היא צריכה עזרה הבחורה
לא רק התחת מזויף, גם כל הפרסונה הזאת של אני מושלמת ויפה ואחת למיליון. כולה חרטא.היא צריכה עזרה הבחורה
כל החוסר מודעות עוד תתפוצץ לה בפנים יום אחד
הזוכהלא רק התחת מזויף, גם כל הפרסונה הזאת של אני מושלמת ויפה ואחת למיליון. כולה חרטא.
מסכים לגמרי חבל שהיא לא מבינה שניתוחים והזרקות לא בונים ביטחון אמיתי וזה רק מסכההיא צריכה עזרה הבחורה
כל החוסר מודעות עוד תתפוצץ לה בפנים יום אחד
עצוב בשבילה שפורטת על "הנכסים" שלה וזה דוחה וזול
אני רק שואל איפה התוקי מתחילת העונה אור ודני רק מרכלים על כל העולם ואישתו, למה עוז שומר עליהם ככה.אני משלימה קטעים מהיום
וואלה דני אחד העלובים
היו לו 40 הזדמנויות לומר משהו להגנתה של פרידה אבל הפחד שלו מהבוס... זה וואו.
ועל הסיפור עם חיים זה בכלל שיא העליבות.
הבנאדם גמור.
חבל שפרידה סופרת אותו כל כך.
כרגיל עוז שומר/שורף את מי שבא לו.אני רק שואל איפה התוקי מתחילת העונה אור ודני רק מרכלים על כל העולם ואישתו, למה עוז שומר עליהם ככה.
ומי מצביע לדני, לאור אני מבין יש צבא של בבונים, אבל יש גם צבא של נגררים?
אני עדיין מצביעה לדני.. זה נכון שהוא חייל של אור ואור מוציא צדדים רעיםאני רק שואל איפה התוקי מתחילת העונה אור ודני רק מרכלים על כל העולם ואישתו, למה עוז שומר עליהם ככה.
ומי מצביע לדני, לאור אני מבין יש צבא של בבונים, אבל יש גם צבא של נגררים?
הוא לא יגדל עמוד שידרה מול אור, נוח לו להיות במשבצת הזאת והוא גם מבין מכל הצעקות לאור והמסוקים שיש לו כח בחוץ וזה יכול להועיל לו במשחק להיות נושא כליו.אני עדיין מצביעה לדני.. זה נכון שהוא חייל של אור ואור מוציא צדדים רעים
אני מחכה שיגדל עמוד שדרה ויתרחק מאור
אנשים אחרים מוצאים ממנו צדדים מהממים שלו, במיוחד פרידה, הם נורא מאזנים אחד את השני
הוא בן אדם עם לב זהב, שאוהב את החברים שלו
הוא אמיתי בטמטום שלו ,לא שחקן, לא צבוע ויכול להיות מצחיק לפעמים
ואני מחכה להתפתחות הרומנטית בינו לבין פרידה
ובבית של בלתי נסבלים, אין באמת הרבה ברירות
זה הוא ומלאני..
נכון... סביר להניח שזה לא יקרההוא לא יגדל עמוד שידרה מול אור, נוח לו להיות במשבצת הזאת והוא גם מבין מכל הצעקות לאור והמסוקים שיש לו כח בחוץ וזה יכול להועיל לו במשחק להיות נושא כליו.
בקשר לפרידה הם לא יהיו בייחד בחיים, הם מרחק תוקי אחד מלפרק את היחסים בניהם לגמרי, השאלה אם התוקי הזה יגיע או לא.
אני לא ראיתי מימנו את התכונות הטובות שאת רואה, אני עוד זוכר לו בתחילת המשחק שהוא היה חבר של יהב וביום אחד החליט שהוא פתאום לא חבר שלו ועובר לאור.
חסר עמוד שדרה ברמה קשה ביותר.אני משלימה קטעים מהיום
וואלה דני אחד העלובים
היו לו 40 הזדמנויות לומר משהו להגנתה של פרידה אבל הפחד שלו מהבוס... זה וואו.
ועל הסיפור עם חיים זה בכלל שיא העליבות.
הבנאדם גמור.
חבל שפרידה סופרת אותו כל כך.
רק אל תאכל את הציפורניים כי מגעיל
"אני לא צריך שיקראו לי כוסית, אני יודע שאני כוסית"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.