** שרשור צהריים היום ה96 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

קליאו22

Well-known member
הכל בעיני המתבונן. אנחנו צופים באותה תכנית ויש דברים שאני מסכימה איתך ויש דברים שלחלוטין לא...
"כוכב יחודי שלא היה כמוהו"...אני חושבת שכל מנצחי העונות היו יחודיים שלא היו כמוהם..זה טבעו של כוכב..היותו יחודי..
"חכם" - פחות.
"מנהיג מוביל ולא בכח" - העונה הוא לא היה מנהיג. הוא היה הסגן של המנהיג. יהודה היה מנהיג.
"חוש צדק גבוה"- רק כשזה נוגע אליו או ליקריו. לא חוש צדק גבוה אבסולוטי.
"חד" - פחות. היו סיטואציות שהיה ההפיך מחד...אפילו מדומיין..
"תמיד אפשר לסמוך עליו שיעשה את הדבר הנכון"...ממש לא!! עשה גם דברים ממש לא נכונים. טבעו של אדם.
שאר המחמאות שכתבת עליו אני נוטה להסכים..ואכן הוא החזיק את העונה.
אכן כל אחד רואה דברים בצבעים שונים כנראה, אף פעם לא יהיה קונצנזוס מושלם כי אף אחד לא מושלם ועל כל בנאדם תמיד תהיה ביקורת.
אני ראיתי ורואה מספיק בשביל להבין שכבן אנוש שלא נמצא בכל חדר בבית ג'וזי הבין מספיק. לא חזיתי ברגע אחד שהוא דמיין או היה מדומיין, הבנתי את תחושותיו לתום הקנאי שהתנשא עליו, דרור שלא הפסיק להקניט, גם מה שהיה עם אורן ששנורר סיגריות מאחרים ורצה שיבואו לבקש ממנו בעל הפאקט ועוד מצבים הזויים שקרו בבית. אפשר לטעון להיסחפות למי שלא רגיל ומקבל יותר תגובות אדישות כמו זהבה/ליאור, הכל עניין של טעם.
להתנשק עם יונני היה נגיד דבר לא נכון אבל מובן לאור המגעים הבלתי פוסקים והדביקים מצידה אחרי חודשיים של קור, מהר מאוד התעשת וידע להתנער ממנה יפה.
לפי ראות עיניי עשה מה שנכון לו ובצדק.
לא נכון שבכל עונה מי שזוכה הוא ייחודי, הוא כן באופן גורף דומיננטי לטוב או לרע. היו זוכים קצת יותר ייחודיים אבל עדיין לא מוכשרים, קצת תמהוניים, לא מי יודע מה חכמים או בעלי עמוד שדרה, משהו היה חסר עם כל אהבתי לחלק מהם.
אף אדם לא מושלם אבל לטעמי לפחות, בג'וזי יש סך כולל של תכונות מדהימות שאפשר להעריך.

יהודה מנהיג?!?! של מה? אולי של איילון וימית שהלכו אחריו כשפוטים. מעולם לא הנהיג שום דבר אלא אם את מתכוונת לריבים בבית כי הוא חיפש נונסטופ להיכנס במי שלא יהיה ואין כמעט מי שלא הציק לו בעין או לא היו לו הערות אליו. אכן כנאמר אליו, בנאדם קטן, קנאי, פרזיט שדחה עיניים ואוזניים. ידע יש לו נכון, שכלית יש לו מה להציע אבל אבל אינטיליגנציה רגשית בקנטים, אנרגיה היתה לו בכמויות אבל רעה וחונקת. לא אומרת שהוא שטן, היו לו רגעים של רגישות וחברות...רגעים בלבד! בחור מסכן סה"כ שרע לו ועשה על הדרך רע לאחרים. סדנת טיפול בכעסים דחוף!
אם כבר יהודה הוא זה שהלך אחרי ג'וזי, חיקה אותו, התחרה איתו, כמעט כל שיחה איתו קפץ אחריו בגם אני ככה ואני יותר נדיב ממך וכהנה וכהנה. מאמינה שאהב את ג'וזי אבל היה לו קשה לעצור את עצמו מלנסות להקטין ולהתנשא עליו.

ariela1612

Well-known member
חייבת להגיד שכל כך פחדתי מהרגע הזה שיביאו לג'וזי את אמא שלו. גם לדעתי זה פורנו נפש מזעזע בייחוד לאור הרקע הקשה וניתוק של 20 שנה - זה לא שהוא בא לצופית גרנט וביקש אלא כופים את זה עליו בשביל עוד 2 ד' רייטינג על הגב שלו. אבל זה כל הזמן היה באוויר, הנושא עלה איתו ללא הפסקה בחדר האח (אם ביוזמתו או ביוזמת האח - אין לדעת). חשבתי שאם יש משהו שיכול לקלקל לו בדרך רק בגלל שיכול לחרפן אותו זה מפגש עם אימו שיסדרו לו כדי להעלות את הרייטינג ולשרוט לו עוד קצת את הנפש לעיני כל עם ישראל. הרגע הזה בסוף התממש בזהירות רבה, לאחר אינסוף שיחות מקדימות איתו ובטח גם איתה, ונשמע שדרך שיחת טלפון קצרה - יותר מרוחק, קר ופחות מביך. כבר חצי נחמה. לדעתי מה שריגש יותר היה העלאת זכרונות מהתקופה ההיא כשסיפר לכל הדיירים, נשמע מעין קתרזיס בשבילו. ככה הכל גלוי, לא מסתיר שום דבר מאף 1 מהדיירים והם מעריכים אותו אף יותר גם כמתחרה חזק על הפרס.
לא שאני מתנבאת כי אין בטחון של 100% בשום דבר בטח עם משחקי הפקה מניפולטיביים ומסריחים אבל לי זה די ברור מרגע הכניסה של ג'וזי, עדיין מבלי לדעת מי יהיה לצידו, שהוא זוכה. הרגשתי שהוא בנאדם שיכול לנצח בתחרות פופולאריות שכזאת עוד כשראיתי אותו לראשונה במירוץ למיליון לפני 5 שנים.
לשמחתי זה רק גבר כשגיליתי אותו יותר לעומק ואיזה עומק יש לנשמה הכל כך טובה שלו. הוא בטח לא תמים ולא רק בגלל תוכניות ריאליטי נוספות שהשתתף בהם אלא בגלל סך כל מה שעבר בחיים והאישיות המאוד חריפה שלו. הבחור חד וקולט מהר אבל עדיין נותן צ'אנס לבני אדם ולא סוגר נפשו בפני אף אדם זולת אימו המתעללת, שיבוא יום והוא יסלח לה אם היא קודם כל תודה, תתוודה ותתחרט עמוקות על מה שעוללה לו.
אין מישהו או משהו שיכול היה לעמוד בדרכו כי ג'וזי כוכב באמת ייחודי שלא היה כמוהו. עליו יושבת כל העונה, הוא מעניין, חכם, כריזמטי, סוחף, מצחיק, טמפרמנטי, מנהיג מוביל ולא בכח, כל הזמן מחקים אותו בבית, הוא מוביל את הטון. יש לו חוש צדק גבוה, חזק נפשית, הוא בלתי צפוי ומפתיע למרות שתמיד אפשר לסמוך עליו שיעשה את הדבר הנכון בגלל האמת הבלתי מתפשרת שלו, כיף לעיניים ולאוזניים, מרגש - דייר חלומי לאקווריום של אח גדול.
אף אחד מאלה שנשארו או עפו בהדחה או עפו בדלת האחורית היוו תחרות בשבילו אבל בלי צל של ספק היתה לי שמחה והקלה גדולה על צאתם של דרור, גל ויהודה - צעקנים, משוחקים וקנאים שחנקו את הווית האח הגדול לכולם, לא רק לג'וזי.
לכל הטוענים למשחק כי קשה להם להאמין למישהו שנראה כמוהו והוא כזה צנוע, טוב ונותן מעצמו - אי אפשר לזייף טוב לב או ירידות במצב הרוח ושתיקות ליום שלם. בנאדם שמתלבט ומתייסר הוא הכי אנושי ואותנטי. כמו שהוא בבית 3 וחצי חודשים באופן מאוד עקבי כך הוא מתנהל בחוץ עם הקרובים אליו, לא יכול להיות אחרת.
כך או כך הוא מלך ולא משנה כמה זלזלו בו במכוון כדי להוריד אותו. הוא נופל אבל יודע לקום בגדול, זה טיפוס ווינר חברים ואתפוצץ מאושר לראות אותו משתחרר מהכלא הגדול כזוכה הגדול וישר לאהבה ענקית שמחכה לו בחוץ מכל העולם :love:
כל מילה, אני חושבת שהוא הפייבוריט שהכי אהבתי מכל העונות אפילו יותר משי חי עונה 7

מיק83

Well-known member
אז גוזי ראה משהו בטלוויזיה או דיבר בטלפון?

💔

andersonian

Well-known member
שימו לב: הסטייל של השמלה של דרור דומה מאוד לזאת שלינור שלבשה לא פעם בהדחות
לפרוטוקול ייאמר שהשמלות של לינור הן העבודה של המעצנ/ת תמיר סולומון

קבצים מצורפים

• 158393242_465006554701855_3499036672425046128_n.jpg
    158393242_465006554701855_3499036672425046128_n.jpg
    KB 104.4 · צפיות: 19

shiri1429

Well-known member
שימו לב: הסטייל של השמלה של דרור דומה מאוד לזאת שלינור שלבשה לא פעם בהדחות
לפרוטוקול ייאמר שהשמלות של לינור הן העבודה של המעצנ/ת תמיר סולומון
ממנו היא לא התאכזבה? העיקר קארין פגעה בה
כנראה הכסף והפרסום יותר חשובים

merilue

Well-known member
אז עברתי על השירשורים והבנתי שהוא עשה גם את זה.אמא של ג'וזי
וואו אין גבול לרייטינג
גם אם הוא בגובה דשא
ככ מיותר ודבילי

נמרה דרקונית

Well-known member
איזה אידיוטים 'משמר החסילונים' של יהודה.. הם נוסעים עד לנווה אילן בשביל להפגין נגד רמי,מבזבזים דלק וזמן ולא מעניינים או משפיעים על אף אחד בזמן שיהודה נהנה בחוף הים חחח כמה טיפשים אנשים יכולים להיות

עדגיל

Well-known member
חייבת להגיד שכל כך פחדתי מהרגע הזה שיביאו לג'וזי את אמא שלו. גם לדעתי זה פורנו נפש מזעזע בייחוד לאור הרקע הקשה וניתוק של 20 שנה - זה לא שהוא בא לצופית גרנט וביקש אלא כופים את זה עליו בשביל עוד 2 ד' רייטינג על הגב שלו. אבל זה כל הזמן היה באוויר, הנושא עלה איתו ללא הפסקה בחדר האח (אם ביוזמתו או ביוזמת האח - אין לדעת). חשבתי שאם יש משהו שיכול לקלקל לו בדרך רק בגלל שיכול לחרפן אותו זה מפגש עם אימו שיסדרו לו כדי להעלות את הרייטינג ולשרוט לו עוד קצת את הנפש לעיני כל עם ישראל. הרגע הזה בסוף התממש בזהירות רבה, לאחר אינסוף שיחות מקדימות איתו ובטח גם איתה, ונשמע שדרך שיחת טלפון קצרה - יותר מרוחק, קר ופחות מביך. כבר חצי נחמה. לדעתי מה שריגש יותר היה העלאת זכרונות מהתקופה ההיא כשסיפר לכל הדיירים, נשמע מעין קתרזיס בשבילו. ככה הכל גלוי, לא מסתיר שום דבר מאף 1 מהדיירים והם מעריכים אותו אף יותר גם כמתחרה חזק על הפרס.
לא שאני מתנבאת כי אין בטחון של 100% בשום דבר בטח עם משחקי הפקה מניפולטיביים ומסריחים אבל לי זה די ברור מרגע הכניסה של ג'וזי, עדיין מבלי לדעת מי יהיה לצידו, שהוא זוכה. הרגשתי שהוא בנאדם שיכול לנצח בתחרות פופולאריות שכזאת עוד כשראיתי אותו לראשונה במירוץ למיליון לפני 5 שנים.
לשמחתי זה רק גבר כשגיליתי אותו יותר לעומק ואיזה עומק יש לנשמה הכל כך טובה שלו. הוא בטח לא תמים ולא רק בגלל תוכניות ריאליטי נוספות שהשתתף בהם אלא בגלל סך כל מה שעבר בחיים והאישיות המאוד חריפה שלו. הבחור חד וקולט מהר אבל עדיין נותן צ'אנס לבני אדם ולא סוגר נפשו בפני אף אדם זולת אימו המתעללת, שיבוא יום והוא יסלח לה אם היא קודם כל תודה, תתוודה ותתחרט עמוקות על מה שעוללה לו.
אין מישהו או משהו שיכול היה לעמוד בדרכו כי ג'וזי כוכב באמת ייחודי שלא היה כמוהו. עליו יושבת כל העונה, הוא מעניין, חכם, כריזמטי, סוחף, מצחיק, טמפרמנטי, מנהיג מוביל ולא בכח, כל הזמן מחקים אותו בבית, הוא מוביל את הטון. יש לו חוש צדק גבוה, חזק נפשית, הוא בלתי צפוי ומפתיע למרות שתמיד אפשר לסמוך עליו שיעשה את הדבר הנכון בגלל האמת הבלתי מתפשרת שלו, כיף לעיניים ולאוזניים, מרגש - דייר חלומי לאקווריום של אח גדול.
אף אחד מאלה שנשארו או עפו בהדחה או עפו בדלת האחורית היוו תחרות בשבילו אבל בלי צל של ספק היתה לי שמחה והקלה גדולה על צאתם של דרור, גל ויהודה - צעקנים, משוחקים וקנאים שחנקו את הווית האח הגדול לכולם, לא רק לג'וזי.
לכל הטוענים למשחק כי קשה להם להאמין למישהו שנראה כמוהו והוא כזה צנוע, טוב ונותן מעצמו - אי אפשר לזייף טוב לב או ירידות במצב הרוח ושתיקות ליום שלם. בנאדם שמתלבט ומתייסר הוא הכי אנושי ואותנטי. כמו שהוא בבית 3 וחצי חודשים באופן מאוד עקבי כך הוא מתנהל בחוץ עם הקרובים אליו, לא יכול להיות אחרת.
כך או כך הוא מלך ולא משנה כמה זלזלו בו במכוון כדי להוריד אותו. הוא נופל אבל יודע לקום בגדול, זה טיפוס ווינר חברים ואתפוצץ מאושר לראות אותו משתחרר מהכלא הגדול כזוכה הגדול וישר לאהבה ענקית שמחכה לו בחוץ מכל העולם :love:
כתבת נכון. מקווה שג'וזי יוכל להתגבר ולא יצטרך עזרה פסיכולוגית/פסיכיאטרית

fairytalee

Well-known member
הפרומו למסר של ג'וזי.
מי שזועק על ניצול טראומות אישיות לצורכי רייטינג, כנראה לא הבין את הפורמט.

מה שכן, לעורכים יש תפקיד, להסביר את הצורך בסחיטה הרגשית כך שהיא תעורר חמלה ולא בחילה.
ממה שאנחנו יודעים עד כה על הסיפור של ג'וזי, החומרה שלו, והמוכנות האמיתית שהראה, מיצי הקיבה שלי כבר התחילו לעבוד.
שלא לדבר הסלוגן המביך "ג'וזי, האם אתה מוכן לאמא?"
לפחות לא הלכו על "פאפי, מוכן למאמי?"

מיק83

Well-known member
הפרומו למסר של ג'וזי.

מה שכן, לעורכים יש תפקיד, להסביר את הצורך בסחיטה הרגשית כך שהיא תעורר חמלה ולא בחילה.
ממה שאנחנו יודעים עד כה על הסיפור של ג'וזי, החומרה שלו, והמוכנות האמיתית שהראה, מיצי הקיבה שלי כבר התחילו לעבוד.
עשו את זה גוזי ואז החליפו... יונתן, האם אתה מוכן לאמא?

הוא נראה צופה במשהו

מיק83

Well-known member
הפרומו למסר של ג'וזי.

אל דאגה, יהיה עוד פרומו...

הרי היום לא ישדרו את זה.. יהיה קמצוץ בסוף הפרק...

חכו חכו... המסחטה לא נגמרה.

פלוידיאנית

Well-known member
אל דאגה, יהיה עוד פרומו...

הרי היום לא ישדרו את זה.. יהיה קמצוץ בסוף הפרק...

חכו חכו... המסחטה לא נגמרה.

אני גם לא מבינה מה זאת אומרת מסר, האם הוא שוחח איתה בפון או קיבל איגרת, מכתב, אי-מייל מלאו את החסר
סויסה אומר מסר

ariela1612

Well-known member
זה מה שכתב גיא המנהל של צבא האמת של ג'וזי בקבוצה, כנראה שהיה לו חלק במפגש עם אמא שלו, ואני יכולה רק לקוות שהמפגש/ שיחה שכבר קרתה תתן לו מעט מזור לנפש הפצועה |לב|

אני שמח לבשר לכם בתחילת העונה נשבעתי שאני יעשה את הכל על מנת שאני יהיה זה שיגרום לג׳וזי ולאמא אוסנת להתקרב👉עבדתי על זה במשך חודשיים וכמובן שנעזרתי (.... )וביחד עשינו את זה 👉אני מאוד מאמין שמזה אין יותר לאן ליפול👉מבחינתי זאת הזכיה הכי משמעותית בשבילי יותר מהזכיה עצמה👉לא אשכח את הרגע הזה לעולם👉ג׳וזי שתכיר אותי תדע שהכרת עוד אבא בחיים שלך אוהב אותך ומאחל לך לזכות במקום הראשון כי אין ראוי ממך👉אני הולך להתרגש ממש באופן אישי אוהבים אותך❤️

yoni564712

Well-known member
זה מה שכתב גיא המנהל של צבא האמת של ג'וזי בקבוצה, כנראה שהיה לו חלק במפגש עם אמא שלו, ואני יכולה רק לקוות שהמפגש/ שיחה שכבר קרתה תתן לו מעט מזור לנפש הפצועה |לב|

אני שמח לבשר לכם בתחילת העונה נשבעתי שאני יעשה את הכל על מנת שאני יהיה זה שיגרום לג׳וזי ולאמא אוסנת להתקרב👉עבדתי על זה במשך חודשיים וכמובן שנעזרתי (.... )וביחד עשינו את זה 👉אני מאוד מאמין שמזה אין יותר לאן ליפול👉מבחינתי זאת הזכיה הכי משמעותית בשבילי יותר מהזכיה עצמה👉לא אשכח את הרגע הזה לעולם👉ג׳וזי שתכיר אותי תדע שהכרת עוד אבא בחיים שלך אוהב אותך ומאחל לך לזכות במקום הראשון כי אין ראוי ממך👉אני הולך להתרגש ממש באופן אישי אוהבים אותך❤️
👉👉👉👉👉

קליאו22

Well-known member

פייי מרגש :love: הכל לטובה, צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה

מצב
הנושא נעול.
למעלה