ראש גזר54676534254
Well-known member
עלק זה לא בשפה שלו אלא שלי אני ימסור לו את זה ביחד עם חבילת שמנת לילדת השמנתאז שיגיד את מה שהוא התכוון
עאלק זה השפה שלו
עלק זה לא בשפה שלו אלא שלי אני ימסור לו את זה ביחד עם חבילת שמנת לילדת השמנתאז שיגיד את מה שהוא התכוון
עאלק זה השפה שלו
יש לאור גם את שפת הסימנים. הוא ורסיטלי בשפות.אז שיגיד את מה שהוא התכוון
עאלק זה השפה שלו
יאאאאלללללללההההההה גם כןיש לאור גם את שפת הסימנים. הוא ורסיטלי בשפות. הוא לא על סף להרביץ. הוא התכוון משהו אחר :/
אף אישה לא צריכה להסכים ולספוג שפה שכזו.הוא לא השפיט אף אחד זה השפה שלו והוא התכוון שלא תקשקש לו בשכל על הריב שלה עם הדני
מעולה.יש מצב שאור לא יגיע לגמר. יעשו לו אברם.
שתיהן מתישות19:56 זה לקח 20 שעות אבל עינב מדברת עם פרידה סוף סוף
לרגע חשבתי שספרת וזה 19 שעות ו56 דקות (שזה קרוב ל20) ולא שזו השעה שבה זה קרה19:56 זה לקח 20 שעות אבל עינב מדברת עם פרידה סוף סוף
עכשיו ראיתי את זהלרגע חשבתי שספרת וזה 19 שעות ו56 דקות (שזה קרוב ל20) ולא שזו השעה שבה זה קרה
שיחה מזוייפת19:56 זה לקח 20 שעות אבל עינב מדברת עם פרידה סוף סוף
איזה מייגעות19:56 זה לקח 20 שעות אבל עינב מדברת עם פרידה סוף סוף
לא נו אל תהרוס את נרטיב הפוסט זה לא בגלל שהוא גבר זה רק בגלל שהוא אלים ובריוןאם בחורה הייתה אומרת לגבר לסתום לא היה פוסט
רק אומר
אם זה היה הפוך והדר היתה אומרת לאור סתומתפהאם בחורה הייתה אומרת לגבר לסתום לא היה פוסט
רק אומר
זה לא רק ״תסתמי״. זה ״תורידי את הראש״, זאת הבעיטה שהוא דפק לחיים, זה לקלל הורים, זה גם טון הדיבור האגרסיבי, הדרישה שישרתו אותו, שאסור להעיר לו, ובעולם שבו נשים סובלות מאלימות יומיומית, אין לזה מקום בטלוויזיה. כוכבית קטנה - היו הרבה יותר גרועים מאור באח הגדול אבל זה עדיין לא סבבהאם בחורה הייתה אומרת לגבר לסתום לא היה פוסט
רק אומר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.