willing
Well-known member
אני קצת מחבב את מיכל , אין לי הסבר למה .
עכשיו היא בוכה בחדר האח בשידור חוזר בערוץ 13
אני קצת מחבב את מיכל , אין לי הסבר למה .
עכשיו היא בוכה בחדר האח בשידור חוזר בערוץ 13
ככה גם אני חושבת לצעריאנשים כאן מתפזרים
הדר תזכה
שילה יגיע לגמר
הלו
הזוכה הוא עידן
החזירו אותו בשביל המטרה זאת
אחרת לא היו מחזירים
בשביל שזה יקרה
הקולות של הדר צריכים ללכת אליו
מה שאומר שיש סיכוי לא קטן שהדר בכלל לא תגיע לגמר
אלא אם כן ילכו על אותו טריק של עונה קודמת שעשו על סתיו
כי היא אישה... אם עידן היה עושה את זה היו צולבים אותוהיא מפלרטטת עם מישהו אחר כשהיא בזוגיות עם עידן
והעולם שותק
המוסר הכפול של הכתבים ועוז חוגגכי היא אישה... אם עידן היה עושה את זה היו צולבים אותו
אליאב אוזן בבת.היא מפלרטטת עם מישהו אחר כשהיא בזוגיות עם עידן
והעולם שותק
אליאב שה תמים לידהאליאב אוזן בבת.
אבל זה לא היה פלרטוט , הוא מספר לה על איזה אחת שמטורפת עליו, וזה אמיתי ראיתי בטיקטוק. נכון הוא קצת מכניס משפטים כאלה ואחרים, והיא מעירה לו עליהם.היא מפלרטטת עם מישהו אחר כשהיא בזוגיות עם עידן
והעולם שותק
הדחה בשיטת השלבים: הליך ההצבעה בשלב הגמר יתנהל כמפורט להלן ויחל מהמועד עליו יכריזו מנחי התוכנית הצופים יוזמנו להצביע למתמודד המועדף עליהם מבין המתמודדים שעלו לגמר. במהלך שידור תוכנית הגמר, יכריז המנחה, בנקודת זמן מסוימת, על המועד בו ייבדקו תוצאות ההצבעה, והמתמודד בעל כמות ההצבעות הנמוכה ביותר לאותה נקודת זמן - יודח מהתחרות. לאחר מכן תימשך ההצבעה באופן בו ההצבעות מרגע זה ואילך יתווספו לקולות שצבר כל מתמודד שלא הודח, עד למועד נוסף עליו יכריז המנחה, ובאותו מועד ייבדקו שוב תוצאות ההצבעה למתמודדים הנותרים, והמנחה יכריז על המתמודד בעל כמות ההצבעות הנמוכה ביותר שיודח, וכך הלאה עד שיוותרו שני מתמודדים סופיים. תיבת ההצבעה של כל מתמודד אשר הודח מהתוכנית תיסגר עם הדחתו.
בחירת הזוכה בתוכנית: לאחר שנותרו שני מתמודדים סופיים בגמר, ניתן יהיה להמשיך ולשלוח הצבעות למתמודד המועדף על הצופים מבין השניים הנותרים והקולות הללו יתווספו לקולות שצבר אותו מתמודד עד לשלב זה. לאחר חישוב ההצבעות עד למועד סגירת ההצבעה, יכריז המנחה על הזוכה הסופי בגמר.
לא כתוב שנותנים עוד 10 קולות לאחר כל הדחה.לפי התקנון המעודכן לעונה החדשה מחודש יוני השנה
הגמר שוב יהיה בשיטת השלבים
שיטת...השרפרפים...לפי התקנון המעודכן לעונה החדשה מחודש יוני השנה
אם עוז רוצה ש X יזכהלפי התקנון המעודכן לעונה החדשה מחודש יוני השנה
איציק לא מתחיל באות ע או ה.אם עוז רוצה ש X יזכה
הוא ימצא דרכים שהוא יזכה.
גם אם זה אומר לפתוח את ההצבעות רק עבור הדייר שהשם שלו מתחיל באות ע או ה
זכותו של האח שעלאני תזכה. אז מה?אם עוז רוצה ש X יזכה
הוא ימצא דרכים שהוא יזכה.
גם אם זה אומר לפתוח את ההצבעות רק עבור הדייר שהשם שלו מתחיל באות ע או ה
חחחחחחחחזכותו של האח שעלאני תזכה. אז מה?
הגמר תמיד יהיה בשלביםלפי התקנון המעודכן לעונה החדשה מחודש יוני השנה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.