אין מה להבין. ליהוק כושל ששלפו מרשימת המתנה ישנהאני לא קולטת את אורן.
הוא יושב לו בשקט רוב השבוע מחבק את תום או בוהה וכמעט ואינו מורגש.
פעם בכמה ימים הוא נזכר שאין לו עלילה ולא קורה איתו כלום
והוא נזכר להתעצבן על מישהו שאמר איזה משפט שולי ומנסה להפוך את זה ליותר ממה שזה.
נאמר לפי הזוגות של אתמול... אבל לא ידוע למה הוחלט שזה יהיה פלוס וזה מינוס?איך בוצעה החלוקה של הפלוסים ומינוסים?
אמרו פה שהפלוסים זה אורן ג'וזי ליאור אלמוג לא?נאמר לפי הזוגות של אתמול... אבל לא ידוע למה הוחלט שזה יהיה פלוס וזה מינוס?
חצילים זה החיים, והגוון יפהפהגוטן מורגןןןןןןןןן
@מרגוליקו בגלל שדיברתם על אוכל פרסי בשרשור לא יכלתי לסרב לבקשה שלך לחצילים.
אני זוכרת את הבקשה לצנונית והיא עוד תופיע.
ובחזרה למציאות () על מי אורן כבר מלרלר חצי בוקר שהעיר לו?
תודה אני בחרתיחצילים זה החיים, והגוון יפהפה
לא מתאים לאורן לפתור עניינים ישר, הוא צריך למתוח את זה לדרמה אחרת מה ירוויח מזה.עדיין בדיליי
דניאל כבר 3 פעמים בא לאורן "בוא נדבר"
תוך חצי שעה
בין לבין הוא מתהלך בחדר לחוץ
ככה הוא מכין לעצמו את המועמדים להדחהלא מתאים לאורן לפתור עניינים ישר, הוא צריך למתוח את זה לדרמה אחרת מה ירוויח מזה.
לא הייתי רוצה לעבוד אצלו, הכל מאחורי הגב. אט אט הוא הופך בילתי ניסבל. ניחא אם היה מבשל אבל חוץ מקרמל לא ראיתי רמהככה הוא מכין לעצמו את המועמדים להדחה
וחשבו שאחרי הדחתה של גל, הרייטינג יהיה בקרשים. אז חשבו... היא לא היתה רלוונטית.אגב מעניין שהאח הגדול מצליח להוציא רייטינג יותר גבוה בפרקים האחרונים.
אפילו הרוויח יותר ממאסטר שף שהובילו עד כה כל פעם
זה בדיוק מה שרציתי לכתוב אבל אמרתי נו טוב נשחרר מזהוחשבו שאחרי הדחתה של גל, הרייטינג יהיה בקרשים. אז חשבו... היא לא היתה רלוונטית.
עונה קלוקלת עם "גיבור" מפוקפק שנכפה עלינו.וחשבו שאחרי הדחתה של גל, הרייטינג יהיה בקרשים. אז חשבו... היא לא היתה רלוונטית.
וחשבו שאחרי הדחתה של גל, הרייטינג יהיה בקרשים. אז חשבו... היא לא היתה רלוונטית.
הרוב קובע שבוע אחר שבוע שהוא ישאר כך שלא נראה לי שהוא נכפה עלינועונה קלוקלת עם "גיבור" מפוקפק שנכפה עלינו.
לקבל יותר קולות מהמודח זה ממש לא הרובהרוב קובע שבוע אחר שבוע שהוא ישאר כך שלא נראה לי שהוא נכפה עלינו
אגב מעניין שהאח הגדול מצליח להוציא רייטינג יותר גבוה בפרקים האחרונים.
אפילו הרוויח יותר ממאסטר שף שהובילו עד כה כל פעם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.