שרשור צהרים
גמר!!!!!!!!!!!!!!

anonimit75

New member
חחח האמת, אצ לא צריכה להתבאס מזה

זה באמת הסיפור שלו וזה סיפור עצוב, עם זאת, אין ספק שהוא משתמש בו ומנצל זאת כדי לסחוט אמפתיה ותמיכה מהציבור... אין ספק שהוא למד איך לנצל את העבר שלו לטובת רווחיו בהווה. כולנו נפלנו לבור הזה , אבל זה לא כזה נורא...אנחנו אנשים רחמנים ורגישים :)

poseidon111

Active member
אני שמח שקיבלת את דעתי בקשר

למישחק שלו ועד כמה הוא אדם שקרי.שנית אני לא מבין למה לתת פרס למישהו שמנסה לעבוד עלי ולא מצליח. אם כבר,אז גינוי מגיע לו.שלישית,לא כולנו נפלנו לבור הזה.אם מישהו זוכר,אני כתבתי על כך יום אחד אחרי שנכנס.כתבתי שהוא בא למיליון,ויעשה הכל לשם כך,כולל אהבה מפוברקת. יש כמה דרכים לסחוט אמפטיה.יש את הדרך של אורטל ויש את הדרך שלו.את בוודאי יודעת מה עדיפה בעיני.

anonimit75

New member
זהו שלא...זה בכל זאת משחק טלוויזה

שיש עליו פרס גבוה מאוד וזה לא העולם האמיתי, אז אני כן עושה הפרדה. אני מעדיפה לתמוך בבחור המצחיק, המרגש, הצ'ארמר, החכם, זה שעבר הרבה בחיים, המחוספס ,הצבעוני, "השרוט" והסקסי מאשר לבחור בדמויות משעממות ואפורות, שלא הביאו לי שום נחת .... אני מתייחסת לזה בתור משחק...

שאפולי

New member
שרשור צהרים../images/Emo124.gifגמר!!!!!!!!!!!!!!

רציתי לומר תודה רבה לכל הביקורות שקיבלתי כאן גם הטובות וגם הפחות , לומדים מכולן (כל עוד הן מנוסחות באנושיות אחרת אני בכלל לא קוראת
)

meytula

New member
רפי רשף שאל את איתן למה הוא לא מטפל בדניאל

כי היא חולה.אז דניאל התרגשה שלמישהו אכפת ממנה שהיא חולה
הכל בהומור כמובן

meytula

New member
נראה חלקם משודרים עכשיו

וחלקם ישודרו אחרי הגמר.פשוט איתן חזר מהראיון וסיפר לכולם בחצר הבנים רק בזכות זה אני יודעת

meytula

New member
אה נכון../images/Emo3.gif

אז ב5 בטח ישדרו את הראיון עם איתן בכלל נראה לי שבערוף 10 יחפרו על זה היום..

קשקשה9

New member
טולה זה לא הזמן לטעויות../images/Emo46.gif

אני מזכירה לך אנחנו היום האחרון אנא ממך תבדקי את לוח הזמנים ותעדכני אותי אני מתה לדעתתתתת

meytula

New member
../images/Emo6.gif

מה אני נראית לך לוח שידורים של ערוץ 10
גם אם אהייה מובטלת לא אעבוד בערוץ הכושל הזה

צרצרה1

New member
רפי רשף על איתן וגב: "צמד הרווקים הנחשק".....

ועל כך אגיב רק ב: פכככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככ

צרצרה1

New member
שידור מכוון רק עם הרווקים, למרות שבנות לבד גם

מתמודדות - הוא מגמתי ויוצא שוב לרעת הבנות שמתמודדות לבד (אורטל וליהי). מתחילת התכנית הרי הובהר שבנות שאינן עם הרווק -מתמודדות בזכות עצמן. אז למה ההפלייה הזו של ערוץ 10?

puma141

New member
וואו צרצרה יפה לך! לא חשבתי על זה, ואת יותר

מצודקת!! הפליה-ב100%! מה קורה בדיוק שם עם חוסר ההגינות המשווע הזה?

למעלה