שרשור צהרים
גמר!!!!!!!!!!!!!!

24שעות1

New member
הראיון עם רפי רשף גב מחכה בקוצר רוח לקשר

מאמין בלב שלו איתן זה רק התחלת הקשר יבדוק בחוץ (כבר חודשיים וחצי יחד) לפי הראיון גב מאוהב איתן יבדוק

צרצרה1

New member
ראיון קצר ומשמים, כיאה לשני אנשים שרק סובלים

בוילה, כך לפחות ניראה. איתן אמר שהוא מתגעגע לשכב לבד על הספה שלו, וגב אמר שהוא מת כבר לפגוש את הכלבה שלו... כלומר: אף אחד מהם לא קישר את ה"בחוץ" עם אהובתם החדשה........

שלום172

New member
../images/Emo140.gif לצרצרה לפני שגב אמר שהוא מתגעגע לכלבה

בתשובה לזוגיות הוא אמר שהוא מת לצאת איתה (עם קרן)לחיים האמיתיים לא מצטט אך ללא ספק מביא את רוח הדברים בניגוד לאיתן שלא הספיקה לו השכיבה במיטה רק מתגעגע ללשכב על הספה שלו בבית לבד!
ולגבי זוגיות נשמע כל כך שקול ומדוד ממש תמוה שצריך לעבוד על הקשר ולראות או משהו בדומה היה שם משהו שהדהד כבד והזוי

anonimit75

New member
הי שלום

מצד אחד, אני שמחה שזה מה שגב אמר ואני כולי תיקווה שהוא מתכוון לדברים שלו. מצד שני, כמה שאני שהתאהבתי בגב כאדם , אני חושדת שהוא יותר מדי משחק שם בוילה והוא איבד אפילו את האמינות שלי... אני כבר לא מאמינה לו , לצערי הרב, וחוסר התשוקה שהוא הפגין בוילה רק מחזק את החשד שלי (אפילו צרפתית אחת לא ראיתי אותו נותן לקרן...תודה שזה מאוד מוזר...) חוץ מזה, אני בעדו גם אם הוא משחק וגם אם לא, אבל הוא לא ברור לי , ואני קצת מאוכזבת ממנו... לא משנה, נקווה שהם יקחו היום ... נקווה לטוב

מי שמאמין שגב מאוהב או שהוא וקרן מתאימים

פשוט תמים /נאיבי/עיוור/מטומטם/פתטי.... או כל התשובות נכונות... לגבי איתן ודניאל- אני רואה פוטנציאל גדול, ולאיתן בהחלט יש רגשות לדניאל (על דניאל אין צורך להרחיב- הילדה מאוהבת כבר שלושה חודשים) וזה שהוא ריאלי ואומר שצריך לבדוק את הקשר בחוץ כי שם המבחן האמיתי- הוא בהחלט צודק וזה לא מוריד מהרגשות שיש לו כלפי דניאל....מאחלת להם המון הצלחה בזוגיות!

שלום172

New member
../images/Emo140.gif לסיטואציה הזויה אז מי שרואה אחרת ממך

תמים/(אני לא)/עיוור/(לשימחתי לא/ מטומטם/ (קצת)פתטי(הרבה) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כלום שכתבת לא משנה את דעתי אני בעד קרן למרות שלא מסמס ולו פעם אחת ומה שיהייה יהייה בסופו של יום, היום ! אחת מהן תנצח והאמת כולן! ליהי, אורטל,דניאל וקרן ראויות לנצח כך שהחיים ממשיכים וימשיכו מקווה למען כולנו רק בטוב ניפרד מכולכן בתודה! מאחל לכל אחד ואחת מכן שתמשיכו בחייכם בכיף, באהבה, שתהייה לכם שנה טובה ונהדרת!

הרוב "השפוי" כולל חלק מאלה שאוהבים את קרן

לא מאמינים שגב באמת מאוהב... אולי בעצמו... וכמובן, לא צריך לקחת את התוכנית הזאת יותר מידי קשה...שתהיה הצלחה לכולן/ם אחרי התוכנית...לא שונאת שם אף אחד/ת...גם אני לא מסמסת אבל הצבעתי לאורטל דרך וואלה ואני מקווה שהיא או דניאל ואיתן יזכו... ושנה טובה גם לך

puma141

New member
24 נשיקות! מה קורה מותק? חחח ככה הם אמרו? מה

עוד יש לאיתן לבדוק? לא הבנתי בכלל! אם אדם אוהב-הוא יודע שהוא אוהב! אם לא-אז מה שהוא מתכוון, אולי שהם יצאו, יעבור שבוע, והוא יצא כמו אחד שאמר שיש לבדוק, וארחי השבוע הוא יגיד:"דניאל ואני לא ממש מסתדרים" אני מתערבת!!!! זה גיבוי למה שהוא עומד להגיד-מהר מאוד! וגב-מקסים:) פשוט ומקסים!

meytula

New member
נאיבית יותר נכון../images/Emo45.gif

אין עליה,מקווה ומרגישה שהיא תיקח היום את הגמר עם איתן! צלילוש צריך להחזיק חזק אצבעות ,גם ברגליים

תגידו בנות. היה בין איתן לאורטל מעבר לנשיקה??

שמעתי שמועות אחרות היום. ממקור ליד מצלמה. מוזר
אף אחד לא מדבר על זה...ואולי זה מסביר את האנטגוניזם של איתן אליה והאמירה לדניאל 'יש דברים שאת לא יודעת אספר לך כשנהיה בחוץ'. (ולכל עורכי הדין... לכאורה... לכאור היה)

webguy

New member
הוא חושב שהיא שקרנית ..ואין לו אמון בה

היא סיפרה לו על הקטע שאתי סיפרה לה שביקשו ממנה לראות את ההודעות של אחת המתחרות .. הוא פשוט לא מאמין לה .. כמו כן החבר רמז לו משהו שלילי על אורטל לטעמו ..כנראה התכוון לקטע של אגו ..!! וכל הקליפים ..

webguy

New member
קשה להאמין ..בטח הוא לא סבל בכל מקרה

אז למה להיות טעון ונרגז כלפיה? היא כפתה עליו משהו ? יכול להיות שהיא פגעה בו במשהו לדעתו ..

meytula

New member
ש מצב כזה

לא נראה לי ששכבו אבל יכול להיות שזה היה מגע פיזי בקטנה כי הם נכנסו למקלחת של הבנים ושם אין מצלמות ,לא סתם הם נכנסו לשם...

meytula

New member
הכל יכול לקרות..

אנחנו לא יודעים מה באמת קרה מאחורי דלת המקלחת וכשהם נכנסו הם היו שם לפחות חצי שעה אבל בעריכה של המשדר המרכזי זה נראה שהיו שם 5 דקות. אני חושבת שאם היו שוכבים איתן היה מספר את זה לדניאל,לא?? לא מאמינה שהם שכבו

lori3

New member
עוד מעט ברפי רשף רעיון עם גב ואיתן.ואולי עוד

פרטים

למעלה