הפוך לגמריאין גוזי הזה ממש שחקן...
וכולם אוכלים את זה ונהנים
לדעת לקרוא אנשים זה חשוב בחיים..
הפוך לגמריאין גוזי הזה ממש שחקן...
וכולם אוכלים את זה ונהנים
אני מניחה שגם לינור וגל. אם רק ארבעת אלה יהיו מועמדים אז זה יהיה בין תום לימיתהבנתי נכון שכל אלו שאין להם חסינות מועמדים אוטומתית כולל זהבה ליאור רמי תום ימית?
אה חשבתי שקארין בחרה בלינור אז לא הבנתי נכון. תודה!אני מניחה שגם לינור וגל. אם רק ארבעת אלה יהיו מועמדים אז זה יהיה בין תום לימית
אה חשבתי שקארין בחרה בלינור אז לא הבנתי נכון. ת
אני מאוד מסכימה לגבי הקטע שג'וזי גם אומר דברים מאוד קשיםאני עדיין לא הצטרפתי למעריצי ג'וזי. אני כן מחבבת אותו (וזה קורה בעיקר כשהוא לא בסביבה של יהודה וימית).
אני בהחלט מזהה אצלו הרבה ממה שרמי טוען כלפיו.
אני גם לא שוכחת שהוא אמר לרמי דברים בלתי נסלחים (יותר מפעם אחת) וגם את הדברים שהוא אמר לקארין. גם לשולה הוא זרק הערה שלא היתה במקום. קל לסלוח לו כי הוא עם "קשיי שפה" וכי אחרי כל פעם כזו הוא עושה דרמה של מתייסר ואז מרחמים עליו וכו'.
התגובה של רמי היא לא מרמור אלא תסכול. הוא רואה בג'וזי דברים שהוא בטוח בהם (כמו שכל אחד אחר בטוח שמה שהוא רואה זו האמת המוחלטת).
והתסכול שלו זה שהוא חושב שיש בג'וזי זיוף ומניפולציה (מה שרבים פה חשבו לפני טקס ההכתרה למשיח) וזה עובד לו על אחרים שלא רואים את מה שהוא (רמי) רואה. וזו תחושה שאני לגמרי מבינה ומכירה.
רמי עדיין לא שטן על אף סלידתי ממנואני מאוד מסכימה לגבי הקטע שג'וזי גם אומר דברים מאוד קשים
כתבתי על זה אתמול...
הופכים את ג'וזי למלאך ואת רמי לשטן
וזה בולשיט
שניהם אומרים דברים קשים...
אבל קל לעשות לרמי דמוניזציה..
כי הרי ברור לכולם שג'וזי לא היה שמח עכשיו אילו רמי היה מקבל חסינות...
ועדיין - אני אוהבת את שניהם ממש.
עדיין.....רמי עדיין לא שטן על אף סלידתי ממנו
אצלך הוא עוד בלי הקלשון ורק עם קרניים?רמי עדיין לא שטן על אף סלידתי ממנו
יש קרניים קטנות מבצבצותאצלך הוא עוד בלי הקלשון ורק עם קרניים?
חיבבתי יותר את רמי לפני שהוא התחיל להיתפס על ג'וזי בעקבות הריכולים של דרור, ומאז שהוא התחיל ללכלך על ג'וזי מאחורי הגב ולקרוא לו בשמות כמו טיפש וכפכף וכל מיני כינויי גנאי ובפניו היה פתאום אומר לו בצביעות כמה שהוא חמוד ושהוא אוהב אותו, וגם זה שלא היתה בו חמלה למקום שבו ג'וזי נמצא בחיים, לחשוב שאולי לא היו לו כלים מילדות להתפתח כפי שמישהו שגדל בבית נורמלי יכול היה להתפתח, כל זה הורידו לי מרמי לגמרי. זה שהוא לא שטן במאה אחוז לא הופך אותו למישהו טוב. כל נקודות הזכות שהיה לו אצלי לצערי ירדו לטמיון. לטעמי הוא אלים ומרושע לא פחות מיהודה, רק שהוא מבוגר יותר ויודע טוב יותר להתאפק (וגם זה לא כל הזמן).אני מאוד מסכימה לגבי הקטע שג'וזי גם אומר דברים מאוד קשים
כתבתי על זה אתמול...
הופכים את ג'וזי למלאך ואת רמי לשטן
וזה בולשיט
שניהם אומרים דברים קשים...
אבל קל לעשות לרמי דמוניזציה..
כי הרי ברור לכולם שג'וזי לא היה שמח עכשיו אילו רמי היה מקבל חסינות...
ועדיין - אני אוהבת את שניהם ממש.
ועדיין הוא לא אמר לג'וזי שהוא מבין למה לא שילמו לו כי הוא גרוע במה שהוא עוסק בו.חיבבתי יותר את רמי לפני שהוא התחיל להיתפס על ג'וזי בעקבות הריכולים של דרור, ומאז שהוא התחיל ללכלך על ג'וזי מאחורי הגב ולקרוא לו בשמות כמו טיפש וכפכף וכל מיני כינויי גנאי ובפניו היה פתאום אומר לו בצביעות כמה שהוא חמוד ושהוא אוהב אותו, וגם זה שלא היתה בו חמלה למקום שבו ג'וזי נמצא בחיים, לחשוב שאולי לא היו לו כלים מילדות להתפתח כפי שמישהו שגדל בבית נורמלי יכול היה להתפתח, כל זה הורידו לי מרמי לגמרי. זה שהוא לא שטן במאה אחוז לא הופך אותו למישהו טוב. כל נקודות הזכות שהיה לו אצלי לצערי ירדו לטמיון. לטעמי הוא אלים ומרושע לא פחות מיהודה, רק שהוא מבוגר יותר ויודע טוב יותר להתאפק (וגם זה לא כל הזמן).
העונה אני איתך לגמרי!אני עדיין לא הצטרפתי למעריצי ג'וזי. אני כן מחבבת אותו (וזה קורה בעיקר כשהוא לא בסביבה של יהודה וימית).
אני בהחלט מזהה אצלו הרבה ממה שרמי טוען כלפיו.
אני גם לא שוכחת שהוא אמר לרמי דברים בלתי נסלחים (יותר מפעם אחת) וגם את הדברים שהוא אמר לקארין. גם לשולה הוא זרק הערה שלא היתה במקום. קל לסלוח לו כי הוא עם "קשיי שפה" וכי אחרי כל פעם כזו הוא עושה דרמה של מתייסר ואז מרחמים עליו וכו'.
התגובה של רמי היא לא מרמור אלא תסכול. הוא רואה בג'וזי דברים שהוא בטוח בהם (כמו שכל אחד אחר בטוח שמה שהוא רואה זו האמת המוחלטת).
והתסכול שלו זה שהוא חושב שיש בג'וזי זיוף ומניפולציה (מה שרבים פה חשבו לפני טקס ההכתרה למשיח) וזה עובד לו על אחרים שלא רואים את מה שהוא (רמי) רואה. וזו תחושה שאני לגמרי מבינה ומכירה.
בובלעךהעונה אני איתך לגמרי!
"גב אל גב"
גם אני לא הצטרפתי...הוא לא פיבוריט שלי.
הוא עוד לא הרוויח את הקליק שלי באפליקציה..
כן אני מחבבת אותו ברגעים שהוא עם הדיירים החיננים בעיני בבית (גל ותום)
מזהה המון ממה שרמי מזהה..
יחד עם זאת.. מרחמת עליו לפעמים..
חחח מרי תהיי בוגרת מה זה התקף קנאה ככה בצוהרי הפורוםבובלעך
אויש, תודה לך על התגובה הזו ❤חחח מרי תהיי בוגרת מה זה התקף קנאה ככה בצוהרי הפורום
ביי
את תצפי לטלפון זועם!אויש, תודה לך על התגובה הזו ❤
מזל שהיא לא שמה את הרגישון הזה שהיא חושבת שזה ירוק מקנאה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.