היה תענוג בלילות עם משמר הלילה.שאלה לי אליכם, מה בעיניכם העונה האחרונה שבאמת הייתה מעניינת ושווה צפייה מהשנים האחרונות. אולי לא פופולרי אבל העונה של יהודה רמי ג'וזי ושות' בעיניי לא הערכנו אותה בזמן אמת והיא הייתה האחרונה שבאמת טובה
העונה שהכי לא התחברתישאלה לי אליכם, מה בעיניכם העונה האחרונה שבאמת הייתה מעניינת ושווה צפייה מהשנים האחרונות. אולי לא פופולרי אבל העונה של יהודה רמי ג'וזי ושות' בעיניי לא הערכנו אותה בזמן אמת והיא הייתה האחרונה שבאמת טובה
העונה של תקווה והעונה של טליה.שאלה לי אליכם, מה בעיניכם העונה האחרונה שבאמת הייתה מעניינת ושווה צפייה מהשנים האחרונות. אולי לא פופולרי אבל העונה של יהודה רמי ג'וזי ושות' בעיניי לא הערכנו אותה בזמן אמת והיא הייתה האחרונה שבאמת טובה
זה לא קשור לעזה, לאנשים נמאס מהדמויות הברבריות, מהשיח הלא מכבד, מהאלימות המילולית. נדמה להם שזה מעניין, או מצחיק, אבל זה כבר לא עובר מסךהכל יחסי. מי עדיף עליו שם? דני?![]()
העונה של טליההעונה של תקווה והעונה של טליה.
בעונה של תקווה הכי אהבתי את ניר.העונה של תקווה והעונה של טליה.
לגמרי! ניר היה אחד הדיירים האחרונים שבגללם צפיתי בשקיקה בתוכנית וגם אני איבדתי עניין כשהודח, והזכייה של תקווה היתה ברירת המחדל הסבירה ביותר שנותרה בעיני באותה עונה. לטעמי, אף אחת מהעונות של רועי עוז לא היתה מוצלחת כמו העונות של יורם זק, עם דיירים לפנתאון כמו סער סקלי (עונה שהיתה מדהימה בעיני למרות שלא אהבתי את קותי וגם לא את ברי סימון וזיוה ז"ל), אך גם בעונות של רועי עוז היו הברקות של דיירים שחיבבתי מאד כמו ג'וזי, אסף גורן, אופק לוי ועוד. מאידך, שנאתי את העונות האחרונות בגלל הדחיפה המאסיבית שרועי עוז נתן לדיירים מסוימים עד כדי כך שהרס עונות שלמות, בין אם זה עם סתיו או הדחיפה של זהבה לניצחון למרות הלמלמיות לאורך כל העונה, החונטה המגעילה שכיכבה בשידורים של החודש האחרון בעונה של טליה והניקוי שעוז עשה בבית רק כדי לקדם את הרומן של טליה ושחף... בקיצור, העונה האחרונה שבאמת נהניתי ממנה ברוב הזמן היתה העונה של אלירז והעונה של קותי, שתיהן היו בתקופת זק.בעונה של תקווה הכי אהבתי את ניר.
חכם, ישיר אך לא בוטה, נאמן לדרכו, עיקש (לטובה),
ומנסה לשפוט כל אחד לכף זכות.
כשהודח - איבדתי ענין בתוכנית.
יש שיגידו שחיבבתי אותו כי היה שמאלן.
אולי, אך שירת כרס"ן בצבא, ותרם יותר מה"פריויטים" הימנים.
מסכימה עם רוב מה שכתבת.לגמרי! ניר היה אחד הדיירים האחרונים שבגללם צפיתי בשקיקה בתוכנית וגם אני איבדתי עניין כשהודח, והזכייה של תקווה היתה ברירת המחדל הסבירה ביותר שנותרה בעיני באותה עונה. לטעמי, אף אחת מהעונות של רועי עוז לא היתה מוצלחת כמו העונות של יורם זק, עם דיירים לפנתאון כמו סער סקלי (עונה שהיתה מדהימה בעיני למרות שלא אהבתי את קותי וגם לא את ברי סימון וזיוה ז"ל), אך גם בעונות של רועי עוז היו הברקות של דיירים שחיבבתי מאד כמו ג'וזי, אסף גורן, אופק לוי ועוד. מאידך, שנאתי את העונות האחרונות בגלל הדחיפה המאסיבית שרועי עוז נתן לדיירים מסוימים עד כדי כך שהרס עונות שלמות, בין אם זה עם סתיו או הדחיפה של זהבה לניצחון למרות הלמלמיות לאורך כל העונה, החונטה המגעילה שכיכבה בשידורים של החודש האחרון בעונה של טליה והניקוי שעוז עשה בבית רק כדי לקדם את הרומן של טליה ושחף... בקיצור, העונה האחרונה שבאמת נהניתי ממנה ברוב הזמן היתה העונה של אלירז והעונה של קותי, שתיהן היו בתקופת זק.
לדעתי העונה של קאזם הייתה העונה האחרונה שהכי אהבתי היה דמיות קאלט כמו קאזם ודינה ודיאן אפילו בר היה ריבים מעולים רק הסוף שלה היה משעמם ברמותשאלה לי אליכם, מה בעיניכם העונה האחרונה שבאמת הייתה מעניינת ושווה צפייה מהשנים האחרונות. אולי לא פופולרי אבל העונה של יהודה רמי ג'וזי ושות' בעיניי לא הערכנו אותה בזמן אמת והיא הייתה האחרונה שבאמת טובה
הסוף היה נוראי, וכל זה כי עוז רצה בכח את הרומן בין טליה ושחף ודאג לנקות את כל הדיירים ש"הפריעו לכך לקרות", ועל הדרך יצר את חונטת הבריונים של נתנאל ודרור רוקנשטיין ושות' שקלקלה לי את כל העונה.לדעתי העונה של קאזם הייתה העונה האחרונה שהכי אהבתי היה דמיות קאלט כמו קאזם ודינה ודיאן אפילו בר היה ריבים מעולים רק הסוף שלה היה משעמם ברמות
העונה של טליה הייתה אחלה. לפני זה העונה של בן גורן עם שטראובר, בן זיני, שיחי הייתה ממש מהנה.שאלה לי אליכם, מה בעיניכם העונה האחרונה שבאמת הייתה מעניינת ושווה צפייה מהשנים האחרונות. אולי לא פופולרי אבל העונה של יהודה רמי ג'וזי ושות' בעיניי לא הערכנו אותה בזמן אמת והיא הייתה האחרונה שבאמת טובה
עונה 7 היתה הכי עוצמתית. לקחתי ללב.העונה של טליה הייתה אחלה. לפני זה העונה של בן גורן עם שטראובר, בן זיני, שיחי הייתה ממש מהנה.
אבל העונה האחרונה שממש גרמה לי להשקיע כל רגע מהחיים שלי זה העונה של שיחי כמובן.
אחרי ששי חי עזב והפקה נתן יד למה שעשו לו בבית, הפסקתי לראות האח הגדול עד העונה הנוכחיתעונה 7 היתה הכי עוצמתית. לקחתי ללב.
באותו לילה ששי חי, תני וקרלוס עזבו, היה צנזור ממושך עד 4-5 לפנות בוקר, לא יכולתי להירדם.
שי חי באותה עונה היה אולי דמות הריאליטי הטובה ביותר בהיסטוריה של הריאליטי בישראל.
הוא חירבן את הרושם החיובי בעונת הVIP.
העונה של טליה הייתה מעולה, אולי הכי זכירה מהשנים האחרונות.שאלה לי אליכם, מה בעיניכם העונה האחרונה שבאמת הייתה מעניינת ושווה צפייה מהשנים האחרונות. אולי לא פופולרי אבל העונה של יהודה רמי ג'וזי ושות' בעיניי לא הערכנו אותה בזמן אמת והיא הייתה האחרונה שבאמת טובה
העונה של תקווה, כמה כריזמה יש לה,שאלה לי אליכם, מה בעיניכם העונה האחרונה שבאמת הייתה מעניינת ושווה צפייה מהשנים האחרונות. אולי לא פופולרי אבל העונה של יהודה רמי ג'וזי ושות' בעיניי לא הערכנו אותה בזמן אמת והיא הייתה האחרונה שבאמת טובה
אני לא יודעת אם זאת העונה הכי טובה, אבל העונה של טליה היתה הליהוק הכי מוצלח.שאלה לי אליכם, מה בעיניכם העונה האחרונה שבאמת הייתה מעניינת ושווה צפייה מהשנים האחרונות. אולי לא פופולרי אבל העונה של יהודה רמי ג'וזי ושות' בעיניי לא הערכנו אותה בזמן אמת והיא הייתה האחרונה שבאמת טובה
עונה 3 פרידה הכט ודנה רוןשאלה לי אליכם, מה בעיניכם העונה האחרונה שבאמת הייתה מעניינת ושווה צפייה מהשנים האחרונות. אולי לא פופולרי אבל העונה של יהודה רמי ג'וזי ושות' בעיניי לא הערכנו אותה בזמן אמת והיא הייתה האחרונה שבאמת טובה
אם הוא לא היה חייל מילואים וכו, שום דבר…אנשים שקוראים לעידן מתיפייף, ממתי בן אדם איכותי עם עקרונות זה מתיפייף? אני רואה בו איכות ורק אמת, הוא בן אדם טוב מידי ואנשים מפרשים את זה לא נכון.
אז הנה, בשבילי ובשביל הרבה אנשים, מלבד היותו חייל וכל זה... הוא אדם בפני עצמו בבית האח ואני אוהבת את ההתנהלות שלו, לא מקלל, נינוח, אוהב שלום, חמוד ובוגר. איכותי.אם הוא לא היה חייל מילואים וכו, שום דבר…
עדיין הישיבה על הגדר הייתה מעניינת?
אין לי בעיה שהוא ברירת מחדל, ככה זה בזכיות האחרונות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.