אולי טיפול בשוקאולי יפתחו להם שוק בחצר
אולי טיפול בשוקאולי יפתחו להם שוק בחצר
ממתי אסור להתקלח ביחד?על מה הדר ואמילי קיבלו קנס, אח הגדול ממש כעס עליהן, נא לצאת משם עכשיו! בטיק טוק טענו שאולי הן התקלחו ביחד
מתי? אני רואה שהשידור כבר כמעט שעה מנותק כי הם במשימה.על מה הדר ואמילי קיבלו קנס, אח הגדול ממש כעס עליהן, נא לצאת משם עכשיו! בטיק טוק טענו שאולי הן התקלחו ביחד
ראיתי סרטון בטיק טוק שיחה בין עידן נועם בנסט, באמצע השיחה כעס של אח הגדול הראשי "הדר ואמילי, קיבלתן קנס, צאו משם מייד!". מאיפה הן היו צריכות לצאת אין לי מושג. בטיק טוק טענו שאסור להיכנס ביחד למקלחת לפי חוקי הבית.מתי? אני רואה שהשידור כבר כמעט שעה מנותק כי הם במשימה.
אולי הם עושים את התקציב
בתקופה של יורם זק היה אפשר.ראיתי סרטון בטיק טוק שיחה בין עידן נועם בנסט, באמצע השיחה כעס של אח הגדול הראשי "הדר ואמילי, קיבלתן קנס, צאו משם מייד!". מאיפה הן היו צריכות לצאת אין לי מושג. בטיק טוק טענו שאסור להיכנס ביחד למקלחת לפי חוקי הבית.
אולי נכנסו לתאם הדחות?… אין שם מצלמה….יכולות לכסות את המיקרופון ולתאםבתקופה של יורם זק היה אפשר.
ליהיא ועתי התקלחו(לא רק) יחד, מעיין ותאלין...
פשששששששששששש לא ידעתי שעוז שלנו שומר על צניעות.
בבוקר אמילי אמרה בארוחה עם עינב שמגרד לה לשאול משהו הדר, אבל בלי שישמעו. המצלמה עברה. 5 דקות אחרי זה הכריזו על קנס.על מה הדר ואמילי קיבלו קנס, אח הגדול ממש כעס עליהן, נא לצאת משם עכשיו! בטיק טוק טענו שאולי הן התקלחו ביחד
בטיק טוק יש שיחה בין עינב ואמילי ובסוף גם הדר. בשיחה הזאת עינב מסבירה לאמילי שאין לה מה להתבייש ביצורים , ההפך מביך להתאפק ולא להתנשק וכזה בין זוג בוגר. זה כמו אדם בדיאטה שאוכל עוגה ואז מתבאס. האנשים שם חושבים שעידן ואמילי התנשקו מתחת לשמיכה. אז אולי אמילי רצתה לשתף את הדר במה שקרה בלי מצלמות.בבוקר אמילי אמרה בארוחה עם עינב שמגרד לה לשאול משהו הדר, אבל בלי שישמעו. המצלמה עברה. 5 דקות אחרי זה הכריזו על קנס.
נראה ככהיכול להיות שיש אסיפת דיירים?
כנראה שלא כולםעידן בסך הכל מנסה לעזור לבית כי סומכים עליו, הכוונות שלו טובות כי הוא בן אדם מקסים.
מכות אחרי אסיפת דייריםכבר מעל שעתיים שקופית. מה נסגר?![]()
לא נראה לי שיש אסיפת דיירים. יש מצב שויתרו על זה העונה. אולי עוד משימה מטופשת, הפעם בחדר המשימות.מכות אחרי אסיפת דיירים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.