עוד לא, אפשר לחכות לפעם הבאה וכרגע להשתמש בה להעיף את חייםמיכל שוב מתלכלכת על הדר עם אור לגבי המקלחת, ששולף את המנטרה הקבועה על הדר "חולת תשומי, אין אף גבר כאן שמתעניין בה שלחה שני גברים הביתה"
מיכל חייבת לעוף לפני חיים כדי לייבש קצת את אור
לא יקרה כלום אם חיים יודח בשבוע הבא, גם אז יעמוד להדחה.עוד לא, אפשר לחכות לפעם הבאה וכרגע להשתמש בה להעיף את חיים
לא רלוונטית גם ככה
לא משנה מה וכמה רוצים זה מה שיקרהלא יקרה כלום אם חיים יודח בשבוע הבא, גם אז יעמוד להדחה.
מי אמר? הוא התנדב להדחה הזאתלא יקרה כלום אם חיים יודח בשבוע הבא, גם אז יעמוד להדחה.
היא תמשיך להצביע לו, בתכלס לי הוא פחות מפריע למרות שהוא בלתי ניסבל יש עוד כמוהומי אמר? הוא התנדב להדחה הזאת
רק פרידה הצביעה לו
הרוע נשפך כמים. לא יעזור לו. הדר תשב לו על העורק גם בגמר. נה!ממשיך ללרלר על הדר הפעם עם מלאני וחיים, איך הוא אוכל את הלב
נמאס לי לכתוב הלוואי.. אבל, הלוואי!אור שוב מתלכלך על הדר עם מיכל הדר שלדבריו פנתה אליו במקלחת,הוא שולף את המנטרה הקבועה על הדר "חולת תשומי, אין אף גברים כאן שהיא מתעניינת אותם, שלחה שני גברים הביתה "
מיכל חייבת לעוף לפני חיים כדי לייבש קצת את אור
אני בעד הדחה של של שישה הערב של חיים הדר אמילי יוסי מיכל ונועם ביחדחבל שזאת לא הדחה כפולה
שכחת שתייםאני בעד הדחה של של שישה הערב של חיים הדר אמילי יוסי מיכל ונועם ביחד
לא שכחתי מבחינתי אור צריך להישאר ואין לי בעיה עם עידן שישאר כול השאר שילכושכחת שתיים
ממש הסתפקוּת במועט.אני בעד הדחה של של שישה הערב של חיים הדר אמילי יוסי מיכל ונועם ביחד
ומרובעתחבל שזאת לא הדחה כפולה
בהדחה הבאה יעשו קולקטיבי ודאבל מודחים. חייבים לצמצם..ומרובעת
היא כל כך מרצה שזה כואבבשיחה עם פרידה עינב נשמעת כאילו היא בביקורת תקופתית בחברת הייטק
אבל "הכל טוב"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.