** שרשור צוהריים - היום ה-13 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

Simba223

Well-known member
שאלה לי אליכם, מה בעיניכם העונה האחרונה שבאמת הייתה מעניינת ושווה צפייה מהשנים האחרונות. אולי לא פופולרי אבל העונה של יהודה רמי ג'וזי ושות' בעיניי לא הערכנו אותה בזמן אמת והיא הייתה האחרונה שבאמת טובה

GALxp

Well-known member
שאלה לי אליכם, מה בעיניכם העונה האחרונה שבאמת הייתה מעניינת ושווה צפייה מהשנים האחרונות. אולי לא פופולרי אבל העונה של יהודה רמי ג'וזי ושות' בעיניי לא הערכנו אותה בזמן אמת והיא הייתה האחרונה שבאמת טובה
היה תענוג בלילות עם משמר הלילה.

wellcome2

Well-known member
העונה שהכי לא התחברתי

misscarter

Well-known member
העונה של תקווה והעונה של טליה.

ליהוק מטורף

Well-known member

יונתנסקי

Well-known member
העונה של תקווה והעונה של טליה.
בעונה של תקווה הכי אהבתי את ניר.
חכם, ישיר אך לא בוטה, נאמן לדרכו, עיקש (לטובה),
ומנסה לשפוט כל אחד לכף זכות.
כשהודח - איבדתי ענין בתוכנית.

יש שיגידו שחיבבתי אותו כי היה שמאלן.
אולי, אך שירת כרס"ן בצבא, ותרם יותר מה"פריויטים" הימנים.

ניצנץ63

Well-known member
בעונה של תקווה הכי אהבתי את ניר.
חכם, ישיר אך לא בוטה, נאמן לדרכו, עיקש (לטובה),
ומנסה לשפוט כל אחד לכף זכות.
כשהודח - איבדתי ענין בתוכנית.

יש שיגידו שחיבבתי אותו כי היה שמאלן.
אולי, אך שירת כרס"ן בצבא, ותרם יותר מה"פריויטים" הימנים.
לגמרי! ניר היה אחד הדיירים האחרונים שבגללם צפיתי בשקיקה בתוכנית וגם אני איבדתי עניין כשהודח, והזכייה של תקווה היתה ברירת המחדל הסבירה ביותר שנותרה בעיני באותה עונה. לטעמי, אף אחת מהעונות של רועי עוז לא היתה מוצלחת כמו העונות של יורם זק, עם דיירים לפנתאון כמו סער סקלי (עונה שהיתה מדהימה בעיני למרות שלא אהבתי את קותי וגם לא את ברי סימון וזיוה ז"ל), אך גם בעונות של רועי עוז היו הברקות של דיירים שחיבבתי מאד כמו ג'וזי, אסף גורן, אופק לוי ועוד. מאידך, שנאתי את העונות האחרונות בגלל הדחיפה המאסיבית שרועי עוז נתן לדיירים מסוימים עד כדי כך שהרס עונות שלמות, בין אם זה עם סתיו או הדחיפה של זהבה לניצחון למרות הלמלמיות לאורך כל העונה, החונטה המגעילה שכיכבה בשידורים של החודש האחרון בעונה של טליה והניקוי שעוז עשה בבית רק כדי לקדם את הרומן של טליה ושחף... בקיצור, העונה האחרונה שבאמת נהניתי ממנה ברוב הזמן היתה העונה של אלירז והעונה של קותי, שתיהן היו בתקופת זק.

יונתנסקי

Well-known member
לגמרי! ניר היה אחד הדיירים האחרונים שבגללם צפיתי בשקיקה בתוכנית וגם אני איבדתי עניין כשהודח, והזכייה של תקווה היתה ברירת המחדל הסבירה ביותר שנותרה בעיני באותה עונה. לטעמי, אף אחת מהעונות של רועי עוז לא היתה מוצלחת כמו העונות של יורם זק, עם דיירים לפנתאון כמו סער סקלי (עונה שהיתה מדהימה בעיני למרות שלא אהבתי את קותי וגם לא את ברי סימון וזיוה ז"ל), אך גם בעונות של רועי עוז היו הברקות של דיירים שחיבבתי מאד כמו ג'וזי, אסף גורן, אופק לוי ועוד. מאידך, שנאתי את העונות האחרונות בגלל הדחיפה המאסיבית שרועי עוז נתן לדיירים מסוימים עד כדי כך שהרס עונות שלמות, בין אם זה עם סתיו או הדחיפה של זהבה לניצחון למרות הלמלמיות לאורך כל העונה, החונטה המגעילה שכיכבה בשידורים של החודש האחרון בעונה של טליה והניקוי שעוז עשה בבית רק כדי לקדם את הרומן של טליה ושחף... בקיצור, העונה האחרונה שבאמת נהניתי ממנה ברוב הזמן היתה העונה של אלירז והעונה של קותי, שתיהן היו בתקופת זק.
מסכימה עם רוב מה שכתבת.
לא אאריך כי אני שומעת ריבי "חוק ההשתמטות" בתכנית אופירה ולוינסון,
אבל משפט אחד כן אכתוב:
דייר כמו סער סקלי לא היה ולא יהיה ! |4U|

ראש גזר 2225577654

Well-known member
לדעתי העונה של קאזם הייתה העונה האחרונה שהכי אהבתי היה דמיות קאלט כמו קאזם ודינה ודיאן אפילו בר היה ריבים מעולים רק הסוף שלה היה משעמם ברמות

ניצנץ63

Well-known member
לדעתי העונה של קאזם הייתה העונה האחרונה שהכי אהבתי היה דמיות קאלט כמו קאזם ודינה ודיאן אפילו בר היה ריבים מעולים רק הסוף שלה היה משעמם ברמות
הסוף היה נוראי, וכל זה כי עוז רצה בכח את הרומן בין טליה ושחף ודאג לנקות את כל הדיירים ש"הפריעו לכך לקרות", ועל הדרך יצר את חונטת הבריונים של נתנאל ודרור רוקנשטיין ושות' שקלקלה לי את כל העונה.

Psy Bear

Well-known member
העונה של טליה הייתה אחלה. לפני זה העונה של בן גורן עם שטראובר, בן זיני, שיחי הייתה ממש מהנה.
אבל העונה האחרונה שממש גרמה לי להשקיע כל רגע מהחיים שלי זה העונה של שיחי כמובן.

GALxp

Well-known member
העונה של טליה הייתה אחלה. לפני זה העונה של בן גורן עם שטראובר, בן זיני, שיחי הייתה ממש מהנה.
אבל העונה האחרונה שממש גרמה לי להשקיע כל רגע מהחיים שלי זה העונה של שיחי כמובן.
עונה 7 היתה הכי עוצמתית. לקחתי ללב.
באותו לילה ששי חי, תני וקרלוס עזבו, היה צנזור ממושך עד 4-5 לפנות בוקר, לא יכולתי להירדם.

שי חי באותה עונה היה אולי דמות הריאליטי הטובה ביותר בהיסטוריה של הריאליטי בישראל.
הוא חירבן את הרושם החיובי בעונת הVIP.

רימון2024

Well-known member
עונה 7 היתה הכי עוצמתית. לקחתי ללב.
באותו לילה ששי חי, תני וקרלוס עזבו, היה צנזור ממושך עד 4-5 לפנות בוקר, לא יכולתי להירדם.

שי חי באותה עונה היה אולי דמות הריאליטי הטובה ביותר בהיסטוריה של הריאליטי בישראל.
הוא חירבן את הרושם החיובי בעונת הVIP.
אחרי ששי חי עזב והפקה נתן יד למה שעשו לו בבית, הפסקתי לראות האח הגדול עד העונה הנוכחית

REUT91

Well-known member
ץ
העונה של טליה הייתה מעולה, אולי הכי זכירה מהשנים האחרונות.
אהבתי גם את של תקווה, לא הייתי בפורום כששודרה...
את העונה של יהודה וג'וזי ראיתי רק קטעים פה ושם, לא ממש עקבתי אבל ממה שראיתי זה היה לא רע גם.
העונה האחרונה הייתה אולי הכי חלשה מכל העונות של רשת וקשת ביחד, ברמה שאם היה למישהו ברשת שכל הם היו מונעים מכל מני עמודי רכילות להתעסק בדיירים של העונה הזאת. פשוט למחוק ולהתכחש לעובדה שזה קרה.

alesandro2

Well-known member
העונה של תקווה, כמה כריזמה יש לה,
הצחיקה אותי

tortt

Well-known member
אני לא יודעת אם זאת העונה הכי טובה, אבל העונה של טליה היתה הליהוק הכי מוצלח.
רובם שם היו עם אופי
חלקם עם אופי מחורבן, אבל אופי.
וכשרואים עכשיו את כל הקטעים והסאונדים בטיקטוק, מבינים את הפער בין העונות.

אה, ולא תהיה עוד אחת כמו דיאן.

Messier41

Active member
עונה 3 פרידה הכט ודנה רון

מיק83

Well-known member
אנשים שקוראים לעידן מתיפייף, ממתי בן אדם איכותי עם עקרונות זה מתיפייף? אני רואה בו איכות ורק אמת, הוא בן אדם טוב מידי ואנשים מפרשים את זה לא נכון.
אם הוא לא היה חייל מילואים וכו, שום דבר…
עדיין הישיבה על הגדר הייתה מעניינת?

אין לי בעיה שהוא ברירת מחדל, ככה זה בזכיות האחרונות

אחמאודגדול

Well-known member
אם הוא לא היה חייל מילואים וכו, שום דבר…
עדיין הישיבה על הגדר הייתה מעניינת?

אין לי בעיה שהוא ברירת מחדל, ככה זה בזכיות האחרונות
אז הנה, בשבילי ובשביל הרבה אנשים, מלבד היותו חייל וכל זה... הוא אדם בפני עצמו בבית האח ואני אוהבת את ההתנהלות שלו, לא מקלל, נינוח, אוהב שלום, חמוד ובוגר. איכותי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה