אוי ואבויחס ושלום
אוי ואבויחס ושלום
יסיימו משימה והוא לא יקבל כלוםאם זה להביא את אמא שלו זה לעשות הכל לצרכי הרייטינג עבור עוז. על חשבון נפש האדם. מקווה שלא. שיביאו לו את לולה
עדיף כבר.יסיימו משימה והוא לא יקבל כלום
לא חושב שיביאו את אמא שלו בצורה הזואם זה להביא את אמא שלו זה לעשות הכל לצרכי הרייטינג עבור עוז. על חשבון נפש האדם. מקווה שלא. שיביאו לו את לולה
לא יביאו את אמא שלו... מקסימום קטע וידאו ערוך או תמונהלא חושב שיביאו את אמא שלו בצורה הזו
אם זה יקרה, תהיה הכנה לזה ונראה את זה בלייב (או לפחות את הבילד אפ) כמו במקרה של זהבליי
זהבה כבר אמרה לו שיכניסו את לולה אבל הוא ענה: ומה אני אומר לה? וזהבה נבחה האו האואם זה להביא את אמא שלו זה לעשות הכל לצרכי הרייטינג עבור עוז. על חשבון נפש האדם. מקווה שלא. שיביאו לו את לולה
שעה וחצי לוקח לזהבה , ליאור וג'וזי להחליף פיג'מה? אולי הם נכנסו לחלום של גל- החלום ההולוודי ובדרך הזו תום וגל יפגשו ורמי ולינור גם יפגשו.האמת שיש מצב שסיימו את המשימה, ליאור זהבה וג'וזי קיבלו מסר שבוע שעבר...או שהם פשוט מחליפים פיג'מה.
אם זה יקרה, אם הייתי גוזי - הייתי כבר עוזבת את הבית.האמת שיש מצב שסיימו את המשימה, ליאור זהבה וג'וזי קיבלו מסר שבוע שעבר...או שהם פשוט מחליפים פיג'מה.
מהוותיקים גם תום קיבל רק מכתב.אם זה יקרה, אם הייתי גוזי - הייתי כבר עוזבת את הבית.
כולם כבר קיבלו 2/3/4 מסרים, עד שהוא קיבל משהו - זה היה מכתב. כאילו לא יכלו לארגן לו וידאו עם החברים?
מעפן אם זה ככה
אבל ג'וזי קיבל פרק שלם על עצמו. ובכל הפרקים הוא משודר.ויקבל את גל עכשיו
יהיה טיפה מרוצה?
פרק כזה עדיף לא היה עושה לו, וחוץ מזה מסר מהבית זה משהו אחר לגמרי אחרי כל החודשים האלה, צריך משהו מחזקאבל ג'וזי קיבל פרק שלם על עצמו. ובכל הפרקים הוא משודר.
אי אפשר להשוות בין כולם.
מחזק ומוסיף גם מבחינה טלווזיונית..פרק כזה עדיף לא היה עושה לו, וחוץ מזה מסר מהבית זה משהו אחר לגמרי אחרי כל החודשים האלה, צריך משהו מחזק
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.