katy2022
Well-known member
מאוסהעדן נותנת דין וחשבון לשי ומתנשפת שוף ונשוף. מסכנה, תימס לה כל הקצפת.
מאוסהעדן נותנת דין וחשבון לשי ומתנשפת שוף ונשוף. מסכנה, תימס לה כל הקצפת.
לדעתי את הקצפת הזמינה בשביל כולם, אבל הקשים מהתקציב שלה. הסכימה שעדן תיקח לה מהארון בתנאי שתביא לה ולמעתוק ולא לאברהם.לקחו לסתיו את הקצפת??
היו שני מכלים אחד היא שמה במקרר אתלקחו לסתיו את הקצפת??
אני לא יודעת אם זה של סתיו או לא, אבל גם ברור לי שאם היו מבקשות הייתה נותנת בשמחה.עדן המתנשפת פוצצה במכוון את הכוסות עם קצפת, מעתוק אמרה לה די, היא נהנתה מכך.
מבאס כל מה שקשור למשפחת בורגיל בבית, על נספחיה. התנהלות של איומים ושתלטנות.# שי-שניר #
לכל השואלים איפה הם היום , כעת הם נצפו במצב צבירה של חזרו.
אופס, כנראה אני לא יודע להביא קישור...נתקלתי בשיר עם מסרים סמויים , אם לא מתאים אפשר למחוק.https://www.youtube.com/watch?v=EpOu2PI4oY8
כל דבר "מחדשים" , אבל למעשה מחרבים היום.
גם אני מכיר את המקור, אבל אפקט ההכרזה כאן של " כרטיס בכיוון אחד " בהקשר לעניינינו, מוחצן ומתאים יותר משל ניל סדקה, לכן צירפתי.כל דבר "מחדשים" , אבל למעשה מחרבים היום.
אני שייכת לדור שמכיר את השיר הזה במקור. ניל סדקה. שר אותו
הוא עדיין בחיים. בן 84
ניר סדקה זמר ענק ותיק {בציר הזמן של פול אנקה } הרבה יותר חזקגם אני מכיר את המקור, אבל אפקט ההכרזה כאן של " כרטיס בכיוון אחד " בהקשר לעניינינו, מוחצן ומתאים יותר משל ניל סדקה, לכן צירפתי.
מעדיף אותו שר על דיאנהניר סדקה זמר ענק ותיק {בציר הזמן של פול אנקה } הרבה יותר חזק
Neil Sedaka - One Way Ticket
בשבילי דיאנה זה פול אנקה.מעדיף אותו שר על דיאנה
נכון, דיאנה זה פול אנקה, וסדקה שר על קרול.בשבילי דיאנה זה פול אנקה.
לקבוצה הזאת שייך גם
יקירתי הקטנה של היהלומים
מקווה שהעברתי בסדר.
וכל הסלואים של פעם.....פלאטרס וכאלה.
מה שעשיתי כאן לעצמי זה סיעור מוחין דמנטי....נכון, דיאנה זה פול אנקה, וסדקה שר על קרול.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.