אסור שפאפי תראה שוב את השחור על החזה, כי אני אראה שוב את האדמוני במקום אחר...
אם עידן היה עושה אותו דבר עם מישהי שהוא יודע שרוצה אותו מאחורי הגב של אמיליאבל זה לא היה פלרטוט , הוא מספר לה על איזה אחת שמטורפת עליו, וזה אמיתי ראיתי בטיקטוק. נכון הוא קצת מכניס משפטים כאלה ואחרים, והיא מעירה לו עליהם.
פשוט היא משתעממת, היא עצבנית היום ושילה משעשע אותה בקטע חברי. אני די מבינה אותה, עידן איתה כמו מורה ותלמידה. אין דאגה המורה יקרה אותה לסדר על התנהגות כזאת.
אמילי יהודיהאם עידן היה עושה אותו דבר עם מישהי שהוא יודע שרוצה אותו מאחורי הגב של אמילי
היו פותחים עצומה ומעלים הצעה לכנס את מועצת הביטחון של האום
פוטין יגיש וטו, לאמילי יש גם אזרחות רוסיתאמילי יהודיה
לא היה אכפת להם
אני מסכים, אנחנו מזלזלים בסקרים אבל הם צפו את החזרה של עידן ודי שיקפו את המגמה. ההפרשים במקומות האחרונים מאוד קטנים אז הם מתקשים לדייק. הם מראים שהדר מתקרבת בצעדי ענק למקום הראשון ואני רואה את זה גם ברשתאל תזלזלו בסקרים.. חיים אחרון בסקרים כרגע. לדעתי גם יודח היום ותהיה הפתעה מטלטלת לדיירים.
בצחוק...עידן מעייף... לא החלטי...
אתמול אמר לה פעם הייתי מתעורר ורואה אותך, היום אני רואה את יוסי...
מה לא החלטי באותו משפט גם לא רצה לחזור למיטה לידה והתעצבנה עליועידן מעייף... לא החלטי...
אתמול אמר לה פעם הייתי מתעורר ורואה אותך, היום אני רואה את יוסי...
הוא מכה....מרוב החפירה
איבדתי את נועם
עוד מוקדם לי כדור שינה
מיוט
למה מלכתחילה להגיד את זהמה לא החלטי באותו משפט גם לא רצה לחזור למיטה לידה והתעצבנה עליו
לא החלטי יהיה אם הוא יחזור למיטה לידה
הוא גם ככה הולך יותר מידי על ביצים איתהלמה מלכתחילה להגיד את זה
אם אין לו כוונה לישון לידה. סתם מרים להנחתה.. דוש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.