אורחתלרגע23
Well-known member
קארין ככה זה שמזגזגים ומחליפים חברים לפי מצב הרוח.. אף פעם לא תהיי מקום ראשון אצל מישהו..
אז איך זה שיהודה כל הזמן מזגזג והוא תמיד מספר אחד של דרור ימית וגוזי?קארין ככה זה שמזגזגים ומחליפים חברים לפי מצב הרוח.. אף פעם לא תהיי מקום ראשון אצל מישהו..
לא החליף את החברים הקרובים שלו מתחילת המשחקאז איך זה שיהודה כל הזמן מזגזג והוא תמיד מספר אחד של דרור ימית וגוזי?
אז זהולא החליף את החברים הקרובים שלו מתחילת המשחק
ימית מאוהבת, דרור יש מצב שגם, ג'וזי אין לי תירוץ טוב בשבילו, הלוואי שהיה מתנתק מהיצור הזהאז איך זה שיהודה כל הזמן מזגזג והוא תמיד מספר אחד של דרור ימית וגוזי?
לדעתי אצל גוזי גל ראשונה פשוט יהודה והוא עומדים להדחה כול שבוע ורצה כנראה שמישהו מצד השני ילךאז איך זה שיהודה כל הזמן מזגזג והוא תמיד מספר אחד של דרור ימית וגוזי?
אני בספקלדעתי אצל גוזי גל ראשונה פשוט יהודה והוא עומדים להדחה כול שבוע ורצה כנראה שמישהו מצד השני ילך
כאשר גל אמרה שאם ייפול עליה בניין ג'וזי, תום וקארין, דרור ,יתפסו אותה, ג'וזי אמר : "את לא יודעת עד כמה"לדעתי אצל גוזי גל ראשונה פשוט יהודה והוא עומדים להדחה כול שבוע ורצה כנראה שמישהו מצד השני ילך
אילון לא יאהב את זה...הפרקליט אמר שהם לכל אורך הדרך הלכו על קו אחידאז איך זה שיהודה כל הזמן מזגזג והוא תמיד מספר אחד של דרור ימית וגוזי?
אילון היה צל בלי דעהאילון לא יאהב את זה...הפרקליט אמר שהם לכל אורך הדרך הלכו על קו אחיד
יאללה שג'וזי כבר ידבר איתה אני מתה מזה!מסכנה היא נשארת לבד בסוף
חס וחלילה..שלא יעזיאללה שג'וזי כבר ידבר איתה אני מתה מזה!
הייתי צינייאללה שג'וזי כבר ידבר איתה אני מתה מזה!
כי הייתה להם פעם שיחה על זהמה קארין רוצה? שמישהו יסביר לי?
יש משהו מאוד מוזר בזה שהיא מצפה מלינור שתהיה שם בשבילה 24/7 ותבין כל סיטואציה (סתמו) ואיך קארין מרגישה בתוך זה.
קארין רואה רק את עצמה? לינור לא אינדיבידואל בבית הזה? בסדר אתן חברות אבל מה את מצפה שהיא תהיה מרוכזת רק בך וברצונות שלך? מה האנוכיות?
נראה לי מה שחסר לקארין זה מישהו שיהיה צמוד אליה 24/7 כמו שדיויד היה ובלי זה היא אבודה בבית.
לפי מה שהבנתי זה שלינור בחרה ברמי, וזה דיי צפוי לאור החברות בינהם, גם אני לא מבינה מה הטרוניהכי הייתה להם פעם שיחה על זה
בהתחלה כשהיא לינור ניסתה לגייס אותה לצד שלה נגד רונית
ולינור אמרה לה את מספר אחת אצלי
זה גם נראה לי פחות להתלונן זה בעיקר לשתף אותה שהיא מרגישה לבד
זה מה שהיא עושה לגל, נדבקת אליה כל היום ללא הפסקהמה קארין רוצה? שמישהו יסביר לי?
יש משהו מאוד מוזר בזה שהיא מצפה מלינור שתהיה שם בשבילה 24/7 ותבין כל סיטואציה (סתמו) ואיך קארין מרגישה בתוך זה.
קארין רואה רק את עצמה? לינור לא אינדיבידואל בבית הזה? בסדר אתן חברות אבל מה את מצפה שהיא תהיה מרוכזת רק בך וברצונות שלך? מה האנוכיות?
נראה לי מה שחסר לקארין זה מישהו שיהיה צמוד אליה 24/7 כמו שדיויד היה ובלי זה היא אבודה בבית.
זה רק מבהיר שהיא מיותרת והגיע זמנה ללכת. גם לי לא ברור על סמך מה יש לה כל כך הרבה דרישות ושאיפות מהסביבה... בנוסף לזה שהיא בטוחה שכל הגברים בבית היו אמורים לקרקר סביבה כל העונה. אין לה חוסן נפשי להתמודד עם עצמה לבד, היא לא עושה כלום כדי לפתח את האישיות שלה בלי לבנות את עצמה על בסיס של אחרים. לא מבינה מה היא עוד עושה בבית. מקווה שתעוף בזמן הקרוב.מה קארין רוצה? שמישהו יסביר לי?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.