ariela1612
Well-known member
תגיד מה נסגר איתו, אני באמת שואלת. הוא מתחיל להדפק כמו רמיבנתיים יהודה מתייעץ עם קארין איך לעשות לאלמוג נעימי
תגיד מה נסגר איתו, אני באמת שואלת. הוא מתחיל להדפק כמו רמיבנתיים יהודה מתייעץ עם קארין איך לעשות לאלמוג נעימי
הוא עוד לא שםתגיד מה נסגר איתו, אני באמת שואלת. הוא מתחיל להדפק כמו רמי
כשרה אימנו
חחחחחחחחחחח
וואלי!
הוא כבר מזמן דפוק ולגמרי לא כמו רמי. רמי לא מזגזג ורמי לא מניפולטור. יהודה גם וגםתגיד מה נסגר איתו, אני באמת שואלת. הוא מתחיל להדפק כמו רמי
אל תשלחי ידך אל הנער העקוד מלידתו.הוא כבר מזמן דפוק ולגמרי לא כמו רמי. רמי לא מזגזג ורמי לא מניפולטור. יהודה גם וגם
איפה המאכלת, איפה השיח, איפה הגדי?אל תשלחי ידך אל הנער העקוד מלידתו.
מתי הם יפסיקו.מתי הם יפסיקו עם ה"אושי פוש" הזה??? קיוויתי שזה יפסיק כשימית יצאה. בלתי.
אבל זה חותם שימית הייתה בבית כי חוץ מזה רק חיבוקים היא הביאה אז חשוב לציין את זהמתי הם יפסיקו עם ה"אושי פוש" הזה??? קיוויתי שזה יפסיק כשימית יצאה. בלתי.
אכן.אבל זה חותם שימית הייתה בבית כי חוץ מזה רק חיבוקים היא הביאה אז חשוב לציין את זה
מה שאת אומרת זה נכון לגבי אורז אחד-אחד.אגב...ראיתם איך הם מבשלים שם אורז? מערבים כל הזמן..פותחים מכסה.. מה קורה להם?אורז לא פותחים עד שמוכן,בדרך כלל 20 דקות...משאירים מכסה סגור כמה דקות אחרי שמכבים את האש...האורז יוצא אחד אחד...
פלוס : ליאור,ג'וזי ,אורן ,אלמוגמעניין למי נתנו את הפלוס
מה עם דרור וזהבהפלוס : ליאור,ג'וזי ,אורן ,אלמוג
מינוס: דניאל, תום, רמי , יהודה, קארין
בשירותיםמה עם דרור וזהבה
מה הם פלוס או מינוסבשירותים
פוטנציאל להעמדה?פלוס : ליאור,ג'וזי ,אורן ,אלמוג
מינוס: דניאל, תום, רמי , יהודה, קארין
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.