אסי מלך העולם
Member
כולם מנסים לפענח את קארין, מדענים חוקרים פיזיקאים שוברים את הראש במעבדות..זה לא היה אמור לקרווות
כי לינור סיפרה לו שקארין אמרה לה שבחרה לספר לנועה קודם ולא להם כי הם לא נייטרליים..קארין קיבלה מה שהיא רצתה
כל הבית מדבר עליה
וגם בחוץ אנחנו מתעסקים רק בה
ולמה תומי עצבני?
הבחורה החסרת אופי הזאת ״השלימה״ עם יהודה רק אחרי שתום עשה את זה והיא מעזה להגיד עליהם שהם לא נייטרלים.. כשהיא שבועות טורחת להגיד להם כמה שיהודה שחקן. קארין הזאת פשוט הזיה מהלכתכי לינור סיפרה לו שקארין אמרה לה שבחרה לספר לנועה קודם ולא להם כי הם לא נייטרליים..
אם היא רק היתה רואה את תעודת הזהות של נועה אני בספק אם היא היתה הבחירהכי לינור סיפרה לו שקארין אמרה לה שבחרה לספר לנועה קודם ולא להם כי הם לא נייטרליים..
כמו תמיד. עצבני כי שוב פוקוס על מישהו אחר והוא לא רלוונטי.קארין קיבלה מה שהיא רצתה
כל הבית מדבר עליה
וגם בחוץ אנחנו מתעסקים רק בה
ולמה תומי עצבני?
בסך הכל היא מסכנהחזרתי ומה אני רואה שוב את עלוקה על גוזי
מה בדיוק מסכנה בה היא עלוקה מוצצת דם ומפילה את גוזיבסך הכל היא מסכנה
היא מפילה רק את עצמה.מה בדיוק מסכנה בה היא עלוקה מוצצת דם ומפילה את גוזי
היא לא היום במסיבה מתכננת לעשות איתו משהו ואני לא בטוח שזה משהו טוב בשבילוהיא מפילה רק את עצמה.
מסיבה אצל עוז זה מסיבה בגןהיא לא היום במסיבה מתכננת לעשות איתו משהו ואני לא בטוח שזה משהו טוב בשבילו
מה יש לה להפיל את עצמה היא בריצפה מהרגע שניכנסההיא מפילה רק את עצמה.
שבוע הבא יכניסויש סיכוי שלא יכניסו לפרק את הקטע החדש של קארין על יהודה?
כבר כולם מדברים על זה
הם מתייחסים לזה בדיוק כמו שזה בדיחה והאמינות אפסאני שמחה שגם בתוך הבית רואים כמה מגוחך כל עניין הפייק התאהבות של קארין
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.