ברור שהם רוצים לפגוש בני משפחה, יחד עם זאת זה תלוי איך מסתכלים על זה, יש את חצי כוס המלאה. הוא קיבל מכתב מאמא, בינתיים שיגיד תודה אם יפגוש את גל.מקווה שתום לא יתבאס בסוף שגל תפגוש אותו הוא כל כך מצפה ורוצה פגישה עם מישהו מבני המשפחה שלו.
עדיין, זכותו תהיה להתבאס. אמא שלו חשובה לו מאוד.ברור שהם רוצים לפגוש בני משפחה, יחד עם זאת זה תלוי איך מסתכלים על זה, יש את חצי כוס המלאה. הוא קיבל מכתב מאמא, בינתיים שיגיד תודה אם יפגוש את גל.
אז יש לי הצעה שלא יתבאס - לחתן עכשיו אותו ואת גל ויביאו לו גם את אמא וגם את אבא ( לא באמת חתונה ...רק הצגה לאח הגדול, יצטלם יפה מאוד, יהיה פרומו יפה) אבל זה הראש שלי, לא של רועי עוזעדיין, זכותו תהיה להתבאס. אמא שלו חשובה לו מאוד.
את רצינית? או צוחקת?אז יש לי הצעה שלא יתבאס - לחתן עכשיו אותו ואת גל ויביאו לו גם את אמא וגם את אבא ( לא באמת חתונה ...רק הצגה לאח הגדול, יצטלם יפה מאוד, יהיה פרומו יפה) אבל זה הראש שלי, לא של רועי עוז
חושבת שהמשקולות זה כדי לרכך את הבאסה מזה שלא הביאו לו את האמא אלא את גל. ולאו דווקא כי זו משאלת ליבו, הוא מתגעגע לאמא שלו כבר חודשים, אלא פשוט כי רייטינג.מקווה שתום לא יתבאס בסוף שגל תפגוש אותו הוא כל כך מצפה ורוצה פגישה עם מישהו מבני המשפחה שלו.
הוא אמר שלא אכפת לו אם זאת תהיה גם גלמקווה שתום לא יתבאס בסוף שגל תפגוש אותו הוא כל כך מצפה ורוצה פגישה עם מישהו מבני המשפחה שלו.
זה אמר אתמול, לפני שביגעו הורים, אחים וסבתותהוא אמר שלא אכפת לו אם זאת תהיה גם גל
אף אחד מאיתנו לא אח הגדול, מבחינת רייטיניג מפגש עם גל הרבה יותר מעניין את מעריצי תום וגל , מעלה יותר את הרייטינג .זה אמר אתמול, לפני שביגעו הורים, אחים וסבתות
גם ככה היא כבר גמרה אותו עם שירי העצב והדיכדוך נראה לי הוא קופץ מהחומהאומייגד מה אם זהבה וג'וזי ידרשו להכנס למיטה והחלום יהיה זהבה שרה בלופ אינסופי את "אבא" לג'וזי.
בשביל זה יש את החלום של ליאור. שיחת נפש בת 4 שעות עם ג'וזי כדי לעודד אותו.גם ככה היא כבר גמרה אותו עם שירי העצב והדיכדוך נראה לי הוא קופץ מהחומה
או האמא מחליפה רואה את האמא האמיתית ובסוף שרה שיר על אמא.אומייגד מה אם זהבה וג'וזי ידרשו להכנס למיטה והחלום יהיה זהבה שרה בלופ אינסופי את "אבא" לג'וזי.
ובסוף הוא לא יקבל כלוםאו האמא מחליפה רואה את האמא האמיתית ובסוף שרה שיר על אמא.
סתם
אני יודעת שהוא לא יקבל כלום.ובסוף הוא לא יקבל כלום
הוא יקבל. משאירים אותו לסוףאני יודעת שהוא לא יקבל כלום.
כל משימה אומרים את זההוא יקבל. משאירים אותו לסוף
לגמרי.כל משימה אומרים את זה
אתם תראו שלא טעיתי.לגמרי.
זה לא כמו אצל זק, האחרון אצל עוז מקבל פירורים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.