צודק הפעםסוויסה העלה סרטון השחרה לאור
ברור שהוא צודק, אין מחלוקתצודק הפעם
תסתמי את הפה ותורידי את הראש לא עובר חלק
בכלל לא
מה העלה?סוויסה העלה סרטון השחרה לאור
גועל נפשסוויסה העלה סרטון השחרה לאור
שילה שחקן, כולם שם שחקנים. לא רואה דייר/ת אחד שלא משחק את המשחק בדרכו שלו. כן, כולם רוכבים על דייר אחר, תמיד לאורך השנים כך זה מתנהל בבית האח. אסטרטגיה זה שם המשחק בבית האח. זכותם להתרחק מדייר תחמן, אבל כולם תחמנים, לכולם אינטרס לדאוג לעבור עוד העמדה, עוד הדחה.זה לא בגלל הארטיק זה בגלל שהוא שחקן
ומנצל כל במה לרעה
כמו באסיפת דיירים כשכתב פתק על הכסיסת ציפורניים של מיכל
או התמסכן שעושים עליו חרם
או לפי הדיירים שהקביל את המלחמה לעניין החסינות באסיפה
או ההתנצלות פייק שלו
או בעמדה שנכנס בדי ג'יי בלי קשר
וזה בלי שהם יודעים שהוא אמר שיטפל בעידן ובאור עוד לפני שבכלל רבו איתו או שהוא לקח ארטיק
או זה שהוא בא עם תכנית מהבית להיכנס בין אמילי ועידן
הם לא מחפשים אותו הוא מחפש דיירים לרכב עליהם
וזכותם להתרחק מדייר תחמן כזה כמו מאש
ברור שכולם שחקניםשילה שחקן, כולם שם שחקנים. לא רואה דייר/ת אחד שלא משחק את המשחק בדרכו שלו. כן, כולם רוכבים על דייר אחר, תמיד לאורך השנים כך זה מתנהל בבית האח. אסטרטגיה זה שם המשחק בבית האח. זכותם להתרחק מדייר תחמן, אבל כולם תחמנים, לכולם אינטרס לדאוג לעבור עוד העמדה, עוד הדחה.
יחסית לדיירים שרק מחפשים בדרך מכוערת לדרוך על אחרים, להשפיל אחרים, שילה לא נוהג כמותם. כך שמבחינתי, שימשיך לשרוד בכוחות עצמו, ישנם דיירים שעומדים לפניו בתור לעוף משם.
ממה שאני רואה כצופה הם מתרחקים או מתקרבים לפי אם זה מרים לאור או מוריד לו.ברור שכולם שחקנים
אבל יש כאלה שהם אובר שחקנים
וטבעי שדיירים יתרחקו מהם
לדעתי יותר מגעיל להיכנס בין זוג
או להקביל מלחמה לעניין החסינות
או להשתמש במילה חרם בצורה צינית בשביל עצמך
מלקלל באמצע ריב או למחוא כפיים
לדעתי זה בעיקר כי שילה ירה לכל הכיוונים יותר מידי פעמיםממה שאני רואה כצופה הם מתרחקים או מתקרבים לפי אם זה מרים לאור או מוריד לו.
לא מתרחקים משחקנית כמו מיכל, כי היא באה כשחקנית חיזוק לדייר המועדף
זהו שהם לא יודעים שמיכל באה כשחקנית חיזוק לדייר מועדף, אנחנו יודעים.ממה שאני רואה כצופה הם מתרחקים או מתקרבים לפי אם זה מרים לאור או מוריד לו.
לא מתרחקים משחקנית כמו מיכל, כי היא באה כשחקנית חיזוק לדייר המועדף
אבל זה אכן היה הוייב מרוב הבית במשך שבוע בערך. הוא טען שעידן ואור מובילים התנהגות שמזכירה חרם שעושים על ילדים בבית ספר - הזהיר שזה לא נראה טוב ושיחשבו קצת לפני שפועלים. הם אכן מסיטים, עוברים מאחד לשני ומפיצים רעל על שילה, גם עכשיו. ראיתם מישהו שמתנגד לזה ואומר - לא הבנת אותו נכון, הוא התכוון למשהו אחר, זרום ותנסה להכיר אותו? לא, כולם מסכימים ויותר קל לא להיכנס לעומק כי מי צריך עימות עכשיו, תמיד קל יותר להיות עם הרוב.ברור שכולם שחקנים
וטבעי שדיירים יתרחקו מהם
איך יכול להיות חרם אם הוא זה שאמר אני אטפל בעידןאבל זה אכן היה הוייב מרוב הבית במשך שבוע בערך. הוא טען שעידן ואור מובילים התנהגות שמזכירה חרם שעושים על ילדים בבית ספר - הזהיר שזה לא נראה טוב ושיחשבו קצת לפני שפועלים. הם אכן מסיטים, עוברים מאחד לשני ומפיצים רעל על שילה, גם עכשיו. ראיתם מישהו שמתנגד לזה ואומר - לא הבנת אותו נכון, הוא התכוון למשהו אחר, זרום ותנסה להכיר אותו? לא, כולם מסכימים ויותר קל לא להיכנס לעומק כי מי צריך עימות עכשיו, תמיד קל יותר להיות עם הרוב.
כמו שאמרה עינב - צריך לעקם את עצמך כדי להתיישר עם הקו של כולם....בגלל שהיא כזאת "ילדה טובה" היא גם תצא ולא תגיע לגמר.
רוב האנשים מעריכים אדם עם עמוד שדרה ולא מתקפל, חברותי, לא עוין או אנטי סוציאלי כמו שהיה שי חי אבל עדיין עצמאי בדעותיו וחזק
שוב, כל דייר ודרכו. ואני עדיין חושבת שנמצאים שם דיירים שהתנהלותם הרבה יותר בזוייה.ברור שכולם שחקנים
וטבעי שדיירים יתרחקו מהם
אפילו נועם הלולב העלוב והמגמגם שמלקק לכולם והכי חשוב לו להיות מקובל, ששילה הקשיב לחפירות על חוסר הביטחון שלו 3 שעות וייעץ לו, אפילו הוא מרשה לעצמו לרדת עליו, להתנשא ולעקוץ אותו - עבד כי ימלוך.שוב, כל דייר ודרכו. ואני עדיין חושבת שנמצאים שם דיירים שהתנהלותם הרבה יותר בזוייה.
לא היה פה חרם, אבל קשה להתעלם מכך שהיה פה נסיון רב דיירים להתעלם ממנו, לבוז לו, לעקוץ ולבודד.
הייתה תקופה שהולבן בעיקר אחרי שאורית הודחהסוויסה השחיר את אור? או האח מלבין אותו? שיתן לצופים להחליט מה לחשוב על הדייר הזה.
שיקבל יחס רגיל ולא של הדרבוקיסט של איתי לוי
לא אכפת לי מסוויסה. אור מולבן רוב הזמן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.