בדיוק.... לכן שאלתי- מאיפה הוא צץ פתאום אללה ירחמו??שמוליק קראוס לא בחיים.
בדיוק.... לכן שאלתי- מאיפה הוא צץ פתאום אללה ירחמו??שמוליק קראוס לא בחיים.
כן כן יצאתי סתומה בדף של שמוליק קראוס הפליא אותישמוליק קראוס לא בחיים.
חחחחחחחחחחח הרגת אותישמוליק קראוס לא בחיים.
שמוליק קראוס שיתף את הפרומו על ג'וזי
כן אני יודעת, שיר מופלאשמוליק קראוס הוא זה ששר את השיר בפורומו שפורסם היום בדף של סויסה
"אחרי עשרים שנה" - מילים: יענקל'ה רוטבליט לחן: שמוליק קראוס
אחרי עשרים שנה / את עוד מנגנת / גיטרה ישנה / את עוד מתכוונת / מבין המיתרים / לטוב שבשירים
עוד לא נכתב.
אחרי עשרים שנה / שוב אינני ילד / תמו נעורי / שיבה זרקה במלך / רק את עודך עימי / איתך שוב אל עצמי / אני חוזר.
עוד אותו הצליל / עוד אותו הטעם / שמור כמו יין, יין טוב / מתנגנת בי / מנגינה בוקעת / מבין אצבעותי / לכי לך אל הרחוב.
ושוב עולה השיר / ושוב עד כלות הנפש / פרי געגועי / ימי רימון וגפן / ורוח בי עוד שר / רועד אותו מיתר
עשרים שנה.
עוד אותו הצליל…
אחרי עשרים שנה / היה היה לי רע / את שיר המעלות / האם אתה שומע / אשיר עד יום מותי / נושאת את תפילתי המנגינה.
השבוע חייבת להיות כפולה,הלוואי שיש הדחה כפולה והמודחים הם אלמוג (קודם כל!) ודניאל.
אם היה הדחה כפולה רמי יהיה אחד מאנשים שילכו רק בגלל האריות של יהודה שיעשו הכול להדיח אותו וגם אם זה אומר להצביע למישהו חלש רק כדי שרמי יעוףהלוואי שיש הדחה כפולה והמודחים הם אלמוג (קודם כל!) ודניאל.
אלמוג דניאל רמי וליאור יודחואם היה הדחה כפולה רמי יהיה אחד מאנשים שילכו רק בגלל האריות של יהודה שיעשו הכול להדיח אותו וגם אם זה אומר להצביע למישהו חלש רק כדי שרמי יעוף
כן זה כנראה מי שיודח בהדחות הקרובות אבל לדעתי רמי יודח לפני אלמוג וליאוראלמוג דניאל רמי וליאור יודחו
כן זה כנראה מי שיודח בהדחות הקרובות אבל לדעתי רמי יודח לפני אלמוג וליאוראלמוג דניאל רמי וליאור יודחו
כל כך מגוחך לקרוא להם אריות. הם אנשים קטנים, ממורמרים, חסרי חיים ואומללים.אם היה הדחה כפולה רמי יהיה אחד מאנשים שילכו רק בגלל האריות של יהודה שיעשו הכול להדיח אותו וגם אם זה אומר להצביע למישהו חלש רק כדי שרמי יעוף
נראה לי שהפקה תלך איתם רק כדי להוריד את אש מתוכנית אני מקווה בשביל רמי שחתם איתם בתחילת העונה על סכום כסף די גדול שיצדיק את כול השנאה שהוא הולך לקבל בחוץ מאנשיםכל כך מגוחך לקרוא להם אריות. הם אנשים קטנים, ממורמרים, חסרי חיים ואומללים.
אני רק מקווה שזה לא יעבוד להם כדי שהם יבינו כמה הם מגוחכים.
הוא גם יקבל אהבה רבה. יש לו קהל תומכים נאמן ועוטף.נראה לי שהפקה תלך איתם רק כדי להוריד את אש מתוכנית אני מקווה בשביל רמי שחתם איתם בתחילת העונה על סכום כסף די גדול שיצדיק את כול השנאה שהוא הולך לקבל בחוץ מאנשים
ברור שלא יזיז לו אבל לפחות יכול להוציא מהם סכום כמו ששולה הוציא מהם כי הוא היה דיי שווה את סכום הזה בניגוד לשולההוא גם יקבל אהבה רבה. יש לו קהל תומכים נאמן ועוטף.
ואני סומכת על רמי שהוא ידע להתמודד עם זה כי הוא די רגיל למלחמות כאלה מהטוויטר.
מה שיותר חשוב זה המפגש שלו עם הבן האוטיסט. מתחילה ההכנה לקראת המפגש המחודש איתו.
מה שמצחיק הוא שרמי לא ייקח קשה את ההדחה שלו כך שהם לא נוקמים פה באף אחד באמת. הם רק מגחיכים את עצמם.
הכל בעיני המתבונן. אנחנו צופים באותה תכנית ויש דברים שאני מסכימה איתך ויש דברים שלחלוטין לא...חייבת להגיד שכל כך פחדתי מהרגע הזה שיביאו לג'וזי את אמא שלו. גם לדעתי זה פורנו נפש מזעזע בייחוד לאור הרקע הקשה וניתוק של 20 שנה - זה לא שהוא בא לצופית גרנט וביקש אלא כופים את זה עליו בשביל עוד 2 ד' רייטינג על הגב שלו. אבל זה כל הזמן היה באוויר, הנושא עלה איתו ללא הפסקה בחדר האח (אם ביוזמתו או ביוזמת האח - אין לדעת). חשבתי שאם יש משהו שיכול לקלקל לו בדרך רק בגלל שיכול לחרפן אותו זה מפגש עם אימו שיסדרו לו כדי להעלות את הרייטינג ולשרוט לו עוד קצת את הנפש לעיני כל עם ישראל. הרגע הזה בסוף התממש בזהירות רבה, לאחר אינסוף שיחות מקדימות איתו ובטח גם איתה, ונשמע שדרך שיחת טלפון קצרה - יותר מרוחק, קר ופחות מביך. כבר חצי נחמה. לדעתי מה שריגש יותר היה העלאת זכרונות מהתקופה ההיא כשסיפר לכל הדיירים, נשמע מעין קתרזיס בשבילו. ככה הכל גלוי, לא מסתיר שום דבר מאף 1 מהדיירים והם מעריכים אותו אף יותר גם כמתחרה חזק על הפרס.
לא שאני מתנבאת כי אין בטחון של 100% בשום דבר בטח עם משחקי הפקה מניפולטיביים ומסריחים אבל לי זה די ברור מרגע הכניסה של ג'וזי, עדיין מבלי לדעת מי יהיה לצידו, שהוא זוכה. הרגשתי שהוא בנאדם שיכול לנצח בתחרות פופולאריות שכזאת עוד כשראיתי אותו לראשונה במירוץ למיליון לפני 5 שנים.
לשמחתי זה רק גבר כשגיליתי אותו יותר לעומק ואיזה עומק יש לנשמה הכל כך טובה שלו. הוא בטח לא תמים ולא רק בגלל תוכניות ריאליטי נוספות שהשתתף בהם אלא בגלל סך כל מה שעבר בחיים והאישיות המאוד חריפה שלו. הבחור חד וקולט מהר אבל עדיין נותן צ'אנס לבני אדם ולא סוגר נפשו בפני אף אדם זולת אימו המתעללת, שיבוא יום והוא יסלח לה אם היא קודם כל תודה, תתוודה ותתחרט עמוקות על מה שעוללה לו.
אין מישהו או משהו שיכול היה לעמוד בדרכו כי ג'וזי כוכב באמת ייחודי שלא היה כמוהו. עליו יושבת כל העונה, הוא מעניין, חכם, כריזמטי, סוחף, מצחיק, טמפרמנטי, מנהיג מוביל ולא בכח, כל הזמן מחקים אותו בבית, הוא מוביל את הטון. יש לו חוש צדק גבוה, חזק נפשית, הוא בלתי צפוי ומפתיע למרות שתמיד אפשר לסמוך עליו שיעשה את הדבר הנכון בגלל האמת הבלתי מתפשרת שלו, כיף לעיניים ולאוזניים, מרגש - דייר חלומי לאקווריום של אח גדול.
אף אחד מאלה שנשארו או עפו בהדחה או עפו בדלת האחורית היוו תחרות בשבילו אבל בלי צל של ספק היתה לי שמחה והקלה גדולה על צאתם של דרור, גל ויהודה - צעקנים, משוחקים וקנאים שחנקו את הווית האח הגדול לכולם, לא רק לג'וזי.
לכל הטוענים למשחק כי קשה להם להאמין למישהו שנראה כמוהו והוא כזה צנוע, טוב ונותן מעצמו - אי אפשר לזייף טוב לב או ירידות במצב הרוח ושתיקות ליום שלם. בנאדם שמתלבט ומתייסר הוא הכי אנושי ואותנטי. כמו שהוא בבית 3 וחצי חודשים באופן מאוד עקבי כך הוא מתנהל בחוץ עם הקרובים אליו, לא יכול להיות אחרת.
כך או כך הוא מלך ולא משנה כמה זלזלו בו במכוון כדי להוריד אותו. הוא נופל אבל יודע לקום בגדול, זה טיפוס ווינר חברים ואתפוצץ מאושר לראות אותו משתחרר מהכלא הגדול כזוכה הגדול וישר לאהבה ענקית שמחכה לו בחוץ מכל העולם
אלזוש לא מסכימה שיהודה היה המנהיג ממש לא ההפך הוא הנכון, מעולם הוא לא נתן לו להנהיג אותו, ג'וזי תמיד ידע להגיד לו היכן הוא טועה ועשה דברים על דעת עצמו גם כשיהודה לא אהב אותםהכל בעיני המתבונן. אנחנו צופים באותה תכנית ויש דברים שאני מסכימה איתך ויש דברים שלחלוטין לא...
"כוכב יחודי שלא היה כמוהו"...אני חושבת שכל מנצחי העונות היו יחודיים שלא היו כמוהם..זה טבעו של כוכב..היותו יחודי..
"חכם" - פחות.
"מנהיג מוביל ולא בכח" - העונה הוא לא היה מנהיג. הוא היה הסגן של המנהיג. יהודה היה מנהיג.
"חוש צדק גבוה"- רק כשזה נוגע אליו או ליקריו. לא חוש צדק גבוה אבסולוטי.
"חד" - פחות. היו סיטואציות שהיה ההפיך מחד...אפילו מדומיין..
"תמיד אפשר לסמוך עליו שיעשה את הדבר הנכון"...ממש לא!! עשה גם דברים ממש לא נכונים. טבעו של אדם.
שאר המחמאות שכתבת עליו אני נוטה להסכים..ואכן הוא החזיק את העונה.
אפשר להגיד למנהיג היכן הוא טעה...ואפשר גם לעשות דברים על דעת עצמך... לא מדובר ברודן. כשאתה בקבוצה ויש מנהיג זה לא אומר שהוא אומר לך מה לעשות..אלזוש לא מסכימה שיהודה היה המנהיג ממש לא ההפך הוא הנכון, מעולם הוא לא נתן לו להנהיג אותו, ג'וזי תמיד ידע להגיד לו היכן הוא טועה ועשה דברים על דעת עצמו גם כשיהודה לא אהב אותם
ואיפה הוא היה מדומיין? הרי כל מה שהוא אמר הוא צדק, אפילו על הסיגריות של אורן, אולי העריכה הוציאה אותו מדומיין אבל הלייב הוכיח אחרת.
ואכן הוא החזיק את העונה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.