** שרשור צוהריים - היום ה-13 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

ניצנץ63

Well-known member
אז הנה, בשבילי ובשביל הרבה אנשים, מלבד היותו חייל וכל זה... הוא אדם בפני עצמו בבית האח ואני אוהבת את ההתנהלות שלו, לא מקלל, נינוח, אוהב שלום, חמוד ובוגר. איכותי.
הבעיה שלי איתו זה לא שהוא נמנע מויכוחים, זו זכותו. הבעיה בעיני היא שהוא מעלים עין כל הזמן מהאמירות הבוטות והגזעניות של אורית, לירון ואור אך מעביר ביקורת רק על אמירות של דיירים אחרים מהצד השני, למרות שהם פחות גרועות. מעניין שבעיניו יש חוסר כבוד רק בצד השני אצל הצעירים. האם זה מה שאנו רואים מבחוץ? כנראה שלא. לכן ירד לי ממנו, כי הוא צבוע, כשנוח לו הוא משתף פעולה עם הרכילויות של החבורה הברברית הזו, ומצד שני לא מתחבר לשאר הדיירים בגלל שהם "לא מעניינים אותו". לדעתי הוא בכלל התחבר לצד של אורית ואור בגלל אסטרטגיה כי הוא חושב שהם יותר חזקים בחוץ, לא בגלל שהם מעניינים.

נערך לאחרונה ב:

meital38

Well-known member
בכל שיחה ששמעתי את יהב ושות', הם דיברו על אסטרטגיות.
יהב בטוח שאחרי שעידן ואמילי יתנשקו, הם יודחו.

הראש חסה הזה עף על עצמו יותר מדי.
עידן ואמילי לא יתנשקו. נראה שהתרחקו לגמרי. בקושי היו יחד היום

svtar25

Well-known member
הם צמודים במיטה
צמודים במיטה כמו אח ואחות לא מעבר😉
נפל לי בקבוק סודה ונזל על הרצפה, אני לא ידעתי...הולכת קוראת הדעת פורום דופקת נפילה מהסרטים, אם היה מצולם היה אפשר לשלוח לפספסוסים ...

GALxp

Well-known member
צמודים במיטה כמו אח ואחות לא מעבר😉
נפל לי בקבוק סודה ונזל על הרצפה, אני לא ידעתי...הולכת קוראת הדעת פורום דופקת נפילה מהסרטים, אם היה מצולם היה אפשר לשלוח לפספסוסים ...
אני מכור לסודה|מאוהב|
אני מקווה שאת בסדר.

nicknick

Well-known member
יהב ודני...לרוב השיחות שלהם לא מעניינות לי אבל יש משהו משעשע כשהם עומדים ומשקיפים על אנשים ומעירים עליהם הערות עוקצניות

מצב
הנושא נעול.
למעלה