בדיוק חזרו מצינזור אז לא שמעו את ההקשר, אבל תום אמר לה שמה שהוא כ״כ מוצא בגל זה שהיא ההפך ממנו, כשהוא נופל היא אומרת לו ״יופי, עכשיו קום תעוף לשמיים״ ועם כמה שקשה לו הוא מת על זה.15:22- מישהו הבין מה תום ולינור אמרו על גל?
קשה להבין עם כל הצינזוריםםםםם
כן אז הבנו אותו דבר.בדיוק חזרו מצינזור אז לא שמעו את ההקשר, אבל תום אמר לה שמה שהוא כ״כ מוצא בגל זה שהיא ההפך ממנו, כשהוא נופל היא אומרת לו ״יופי, עכשיו קום תעוף לשמיים״ ועם כמה שקשה לו הוא מת על זה.
גם לפני כמה ימים הייתה להם (תום קארין ולינור) שיחה במיטה על זה שיהודה שחקן ולא אמיתי וקארין ממש התעקשה על זה ברמה שאפילו תום אמר לה שהיא צריכה לשחרר והיא התעצבנה גם מזה. פתאום התהפכה ב180 מעלות... לא אמין בעליל.היה ברור שתום לא יאמין לזה, הוא ניהל עם קארין הכי הרבה שיחות.. היא חפרה לו על כמה שהיא לא רלונטית במשחק כי אין לה אף אחד ולא לפחות יש את גל.
אם הוא לא היה מבין את הפתטיות זה היה שיא הטימטום..
תודה על התימלול, היה כל כך קשה להביןתום ללינור על ההתאהבות של קארין ביהודה
אני בן של *ונה אם היא מרגישה ככה כמה שבועות. היא העמידה אותו להדחה לפני שבועיים
הסיבה שלא סיפרה בהתחלה לי ולגל זה כי היא עושה מעצמה צחוק ומנסה להאמין לעצמה אז העדיפה לספר לנועה
הבית הזה דפק לה את המוח
והסנאי בחצראז רק אלמוג לא יודעת ???
הוא יודעוהסנאי בחצר
זה לא משנה. גם ככה היא תודח בקרוב כמו כל החדשים. אולי אורן יחזיק מעמד עד הגמר.אבל לא נראה ליאז רק אלמוג לא יודעת ???
טוב שהוא (יהודה)לא נסחף אחרי ההצעה שלו....יהודה אומר לג'וזי שהוא לא ישתמש ברגשות של מישהו לצרכים שלו.. נראה לי שג'וזי הציע לו שישתמש בקארין בשביל לגרום לאלמוג לקנא.. ואז אופיר בא וקטע את השיחה
לא שמעו את ג'וזי אומר את זה אבל זאת ההשערה שלי... לפי ההקשרטוב שהוא (יהודה)לא נסחף אחרי ההצעה שלו....
מגעיל מצידו של ג'וזי...
אמרתי לך זה מצחיק אותו אנשים טוענים שהוא מקנא במה בדיוק יש לקנא זה בדיחה בשבילו והוא יודע שזה חרטה בדיוק כמו תום גל דרורחחחחחחחחחחחח
גוזי משועשע מכול הסיפור
לגל יש הרבה יותר כוח ברשת וחברים בתעשייה שמשפיעים מלגוזיבחוץ קרב אינסטגרם על כל הקופה, האם גל או ג'וזי יזכו? מי כוכבי הביצה שיצליחו להביא לגל את הניצחון לעומת כוכבי הביצה שנלחמים על ג'וזי? למי יש יותר כוח? ואגב לזהבה אין סיכוי מולם, היא מקום 3-4 לדעתי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.