ariela1612
Well-known member
לינור אמרה שהפייבוריט שלה זה יהודה אחרי שחצי עונה לא הייתה חברה שלו ושלושה ימים מלקקת לתום את התחתהיא יודעת מי העיף אותה
לינור אמרה שהפייבוריט שלה זה יהודה אחרי שחצי עונה לא הייתה חברה שלו ושלושה ימים מלקקת לתום את התחתהיא יודעת מי העיף אותה
אה גם לינור אמרה את זה אני ראיתי רק את העלוקה אומרת את זהלינור אמרה שהפייבוריט שלה זה יהודה אחרי שחצי עונה לא הייתה חברה שלו ושלושה ימים מלקקת לתום את התחת
יש כל כך הרבה עלוקות העונה, קל להתבלבלאה גם לינור אמרה את זה אני ראיתי רק את העלוקה אומרת את זה
לא העלוקה זאת נועה את זה שהיא אמרה שיהודה הפייבורט שלה ראיתייש כל כך הרבה עלוקות העונה, קל להתבלבל
יואו איזה חוצפנית היונני הזאת, איכס מגעילה את השועלים עלק חברה מהביתלא העלוקה זאת נועה את זה שהיא אמרה שיהודה הפייבורט שלה ראיתי
לינור זה קרטל
לינור אמרה שהפייבוריט שלה זה יהודה אחרי שחצי עונה לא הייתה חברה שלו ושלושה ימים מלקקת לתום את התחת
יש מה שנקרא רוח המפקד aka רועי עוזלינור אמרה שהפייבוריט שלה זה יהודה אחרי שחצי עונה לא הייתה חברה שלו ושלושה ימים מלקקת לתום את התחת
עוז יעשה להם כיפה אדומה בסוףיש מה שנקרא רוח המפקד aka רועי עוז
הפייבוריט שלה לזכייה ?לינור אמרה שהפייבוריט שלה זה יהודה אחרי שחצי עונה לא הייתה חברה שלו ושלושה ימים מלקקת לתום את התחת
איפה היא אמרה את זה?ראיתי שעלוקה אמרה שיהודה הוא הפייבוריט שלה לזכייה
היא ממש יודעת איך להיות חברה היא סיכסכה בין יהודה לגוזי ובסוף יהודה הוא פייבוריט שלה עם כאלה חברים עדיף כבר את רמי
בפפרצי שעושים להם בדרך לאולפני ערוץ 13 בפנאי פלוס שאלו אותה והיא ענתה שיהודה הוא הפייבוריט שלה לזכייה ראיתי סרטון באינסטגרםאיפה היא אמרה את זה?
לא נגענו.נראה לי שיהודה בתחרות עם עצמו איך להראות יותר מכוער מיום ליום
אתמול הגילוח היום הוסיף פיג'מה הזאת וסוודר שגדול עליו בחמש מידות
לא שאכפת לילא נגענו.
הכיעור שלו אבולציוני.
כי קארין במקום לריב איתו בחזרה- מדברת איתו ,כי משום מה היא כן מחבבת אותו.אורן ירד מקארין ועבר לדניאל
חחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה שטויות
הוא כבר כבש אותה אמש עם שאלת טריוויהבנתיים יהודה מתייעץ עם קארין איך לעשות לאלמוג נעימי
אני רואה דלג בעתידיבנתיים יהודה מתייעץ עם קארין איך לעשות לאלמוג נעימי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.