אני באמת באוטובוס עכשיורציני?
אבל מתפדחת לעשות כזה סקר
אגב, בשבועות האחרונים אפילו מתוך סתם אנשים רנדומליים שפגשתי ויצא לי לשאול, כולל לרמת מוכרות וקופאיות, אף אחד לא צופה בתוכנית הזאת
אני באמת באוטובוס עכשיורציני?
ברור שלא, עונה נוראיתאני באמת באוטובוס עכשיו
אבל מתפדחת לעשות כזה סקר
אגב, בשבועות האחרונים אפילו מתוך סתם אנשים רנדומליים שפגשתי ויצא לי לשאול, כולל לרמת מוכרות וקופאיות, אף אחד לא צופה בתוכנית הזאת
איזה אוטובוס בשבת. את בחו״לאני באמת באוטובוס עכשיו
אבל מתפדחת לעשות כזה סקר
הלוואי!איזה אוטובוס בשבת. את בחו״ל
הכי חשוב - זכרת לא לזמזם את השיר של אמילי?עשיתי סקר עכשיו באוטובוס -
כולם מצביעים לאיציק
כולל הנהג.
#ספטמבר24זהשלאיציק
🫨🫨🫨הכי חשוב - זכרת לא לזמזם את השיר של אמילי?
וואי וואי, הרגת אותי. איזה חוש הומור שחור. דווקא במקלחת אחותי...הגעתי למסקנה (במקלחת)
שהדבר היחיד שנותר לעשות
זו עונה של חולים סופניים.
חודש.
מרחיבה בעריכה:
דמיינו לכם עונה בלי "הוא סתם מתמסכן"
או "היא עושה את זה בשביל השת"פים בחוץ"
עד לחולים סופניים. זה לא נושא להתלוצץ עליו, גם לא במקלחת.הגעתי למסקנה (במקלחת)
שהדבר היחיד שנותר לעשות
זו עונה של חולים סופניים.
חודש.
מרחיבה בעריכה:
דמיינו לכם עונה בלי "הוא סתם מתמסכן"
או "היא עושה את זה בשביל השת"פים בחוץ"
המצביעים של פרידה רוצים שהמרחף ילך הביתה.יש סיכוי שהיום זה או די ג׳יי או חיים. יש מצביעים לאיציק - מעריצים של פרידה וכאלה שרוצים שחיים יילך הביתה
מי זה המרחף?המצביעים של פרידה רוצים שהמרחף ילך הביתה.
דיג'יימי זה המרחף?
המצביעים של פרידה מצביעים לפרידה
אני לא חושבת שמלאני מלקקת להדר בגלל ההדחה,נכתב ע"י סטיריקון9:
הדר מדייקת לגבי ההפכפכות של מלאני ביחס אליה והמסרים הסותרים, זה בדיוק מה שאני רואה. היא מגלה סופר רגישות והבנה כלפי נועם שחושב איטי. ומספרת שאור הולך מולה אז אם לא תסטה הוא יכנס בה.
זה האופן שלו להפגין שליטה, נתקלת באנשים כאלה שמגיעים עד מילימטר ממך זה סוג של התגרות.
ממש מסכימה. לדעתי בהתחלה זה חמק מהצופים כי היא מיעטה להפתח. שזה בעצם היה המגן שלה.
היא מלקקת להדר כי הדחה וזה.
טיפוס מלאכותי כמו אור. למרות שלאור קשה להתגבר ולהסתיר את האובססיה והזעם. אצלה היא תראה מלכת קרח על סף פיצוץ.
אני ממש אשמח שמלאני תרחם על הדר ותסביר לה עוד על מצבה החברתי. או בכלל תפתח קבוצה חברתית ותעזור לאחרים להשתלב כמוה.
למה לשמור את כל סוד הקסם המלאני לעצמה?
אולי ההיא, מיכל המנטורית חביבת הבית, יכולה לעזור לפתח את הרעיון עסקית. ואור, המקובל חברתית של הבית, יכול להשיג אולם בחינם לפעילות ההתנדבותית. מי לא יתן לו?
לא מאמינה שהיה זמן שהיא גרמה לי לצחוק. איך נשחקה לי היכולת לשמוע אותה, זה פלא.אני לא חושבת שמלאני מלקקת להדר בגלל ההדחה,
לדעתי זה פשוט תוצר לוואי של שני דברים (לפחות)
1. המציאות - את לא יכולה בפרקטיקה להיות לא ברע ולא בטוב ולא בכלום עם מישהו שאת חיה איתו באותו בית. הבנאדם השני לא ייעלם רק כי בא לך. הטמטום של מלאני של לחיות ברמת ה'תעבירי לי את המלח' זה פנטזיה. כמו הרצון שיבינו אותה בלי שהיא תצטרך לדבר. זה לא קיים.
2. הדר ומלאני הן מהבחורות היותר אינטילגנטיות בבית. היו יכולות לנהל שיחות מעולות. אין למלאני באמת שום סיבה לא להיות בסבבה עם הדר. ליטרלי לא קרה כלום שאי אפשר היה לעבור אותו. אבל למלאני יש עניינים* משל עצמה, ולכן.
אז אחרי שעבר קצת זמן משיחת ה'תעבירי לי את המלח', ומלאני קצת התקררה בקטע הזה, זה כאילו טבעי מבחינתה להיות בסמולטוק+ עם הדר.
*לדעתי מלאני מקנאה הכי הכי בתא המשפחתי שיש להדר - יש לה הורים מתפקדים שאוהבים אותה ויעשו הכל בשבילה ויהיו שם בשבילה, והאישיוז של מלאני יושבים בול על הנקודה הזאת.
לא מאמינה שהיה זמן שהיא גרמה לי לצחוק. איך נשחקה לי היכולת לשמוע אותה, זה פלא.
הדרדרתי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.