מסכנים גם ככה משעמם להם שם , מייבשים אותם בלי שום תעסוקההשבוע המשימה לשרוד את השעמום ללא משימה?
הבית בכל מקרה בלי תפאורה, אז גם אם יש משימה זה לא איזה משהו גדול ומושקעכמה זמן יש שקופית - אפשר לחשוב איזה משימה יש להם כשהשידוריחזור הם ישבו בפינת העישון כרגיל
לדעתי יש להם משימה מאוד חשובה ולא פשוטה, אבל אני מנועה מלדבר על כך.....כמה זמן יש שקופית - אפשר לחשוב איזה משימה יש להם כשהשידוריחזור הם ישבו בפינת העישון כרגיל
מסכימהאני דווקא מאחלת לעידן שאם יעשו הצבעה לתקציב הוא לא ייבחר... שייפול לו האסימון.
כן גם אני, זה לא סותר את ההבנה של למה ומאיפה הוא עושה את זהמסכימה
ולמרות זאת סלחנית לגביו
הוא עדיין באריזה משימיתית מהלחימה
צריך להיות אולטרא וורסטילי בכדי שזה יקרה כ''כ מהר
כך ש ...
ויחד עם זה שורה תחתונה מאמינה בלב שלם שהוא עמוס כוונות טובות
יודעת שגם את רואה את המחולל להתגייסות שלו לתקציבכן גם אני, זה לא סותר את ההבנה של למה ומאיפה הוא עושה את זה
זה מי שהוא, רואים שזה בטבע שלו לנסות לסדר ולתקן ולהרגיע הכל ומן הסתם הוא מאמין שהפעולות שלו יעזרו לבית.
אני חושבת שמה שעידן מנסה להשיג זה שלא יהיו ריבים על אוכל וסיגריות. הוא אמר כבר פעם אחת לדיריים שיש חטופים בחוץ שחולמים לקבל קצת סיגריות ואוכל ושיש מפונים שקשה להם ושהריבים שלהם על אוכל וסיגריות לא פרופורציונליים. יכול מאוד להיות שבגלל זה הוא רוצ הלקחת את ה מושכות לידייםכן גם אני, זה לא סותר את ההבנה של למה ומאיפה הוא עושה את זה
זה מי שהוא, רואים שזה בטבע שלו לנסות לסדר ולתקן ולהרגיע הכל ומן הסתם הוא מאמין שהפעולות שלו יעזרו לבית.
תקשיבו אם אני אגיד לילדים שלי בבית "תקשיבו יש חטופים טמפונים שלא אוכלים, אני עכשיו לא אקנה לכם חטיפיםז". לצערי הרב , הם ישלחו אותי לאלף עזאזל , כי אני נהגתי להגיד להם "יש אנשים רעבים באפריקה ומה שהיה בשואה". הילדים שלי רק התעצבנו מזה...אמרו לי : "יאללה, די עם הקלישאות לכי תקני לנו "אני חושבת שמה שעידן מנסה להשיג זה שלא יהיו ריבים על אוכל וסיגריות. הוא אמר כבר פעם אחת לדיריים שיש חטופים בחוץ שחולמים לקבל קצת סיגריות ואוכל ושיש מפונים שקשה להם ושהריבים שלהם על אוכל וסיגריות לא פרופורציונליים. יכול מאוד להיות שבגלל זה הוא רוצ הלקחת את ה מושכות לידיים
זה ממש לא אותו דבר. הילדים שלך בבית לא רבים ומדברים בצורה יפה אחד לשני בגלל אוכל או סיגריות, הם לא צורחים, וגם ל אנמצאים בניסוי חברתי שצופים בהםתקשיבו אם אני אגיד לילדים שלי בבית "תקשיבו יש חטופים טמפונים שלא אוכלים, אני עכשיו לא אקנה לכם חטיפיםז". לצערי הרב , הם ישלחו אותי לאלף עזאזל , כי אני נהגתי להגיד להם "יש אנשים רעבים באפריקה ומה שהיה בשואה". הילדים שלי רק התעצבנו מזה...אמרו לי : "יאללה, די עם הקלישאות לכי תקני לנו "
נכון, אבל הייתי רוצה שגם הילדים שלי יתחשבו במצב הכללי במדינה ובהתחלה הם באמת התחשבו ועכשיו נכנסו לשגרה.זה ממש לא אותו דבר. הילדים שלך בבית לא רבים ומדברים בצורה יפה אחד לשני בגלל אוכל או סיגריות, הם לא צורחים, וגם ל אנמצאים בניסוי חברתי שצופים בהם
לצערי רובנו חזרנו לשגרה.נכון, אבל הייתי רוצה שגם הילדים שלי יתחשבו במצב הכללי במדינה ובהתחלה הם באמת התחשבו ועכשיו נכנסו לשגרה.
מעולם לא ראיתי כזה חסך בתשומת לב. כמעט בכל פעם שיוצא לי לראות את פרידה על המסך היא מנענעת כאחרונת הפוסיקט דולז.
די כפרה, כבר הבנו שיש לך ציצקעס וטוכעס, תנוחי.
צפה בקובץ המצורף 106832
מעולם לא ראיתי כזה חסך בתשומת לב. כמעט בכל פעם שיוצא לי לראות את פרידה על המסך היא מנענעת כאחרונת הפוסיקט דולז.
צפה בקובץ המצורף 106832
מדויק. ואחרי כל המוחצנות המתישה הזו עדיין לטעמי היא מתלבשת מכוער ולא מחמיאמעולם לא ראיתי כזה חסך בתשומת לב. כמעט בכל פעם שיוצא לי לראות את פרידה על המסך היא מנענעת כאחרונת הפוסיקט דולז.
צפה בקובץ המצורף 106832
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.