שרשור צהריים היום ה49 בבית עדכונים

מצב
הנושא נעול.

Moiya_1

Well-known member
למה אתם אומרים שמשעמם ????
סיסו ופיסו
רגע ברצינות, אני תל אביבית ואם תהיה תגובה זה דיי מלחיץ. התעוררתי בבהלה לקול הבום הגדול שהיה לא רחוק מהדירה שלי. לחשוב שכל הצפון חוטף יום יום מזעזע ומדאיג כאחד. .סורי, לא אעכיר את האווירה.

יונתנסקי

Well-known member
רגע ברצינות, אני תל אביבית ואם תהיה תגובה זה דיי מלחיץ. התעוררתי בבהלה לקול הבום הגדול שהיה לא רחוק מהדירה שלי. לחשוב שכל הצפון חוטף יום יום מזעזע ומדאיג כאחד. .סורי, לא אעכיר את האווירה.
לא צריך להיות תל אביבי כדי לדאוג מהחות'ים.
ה"סיסו ופיסו" שלי היה בהחלט אירוני.
אנחנו תקועים ב-7 זירות
וקרן אור לשיחרור החטופים לא נראית באופק.

אפילו "האח הגדול" כבר לא מצליח לְאַסְקֵייפּ אותי.

Moiya_1

Well-known member
לא צריך להיות תל אביבי כדי לדאוג מהחות'ים.
ה"סיסו ופיסו" שלי היה בהחלט אירוני.
אנחנו תקועים ב-7 זירות
וקרן אור לשיחרור החטופים לא נראית באופק.

אפילו "האח הגדול" כבר לא מצליח לְאַסְקֵייפּ אותי.
לגמרי מסכימה. הדגשתי את מיקום מגוריי כדי לציין שחצי עיר רעדה (גם מפחד) מפגיעת הכטב"ם. ומה זה לעומת מה שהצפון ממשיך לחטוף קשה יומיום. אין כל קשר בין חשש לתגובת הזבלים שכנראה תגיע לבין כאב לב ודאגה לכל החטופים המופקרים ובני משפחותיהם האמיצים.
אגב, גם באירוניה יש קמצוץ של רצינות.

יונתנסקי

Well-known member
לגמרי מסכימה. הדגשתי את מיקום מגוריי כדי לציין שחצי עיר רעדה (גם מפחד) מפגיעת הכטב"ם. ומה זה לעומת מה שהצפון ממשיך לחטוף קשה יומיום. אין כל קשר בין חשש לתגובת הזבלים שכנראה תגיע לבין כאב לב ודאגה לכל החטופים המופקרים ובני משפחותיהם האמיצים.
אגב, גם באירוניה יש קמצוץ של רצינות.
בתי גרה 2 דקות הליכה משד' נורדאו דיזנגוף,
והם לא שמעו כלום...
ישנו כמו אבנים.....
שמעו רק מהווטספ של השכנים

EREZG07

Well-known member
ראיתי עכשיו קטע שסוויסה העלה של אמילי ועידן...אני באמת לא מבין למה הבנאדם לא אומר לה במילים פשוטות אני לא מעוניין, היה מה שהיה ולא מתאים לי, תודה...

EREZG07

Well-known member
וואוו אור לא מסוגל לקבל את זה שפרידה הצביעה לעידן ולא לאורית שחרר כבר זה לא אישי נגדך

גליתשפירא

Active member
חיים האובססיה קשה על ההדחה של אורית ועכשיו כשהוא מדבר עם נועם הוא נראה קצת מפחיד

מצב
הנושא נעול.
למעלה