קליאו22
Well-known member
אכן כל אחד רואה דברים בצבעים שונים כנראה, אף פעם לא יהיה קונצנזוס מושלם כי אף אחד לא מושלם ועל כל בנאדם תמיד תהיה ביקורת.הכל בעיני המתבונן. אנחנו צופים באותה תכנית ויש דברים שאני מסכימה איתך ויש דברים שלחלוטין לא...
"כוכב יחודי שלא היה כמוהו"...אני חושבת שכל מנצחי העונות היו יחודיים שלא היו כמוהם..זה טבעו של כוכב..היותו יחודי..
"חכם" - פחות.
"מנהיג מוביל ולא בכח" - העונה הוא לא היה מנהיג. הוא היה הסגן של המנהיג. יהודה היה מנהיג.
"חוש צדק גבוה"- רק כשזה נוגע אליו או ליקריו. לא חוש צדק גבוה אבסולוטי.
"חד" - פחות. היו סיטואציות שהיה ההפיך מחד...אפילו מדומיין..
"תמיד אפשר לסמוך עליו שיעשה את הדבר הנכון"...ממש לא!! עשה גם דברים ממש לא נכונים. טבעו של אדם.
שאר המחמאות שכתבת עליו אני נוטה להסכים..ואכן הוא החזיק את העונה.
אני ראיתי ורואה מספיק בשביל להבין שכבן אנוש שלא נמצא בכל חדר בבית ג'וזי הבין מספיק. לא חזיתי ברגע אחד שהוא דמיין או היה מדומיין, הבנתי את תחושותיו לתום הקנאי שהתנשא עליו, דרור שלא הפסיק להקניט, גם מה שהיה עם אורן ששנורר סיגריות מאחרים ורצה שיבואו לבקש ממנו בעל הפאקט ועוד מצבים הזויים שקרו בבית. אפשר לטעון להיסחפות למי שלא רגיל ומקבל יותר תגובות אדישות כמו זהבה/ליאור, הכל עניין של טעם.
להתנשק עם יונני היה נגיד דבר לא נכון אבל מובן לאור המגעים הבלתי פוסקים והדביקים מצידה אחרי חודשיים של קור, מהר מאוד התעשת וידע להתנער ממנה יפה.
לפי ראות עיניי עשה מה שנכון לו ובצדק.
לא נכון שבכל עונה מי שזוכה הוא ייחודי, הוא כן באופן גורף דומיננטי לטוב או לרע. היו זוכים קצת יותר ייחודיים אבל עדיין לא מוכשרים, קצת תמהוניים, לא מי יודע מה חכמים או בעלי עמוד שדרה, משהו היה חסר עם כל אהבתי לחלק מהם.
אף אדם לא מושלם אבל לטעמי לפחות, בג'וזי יש סך כולל של תכונות מדהימות שאפשר להעריך.
יהודה מנהיג?!?! של מה? אולי של איילון וימית שהלכו אחריו כשפוטים. מעולם לא הנהיג שום דבר אלא אם את מתכוונת לריבים בבית כי הוא חיפש נונסטופ להיכנס במי שלא יהיה ואין כמעט מי שלא הציק לו בעין או לא היו לו הערות אליו. אכן כנאמר אליו, בנאדם קטן, קנאי, פרזיט שדחה עיניים ואוזניים. ידע יש לו נכון, שכלית יש לו מה להציע אבל אבל אינטיליגנציה רגשית בקנטים, אנרגיה היתה לו בכמויות אבל רעה וחונקת. לא אומרת שהוא שטן, היו לו רגעים של רגישות וחברות...רגעים בלבד! בחור מסכן סה"כ שרע לו ועשה על הדרך רע לאחרים. סדנת טיפול בכעסים דחוף!
אם כבר יהודה הוא זה שהלך אחרי ג'וזי, חיקה אותו, התחרה איתו, כמעט כל שיחה איתו קפץ אחריו בגם אני ככה ואני יותר נדיב ממך וכהנה וכהנה. מאמינה שאהב את ג'וזי אבל היה לו קשה לעצור את עצמו מלנסות להקטין ולהתנשא עליו.