2 דקות הליכה משד' נורדאו דיזנגוף,לגמרי מסכימה. הדגשתי את מיקום מגוריי כדי לציין שחצי עיר רעדה (גם מפחד) מפגיעת הכטב"ם. ומה זה לעומת מה שהצפון ממשיך לחטוף קשה יומיום. אין כל קשר בין חשש לתגובת הזבלים שכנראה תגיע לבין כאב לב ודאגה לכל החטופים המופקרים ובני משפחותיהם האמיצים.
אגב, גם באירוניה יש קמצוץ של רצינות.
הוא לא דיבר עם חיים על פרידה. הוא דיבר על עינב.דני כמה שטויות הוא פולט
לא מבין המסכן שבלי פרידה הוא כלום ושום דבר. כלבלב של אור
בהדחה הבאה יעוף
למה עצבנית?יואו אמילי עצבנית פחד אלוהים
זה בכלל יוסיחיים חושב שעינב היא מאסטר מיינד מאחורי הכל
לא קולט שזו הדר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.