טליה פייבוריטית, יש לה גם יציאות לא טובות ואני מתבאסת על זה, בעיקר בשבילה.יו....מה קרה פה?כל כך רבים מכם פתאום נגד טליה?
טליה...אל תשימי לב למקטרגים....זוכרת מה היה כתוב על המסוק ששלחו לך האוהדים?
תמשיכי להיות את עצמך...ישרה,מתחשבת,איכפתית,טובת לב..אין בך רוע כמו שלרוב הדיירים..
את תגיעי לגמר ותנצחי...כי מגיע לך...
עכשיו אבל שאני מסתכלת שוב, היא די צודקת.טליה פייבוריטית, יש לה גם יציאות לא טובות ואני מתבאסת על זה, בעיקר בשבילה.
היא בסיטואציה (!) הזאת בעיני יוצאת מטומטמת למרות שהיא צודקת.עכשיו אבל שאני מסתכלת שוב, היא די צודקת.
בקושי הייתה פסטה לכולם וזה הדבר היחידי שיש לאכול... מילא היה בשר על השולחן אבל לא היה. גם קאזם אמר שהוא שומר מהפסטה שלו בשביל אופק, אפילו צעק לו "בוא תאכל" אבל הוא ברח לחדר.
להתערב באוכל בהקשר של אופק זה די בעייתי, אבל מצד שני, גם עליה פותחים עיניים כשהיא לא אוכלת שומדבר, תראי את בר שצורחת בחדר האח שדאגה לה לטונות וגזרים... ההתעסקות המגעילה באוכל זה אצל כולם בבית.
אני גם חושבת שהיא צודקת, זו פשוט טעות אסטרטגית מכל כך הרבה בחינות. היא פשוט עצבנית על אופק ולא רואה את זהעכשיו אבל שאני מסתכלת שוב, היא די צודקת.
בקושי הייתה פסטה לכולם וזה הדבר היחידי שיש לאכול... מילא היה בשר על השולחן אבל לא היה. גם קאזם אמר שהוא שומר מהפסטה שלו בשביל אופק, אפילו צעק לו "בוא תאכל" אבל הוא ברח לחדר.
להתערב באוכל בהקשר של אופק זה די בעייתי, אבל מצד שני, גם עליה פותחים עיניים כשהיא לא אוכלת שומדבר, תראי את בר שצורחת בחדר האח שדאגה לה לטונות וגזרים... ההתעסקות המגעילה באוכל זה אצל כולם בבית.
עכשיו אבל שאני מסתכלת שוב, היא די צודקת.
מה הקשר?יו....מה קרה פה?כל כך רבים מכם פתאום נגד טליה?
תמשיכי להיות את עצמך...ישרה,מתחשבת,איכפתית,טובת לב..אין בך רוע כמו שלרוב הדיירים..
חח הכל בסדר, מותר להעביר ביקורת גם על הפייבוריטיםיו....מה קרה פה?כל כך רבים מכם פתאום נגד טליה?
כשצריך לגנות את טליה אז מגנים אותה , גם אתמול כתבנו. את , אנחנו לא עיווריםיו....מה קרה פה?כל כך רבים מכם פתאום נגד טליה?
לא לא לא לאטליה חצתה גבול...
אם אכן אמרה לו לא לקחת מנה נוספת..
דניאל חילק את המנות,לא לא לא לא
היא אמרה שיש אנשים שלא אכלו כשהוא רצה מנה נוספת...
היא לא חצתה גבול,זה נכון,יש אנשים שלא אכלו,אופק לא היה צריך בכלל לחשוב לקחת עוד מנה כשנאמר לו שיש אנשים שעדיין לא אכלו.
כדי שפשוטי העם שלא אכלו לא ישארו רעבים למרות שהם סתם פשוטים ולא נעלים כמו אופק.דניאל חילק את המנות,
מדוע גברת לא ישנה בלילות הייתה צריכה להעיר לו כך? להלבין את פניו?
מדוע השאר העירו לו על זה *גם* ולא נשאלות שאלות לגביהם?דניאל חילק את המנות,
מדוע גברת לא ישנה בלילות הייתה צריכה להעיר לו כך? להלבין את פניו?
היא לא חצתה גבולטליה חצתה גבול...
אם אכן אמרה לו לא לקחת מנה נוספת..
היא לא חצתה גבול
היא לא היתה צריכה להתערב ( שאחרים יריבו איתו אם רצה לקחת מנה נוספת )
וגם כאן אופק היה צריך לשאול אם כולם אכלו כי הוא רוצה מנה נוספת
הוא צריך וגם אחרים שם ללמוד להתחשב באחרים.
אבל ללחוש לקאזם שאופק עלה במשקל זה לא במקום
והתגובה של אופק כרגיל ילדותית , רץ לבכות לבר , ואחר כך יבכה לאח
אני אגיד לך ממה אני הכי מתבאסתלא הבנתי על מה המהומה, אנשים אחרים עוד לא אכלו
מה הבעיה שאמרו לו את זה?
הפורום זה עם ישראלאני אגיד לך ממה אני הכי מתבאסת
שוב שרשורים שלמים על אופק וטליה
זה כל כך מאוס שבא לי להקיא מזה כבר
שאלו אותם והם אמרו שהם לא רוצים לאכול, בעיה שלהםלא הבנתי על מה המהומה, אנשים אחרים עוד לא אכלו
מה הבעיה שאמרו לו את זה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.