היא לא שמעה על הביטויים:אני יפהפיה אני מושלמת אני דומה לשחקנית היפה הזו אני ואני ואני איך וכמה אפשר להחמיא לעצמך
"אין הנחתום מעיד על עיסתו".
"יהללך זר ולא פיך".
היא לא שמעה על הביטויים:אני יפהפיה אני מושלמת אני דומה לשחקנית היפה הזו אני ואני ואני איך וכמה אפשר להחמיא לעצמך
כמה שצריך ןכמה שזה עוזר.אני יפהפיה אני מושלמת אני דומה לשחקנית היפה הזו אני ואני ואני איך וכמה אפשר להחמיא לעצמך
אם היא רוצה לגרור לדיבור על יופי, החשיבה שהפלסטיקה בכל מחיר משנה והיא יפהפיה אז זה ממש לא, השפתיים ממש נפילה משנות לה את הבעת הפנים ומבגרות זה נראה רע. אז נכון יש לרעמת שיער מרשימה מתוספות וגובה
כולה הצגה. מזויפת על 100.אני יפהפיה אני מושלמת אני דומה לשחקנית היפה הזו אני ואני ואני איך וכמה אפשר להחמיא לעצמך
איך אישה מכוערת יכולה לומר על עצמה שהיא יפה???כולה הצגה. מזויפת על 100.
נכון, זאת אחת הסיבות שצנזרו אותה הרבהקראתי בשרשור הקודם שמישהו כתב שאולי אורית רמזה לאור שהוא חזק ולכן על לו.
אז אורית לא רמזה,
אלא אמרה ישירות לאור שהוא חזק בחוץ.
יש סרטון של זה רץ בטיקטוק (אני חושבת שגם סוויסה פרסם את זה בסטורי).
וכמו שאנחנו מכירים את אורית.. היא בטוח ספרה לו הרבה יותר, כולל יחסי הכוחות של כל דייר ודייר.
רמזה לו, אמרה לו....קראתי בשרשור הקודם שמישהו כתב שאולי אורית רמזה לאור שהוא חזק ולכן על לו.
אז אורית לא רמזה,
אלא אמרה ישירות לאור שהוא חזק בחוץ.
יש סרטון של זה רץ בטיקטוק (אני חושבת שגם סוויסה פרסם את זה בסטורי).
וכמו שאנחנו מכירים את אורית.. היא בטוח ספרה לו הרבה יותר, כולל יחסי הכוחות של כל דייר ודייר.
ארבע כוסיות מליל הסדרכוסית כוסית כוסית כוסית
מה הולך פה? מה אני שומע?
זה שק תפוחי אדמה ששואף להגיע לקרקעהאחוריים של פרידה...קשה לקרוא לזה טוסיק
מזעזע
היא כל כך טבעית וחופשייה ו....פרידה מודעת שהיא מצולמת?
היא לא מודעת לעצמה כ"כ הרבה תיסכול על מה שהיה והשקעה בחיצוני לא מוצלחת עד כדי שהיא הופכת למיטרד בנסיונות להנכיח את עצמה, להחמיא לעצמה ולנסות לגנוב פוקוס. די פתטיפרידה מודעת שהיא מצולמת?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.