שרשור צהרים בסימן שלום

זו פעם ראשונה שכל הבנות יחד

והסיבה היא שהבנים כולם בשיחה. בכל יום רגיל, כל אחת בפינה שלה עם בן הזוג שלה.

שאפולי

New member
מילה או שתיים על אובייקטיביות.

טוב אנחנו בני אדם אנחנו לא מסוגלים לאובייקטיביות, לא באמת. לרוב גם איך בה כיף. לטעמי יושבי הוילה הם זן נחות. הם אנשים לא יצרנים, משועממים, עסוקים אך ורק בעצמם וכו'. ברירת המחדל שלי בתכנית היא אורטל. אני לא מסמסת ולא אסמס. מי שאני הכי לא אוהבת בוילה היא קרן. אחרי שכל זה נאמר, בגלל שאני טיפוס רציונלי קל לי לקבל הרבה דעות, לשמוע- לקבל או שלא.. אבל מה שקשה לי איתו מאוד הוא הנטיה להצדקה סבייקטיבית. נניח לשמוע פתאום בפורום שאיתן הוא "מושלם" מדהים אותי. אם אני אריץ חיפוש- איתן הוא בטח הדמות המושמצת ביותר כאן אחרי קרן. (צנון, כשלון וכו') לשמוע שאורן הוא "אפס" אותו דבר- הוא הביע דעה נגד דניאל= רצח אופי. (והוא היה הדמות הכי אהובה אחרי דניאל בטח) וכך זה ממשיך. כולם שם (כולם@!) עשו דברים נוראיים. אי אפשר להצדיק מעשים של חלקם ב"זה משחק" ובאותה נשימה לרצוח אחרים כי "הם רק משחקים את המשחק" זה מטופש- אם שופטים אז שופטים את כולם לפי אותם הסטנדרטים! נו, הייתי חייבת להוציא! זכותי! אתם לא קובעים עליי

meytula

New member
להשתמש במילה מושלם זה באמת מוגזם

אפילו על דניאל אני לא אומרת ולא אגיד מושלם כי אין אדם מושלם ובתוכיות כאלה בטח שלא. לגבי אורן,הוא לא אפס אבל הוא איכזב ולא כועסים עליו בגלל דניאל יותר בגלל ההלשנה שלו לגב. לגבי השאר אני מסכימה

meytula

New member
הוא כן

הוא רמז לגב שחבריו לילכלו על גב כשהלך והציג את עצמו כמלאך שהוא לא התערב בזה. יוני איתן ובן הם חברים שלו ,לא של גב

הוא אמר שהיו דיבורים, וגב ידע מזה גם כי אתי

צעקה שהוא רק חודש בוילה ולא מגיע לו. אורן יצא מלך
הוא הכי אמיתי שם בן הבנים, הכי לא מתערבב, הכי אותנטי!

24שעות1

New member
איתן הבוקר סיפר ליוני שגב רצה להדיח את אתי

יוני מיד התעוות ואמר - אמרתי לך שאני אדבר איתו הצלמה מיד זזה

sivan513

New member
מה כבר הוא אמר לגב?

ומה גב כבר יכול לעשות במידע הזה? איך זה בדיוק הופך אותו לקנאי ובוגדני? (ראיתי שכתבתי את זה בשרשור קודם..)

KEEK

Member
איך היא אוהבת את הרציונל..........

לגבי איתן, הוא "מושלם" רק מאז שגב נכנס
אני זוכר שבשבועות הראשונים הוא היה בשר תותחים כאן בפורום. אף אחד לא סבל אותו, ורובנו היו בדעה שהפורמט נהרס בגללו אז כן זה משעשע איך פתאום הפך למאמי כזה. איתן רחוק מלהיות מושלם.. אני מודה שאני עדיין לא ממש מחבב אותו אבל לאחרונה אני נהנה לראות אותו בעיקר ביחס שלו לדניאל..

meytula

New member
כי סוף סוף הוא מתנהג כמו גבר וכמו בן זוג

כמו שציינתי התחלתי לחבב את איתן לאור כניסתו גל פשטי

JasPoint

New member
נכון, אבל מצד שני הוא מאוד צבוע

הוא אמר לאורן דברים הרבה יותר קשים על אורטל. מי שיכול להעביר ביקורת ראוי גם שיוכל לספוג ביקורת. כולנו עוסקים בשאלה אם הזוגיות שנוצרו שם יחזיקו מעמד מחוץ לבית. אולי צריך לשאול אם החברויות של הבנים יחזיקו מעמד...

meytula

New member
מה הקשרררררררר?

תפסיקו לדחוף את אורטל לכל דיון על איתן אורן חבר של איתן והוא בחר לטפח את שכמו של גב על חשבון איתן.נקודה אני בכלל לא מדברת על הדיבור התוקפני כלפי דניאל כי זה לא האישו.ולא על אורטל וכו

JasPoint

New member
גם את כמו איתן לא מסוגלת להתמודד עם ביקורת?

אורן נכשל בגדול בזה שפתח דברים בפני גב, אין ספק. איתן צבוע כי הוא מרשה לעצמו להעיר בלי סוף על הזוגיות של אורן, אבל לא מסוגל לשמוע הערה של אורן על הזוגיות שלו. זה יפה שהוא מגן על דניאל, אבל הוא גם צבוע. הבנת את הקשר?

meytula

New member
../images/Emo6.gifבטעות הגבתי לך

יש ביקורת בונה ויש ביקורת פוגעת אורן העביר ביקורת פוגעת לעומת איתן שמעלה נקודות שבאמת יהיה לאורן קשה איתן עם אורטל וזאת הסיבה שמתחילת התוכנית עד היום הקשר של אורן ואורטל לא נפתח .כי ההתאמה בנהים שואפת לאפס אחוזים גם בלי קשר לאיתן

אבל הם עובדים על הקשיים בינהם וזה מה שיפה!

אורן העביר דברים שגם יוני חשב ולא אמר, ואיתן כל הזמן מפקפק באורטל, הרי אם דניאל לא היתה שואבת אותו עם זרועות התמנול שלה, עם קורי העכביש כמו אלמנה שחורה, הוא היה הולך על אורל ביג טיים! שכחת?!

למעלה