שרשור צהרים
גמר!!!!!!!!!!!!!!

היודעת1

New member
איך מאהבה גדולה לגב לא מסוגלת

לראות אותו? שגב היה בהשרדות אהבתי אותו מאוד מאוד. שמחתי שנכנס לתוכנית אבל- מאז עברו הרבה מים בנהר. הוא גורם לי בחילה. כל פעם שהוא קרן "משחקים באהבה" מעבירה ערוץ. זוג דביק ולא אמין. קרנו של איתן עלתה לאין שיעור וגם אורטל נראית לי כברירת מחדל רק לא גב.

poseidon111

Active member
בדיוק.עם עריכה מפרגנת שם, הוא היה אהוד.

פה כשאין אפשרות עריכה,מתגלה האדם נטו.

anonimit75

New member
פסידון,

1. רציתי להגיד לך שהגעתי למסקנה שבאמת לא התאהב בקרן בכלל. הוא באמת משחק. אני בטוחה שהוא מחבב אותה אבל כנראה שלא יותר מזה. 2. למרות זאת, אני נשביתי בקסמו של גב. משחק לא משחק,ראיתי בו צדדים יותר יפים מלא יפים ואני עדיין בעדו (למרות שאני מאוכזבת מזה שהכל הצגה...אבל כל האחרים כלכ יבשים ומשעממים שגב נשאר הבחירה היחידה שלי)

puma141

New member
אנונימית גישה מעניינת יש לך.אבל יפה ש

שראית את היופי הפנימי של גב:) האמת שכמוך, אני חושבת שכל הבולשיט של הזוגיות שם- לא רלוונטי בכלל. הזוגות שם מקרינים לנו תחרות זוגיות כאילו זו משמעות התכנית והזכיה. אז לא, ממש לא מעניין אותי מה יקרה עם הזוגיות שם. אני בחרתי באורטל-בגלל הסיבות שכבר ציינתי, ובחרתי בקרן-גם בגלל הסיבות שכבר ציינתי, ולא מעניין אותי מה הקטע של הזוגיות. גב-מצחיק, סקסי,מסתורי,חכם-אני מתה עליו:)

רותם 1121

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif זה בדיוק מה שאני מרגישה

בחילה ותחושת גועל שאני רואה את זוג המאוסים האלה. הזוג הכי מאוס בתולדות הריאליטי בישראל . שברו מזמן את השיא של סער ואיילה, ליהי ועתי.

על האי לא היו כלים לשטוף...

תכלס, מה שרואים משם לא רואים מכאן. כמה שהצטערתי בשבילו כשלא זכה בהשרדות ככה אני לא רוצה שיקבל את הפרס עכשיו. הוא טיפוס דוחה.

מה הפאקינג קשר?

הסיפור שלו היה ונשאר אותו דבר. זה הבן אדם-לטוב ולרע גם אסור לשכוח שבהשרדות לא ראו אותו 24/7 אלא תוכנית ערוכה..זה הבדל עצום יש לו יםםםם של מגרעות, שאני מניחה שלפחות 80% מהן מגיעות מהעבר וממה שהדברים עשו בו משקעים. אבל על פני האלטרנטיבה (איתן ) לוקחת את גב בשתי ידיים

puma141

New member
גב השתקם.למה לזכור לו את העבר בכלל, ולא

להסתכל על מי הוא היום? עניינית. אני רואה בו אדם מדהים. חכם, מצחיק,נעים ולא תחמן. בלי קשר לעבר שלו-הוא עולה על איתן אורבך בעשרות מונים בעיני.

אה כן?? אז למה לזכור לדניאל שהיא הייתה שמנה?

ולרדת עליה בגלל זה כאילו אנחנו בגנון? אני מתה לדעת מה תעני לי.

puma141

New member
חחח סוזי כבר עניתי. למה לא עקבת?ויקירתי

משהו בכל איך שאת כותבת אלי-חשוד קצת:) תבדקי את זה לא כתבתי מה שאת כותבת-כתבתי איך.

נו אז תראי לי איפה,

מסתבר שאני לא יכולה או עוקבת אחרי כל ההודעות פה. מה כבר יכול להיות חשוד באיך שאני כותבת אליך? אני מאוד ברורה ואין דברים נסתרים.

puma141

New member
מה אני אתחיל לחטט בהודעות של עצמי? זה משעמם א

את צריכה לחפש:) אני אתן לך רמז-זה נמצא בשרשור 6 בוקר של אתמול חחחחחחחחח סתם זה פה, היום.אני אפילו לא זוכרת את השאלה כבר

דידי, למה אסור לחטט בעבר של גב

אבל בעבר של דניאל את מחטטת כל היום ויורדת עליה כי היא שמנה או הייתה שמנה? שאלה פשוטה.

puma141

New member
סוזי!:) אז ככה:לא!ההווה של דניאל-עבודתה בה

בהימרוים. היא מנהלת שיווק, ובחרה לדבר על זה בת.ז שלה. אז בפעם ה1000-כן, אני רואה בזה חלק ממנה,והעובדה שהיא מאוד גאה בזה,כי בת.ז אומרים את מה שהכי אמיתי אצלך, והכי בוער. היא בחרה בעיסוק שלה.מנהלת שיווק הימורים. אני רואה בזה-בפעם ה-1000 משהו רע מאוד. ופירטתי בעבר. אז...תנסי לזכור. וחלק ממנה וממה שהיא היום. לגבי ה-משקל עודף שהורידה, לא דיברתי על זה מזמן. הבנתי שלא כדאי. ולא נכון וגם לא ממש בסדר.ואפילו דיברתי עם עצמי חחח והחלטתי שאפילו כשתובים על קרן או אורטל דברים רעים-אני לא יורדת לשומן של דניאל. והיו פה המון!! שדיברו על הצילום הסקסי של אורטל בים,שעשו ממנה ממש...ז****. וזה קומם אותי. אני ראיתי בצילום-דבר מעולה כספית, היא לא עשתה כלום-סבבה .ולא הייתי צריכה להגיב עם השומן של דניאל. לגבי גב- זה העבר שלו. הוא לא גאה בו.הוא אדם שעלה מאשפתות-למעלה אנחנו כחברה צריכים לעזור לו בזה, ולא לדחוף אותו למקומות האפלים שלו. זהו.מקווה שהבנת את ההבדל בין עבר הווה. וסוזי, באמת עניתי לך-תעריכי את זה, ואל תנסי להתווכח איתי סתם בשביל הויכוח.

אני אפילו לא אתייחס לזה

כי את משקרת במצח נחושה אבל פשוט אין לי כח אלייך. היי שלום.

למעלה