** שרשור צהריים 3 היום ה46 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

פלוידיאנית

Well-known member
הבנתי נכון שכל אלו שאין להם חסינות מועמדים אוטומתית כולל זהבה ליאור רמי תום ימית?

אני עדיין לא הצטרפתי למעריצי ג'וזי. אני כן מחבבת אותו (וזה קורה בעיקר כשהוא לא בסביבה של יהודה וימית).
אני בהחלט מזהה אצלו הרבה ממה שרמי טוען כלפיו.
אני גם לא שוכחת שהוא אמר לרמי דברים בלתי נסלחים (יותר מפעם אחת) וגם את הדברים שהוא אמר לקארין. גם לשולה הוא זרק הערה שלא היתה במקום. קל לסלוח לו כי הוא עם "קשיי שפה" וכי אחרי כל פעם כזו הוא עושה דרמה של מתייסר ואז מרחמים עליו וכו'.

התגובה של רמי היא לא מרמור אלא תסכול. הוא רואה בג'וזי דברים שהוא בטוח בהם (כמו שכל אחד אחר בטוח שמה שהוא רואה זו האמת המוחלטת).
והתסכול שלו זה שהוא חושב שיש בג'וזי זיוף ומניפולציה (מה שרבים פה חשבו לפני טקס ההכתרה למשיח) וזה עובד לו על אחרים שלא רואים את מה שהוא (רמי) רואה. וזו תחושה שאני לגמרי מבינה ומכירה.

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
אני עדיין לא הצטרפתי למעריצי ג'וזי. אני כן מחבבת אותו (וזה קורה בעיקר כשהוא לא בסביבה של יהודה וימית).
אני גם לא שוכחת שהוא אמר לרמי דברים בלתי נסלחים (יותר מפעם אחת) וגם את הדברים שהוא אמר לקארין. גם לשולה הוא זרק הערה שלא היתה במקום. קל לסלוח לו כי הוא עם "קשיי שפה" וכי אחרי כל פעם כזו הוא עושה דרמה של מתייסר ואז מרחמים עליו וכו'.

התגובה של רמי היא לא מרמור אלא תסכול. הוא רואה בג'וזי דברים שהוא בטוח בהם (כמו שכל אחד אחר בטוח שמה שהוא רואה זו האמת המוחלטת).
והתסכול שלו זה שהוא חושב שיש בג'וזי זיוף ומניפולציה (מה שרבים פה חשבו לפני טקס ההכתרה למשיח) וזה עובד לו על אחרים שלא רואים את מה שהוא (רמי) רואה. וזו תחושה שאני לגמרי מבינה ומכירה.
אני מאוד מסכימה לגבי הקטע שג'וזי גם אומר דברים מאוד קשים
כתבתי על זה אתמול...
הופכים את ג'וזי למלאך ואת רמי לשטן
וזה בולשיט
שניהם אומרים דברים קשים...
אבל קל לעשות לרמי דמוניזציה..

כי הרי ברור לכולם שג'וזי לא היה שמח עכשיו אילו רמי היה מקבל חסינות...

ועדיין - אני אוהבת את שניהם ממש.

valkyrie2021

Well-known member
כתבתי על זה אתמול...
וזה בולשיט

רמי עדיין לא שטן על אף סלידתי ממנו

ניצנץ63

Well-known member
כתבתי על זה אתמול...
וזה בולשיט

חיבבתי יותר את רמי לפני שהוא התחיל להיתפס על ג'וזי בעקבות הריכולים של דרור, ומאז שהוא התחיל ללכלך על ג'וזי מאחורי הגב ולקרוא לו בשמות כמו טיפש וכפכף וכל מיני כינויי גנאי ובפניו היה פתאום אומר לו בצביעות כמה שהוא חמוד ושהוא אוהב אותו, וגם זה שלא היתה בו חמלה למקום שבו ג'וזי נמצא בחיים, לחשוב שאולי לא היו לו כלים מילדות להתפתח כפי שמישהו שגדל בבית נורמלי יכול היה להתפתח, כל זה הורידו לי מרמי לגמרי. זה שהוא לא שטן במאה אחוז לא הופך אותו למישהו טוב. כל נקודות הזכות שהיה לו אצלי לצערי ירדו לטמיון. לטעמי הוא אלים ומרושע לא פחות מיהודה, רק שהוא מבוגר יותר ויודע טוב יותר להתאפק (וגם זה לא כל הזמן).

חיבבתי יותר את רמי לפני שהוא התחיל להיתפס על ג'וזי בעקבות הריכולים של דרור, ומאז שהוא התחיל ללכלך על ג'וזי מאחורי הגב ולקרוא לו בשמות כמו טיפש וכפכף וכל מיני כינויי גנאי ובפניו היה פתאום אומר לו בצביעות כמה שהוא חמוד ושהוא אוהב אותו, וגם זה שלא היתה בו חמלה למקום שבו ג'וזי נמצא בחיים, לחשוב שאולי לא היו לו כלים מילדות להתפתח כפי שמישהו שגדל בבית נורמלי יכול היה להתפתח, כל זה הורידו לי מרמי לגמרי. זה שהוא לא שטן במאה אחוז לא הופך אותו למישהו טוב. כל נקודות הזכות שהיה לו אצלי לצערי ירדו לטמיון. לטעמי הוא אלים ומרושע לא פחות מיהודה, רק שהוא מבוגר יותר ויודע טוב יותר להתאפק (וגם זה לא כל הזמן).
ועדיין הוא לא אמר לג'וזי שהוא מבין למה לא שילמו לו כי הוא גרוע במה שהוא עוסק בו.

ג'וזי לא מלאך תמים. רמי לא שטן מהגיהנום.
יש נטייה לשכוח שגם רמי עבר ילדות לא קלה אז אם זה קלף שמקל על הביקורת או מסיר אחריות על מילים שמותר להגיד - אולי באמת כדאי שישלוף אותו...

אלזה4

Well-known member

העונה אני איתך לגמרי!
"גב אל גב" 😜
גם אני לא הצטרפתי...הוא לא פיבוריט שלי.
הוא עוד לא הרוויח את הקליק שלי באפליקציה..
כן אני מחבבת אותו ברגעים שהוא עם הדיירים החיננים בעיני בבית (גל ותום)
מזהה המון ממה שרמי מזהה..
יחד עם זאת.. מרחמת עליו לפעמים..

העונה אני איתך לגמרי!
"גב אל גב" 😜
גם אני לא הצטרפתי...הוא לא פיבוריט שלי.
הוא עוד לא הרוויח את הקליק שלי באפליקציה..
כן אני מחבבת אותו ברגעים שהוא עם הדיירים החיננים בעיני בבית (גל ותום)
מזהה המון ממה שרמי מזהה..
יחד עם זאת.. מרחמת עליו לפעמים..
בובלעך 😉

בסדר555

Well-known member
מה שקארין אומרת עכשיו זאת בדיוק הסיבה שאסור לה להיות בקבוצות היא תמיד תהיה החוליה החלשה בקבוצות האלה
כשהיא בסדר עם כולם ויוצאת מהשטיפות מוח יש לה יותר סיכוי למצוא מישהו שבאמת יאהב אותה ויתחבר אליה בלי אינטרסים
לינור רמי דיוויד מור מכרו לה כל העונה שהיא ראשונה אצלהם ברגע האמת היא תמיד מבינה שלא

מזכיר לי את משימת חנוכה שיהודה מכולם בחר בה ולא דיוויד ובסוף בעצמה אמרה שליהודה היא יותר חשובה

צריכה לשחרר ממלחמות של אחרים ולדאוג לעצמה

מצב
הנושא נעול.
למעלה